Kolik vážíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
14.9.11 18:32
Saroya píše:
Jeannie2 píše:
Holky, no prave jsem na netu hledala nejake clanky o vaze v tehu a narazila jsem na vasi diskuzi. Musim teda se zdesenim priznat, ze jsem tady asi nejtlustsi stejne jako v tehu cviceni, ze ktereho jsem se prave vratila…vzdycky jsem byla holka Krev a mliko a pred otehotnenim jsem vazila 70kg pri 165 cm(velikost kalhot 42 a pritom tricka S, postava hruska), cely zivot hodne sportuju, takze i ted ve 25tt zvladam gravidjogu,tehu cviceni,bazen a obcas jeste horske kolo a abych nezapomela obden cca 2hodinove prochazky se psem…a dnes uz na me padla depka, mam 80kg a ten nejhorsi 3 trimestr pred sebou…na cviceni jak jsem koukala do toho stupidniho zrcadla a videla ty svoje stehna a boky a boze ty ruce…brisko mam podle doktorky trosku vetsi umerne k tydnu tehu,ale zas ho mam spis hodne vystrcene dopredu(bude to klucik) nez roztekle do stran…ale z tech kil navic se mi chce brecet, kdyz kolem me cvicily tehule 30t a vys a bylo na nich videt jen to brisko a nohy a ruce normalni,stihle :cry: :cry: :cry: ano je treba si priznat barvu-ze obcas zhresim,ale spis bych rekla ze jim vyvazene a normalne…spis mam ted problem s palenim zahy a jakoby scvrklym zaludkem, tak jim 5krat denne uplne pidi porce,trosku si od toho slibuju, ze se to tloustnuti zpomali..snad jo..jinak fakt nevim…omlouvam se, ale potrebovala jsem to vsechno nekam napsat,jak si predstavim tu budoucnost s malym a se vsema moznyma dietama tak brecim, nechci byt „plnostihla“,stredni postavy-jak mi furt doktori pisou do papiru..achjooo :cry:
tak tu detailně sleduju fotografii… :think: a moc bych chtěla vypadat jako ty :mrgreen:
taky jsem na začátku třetího trimestru a já teda štíhlý zadek a stehna nemám, mám i kulatý obličej atd, a to jsem přibrala jen těch 8kg zatím, ono to teď teprv pořádně naskáče
taky mi to jde nejvíc do břicha - kluk, takže babské pověry se plní, nevím, proč se tak trápíš, vypadáš skvěle :palec:

já mám dva kluky bříško mi přijde že jsem měla spíš menší ale ty stehna a prdel ty byly teda:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.9.11 18:33

Jeannie - ale tohle je diskuse kostlivců, co jim to i trochu vadí…
Ty jsi „normální“, proč se stresuješ?
Jestli myslíš, že tu hubenost mám nějak vydřenou a cvičím 8× denně, tak omyl.
Prostě každý je nějaký a nemyslím, že zrovna ty na té fotce máš nějaké problémy s váhou.
Jsi těhotná, a těhotné přibírají. Po porodu s když tak kojení můžeš hubnout do aleluja - s rozumem.
Tak neplaš, normálně jez a pohybu máš plno, víc dělat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.9.11 18:34

dik:)

Ahoj, diky za podporu. S tou babskou poverou o spicatem pupiku mas pravdu. Me to proste dneska sebralo po tom cviceni na balonech-jak se ty stehna a zadek uzasne rozkydnou :cry: …snazim, se myslet na maleho,ale depka je depka…a kila jsou kila…uvidime jak to pujde po porodu dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 18:42
Jeannie2 píše:
Ahoj, diky za podporu. S tou babskou poverou o spicatem pupiku mas pravdu. Me to proste dneska sebralo po tom cviceni na balonech-jak se ty stehna a zadek uzasne rozkydnou :cry: …snazim, se myslet na maleho,ale depka je depka…a kila jsou kila…uvidime jak to pujde po porodu dolu

já byla vždycky štíhlá, takže jsem ze sebe teď překvapená :) během těhotenství jsem měla zatím přesně a doslova 1 den, kdy jsem taky tuhle depku měla a to po zkoušení v kabince. Připadala jsem si megabalónovitá a nepoužitelná, s celulitidou, nehezká. A druhej den jsem si umyla a vyfoukala vlasy a najednou jsem byla kráska nesmírná :mrgreen: :lol: Hormony, ber to s humorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.9.11 20:00

Příspěvek upraven 26.04.16 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 20:07
gabi.design píše:
Jeannie přestaň si zoufat, jsi úplně normální, jsi těhotná a zkrátka přibírat budeš. Já byla vždycky drobek, závodně jsem dělala sportovní gymnastiku, neměla jsem vůbec žádný zadek ani boky, zkrátka hubeňour, lezly mi žebra. V těhotenství jsem přibrala 20kg, narostl mi zadek, rozjela se mi pánev - někudy to dítě zkrátka prolézt musí a o stehnech ani nemluvím. Navíc jsem měla opravdu obrovské břicho, malý se narodil se 4,5kg. Cítila jsem se hrozně - velká, valící se koule, navíc oteklá i v obličeji a v nohách, na konci jsem neobula ani žádné boty. Mám tři měsíce po porodu a 19kg mám dole, zbývá má jedno jediné do váhy po porodu. Takže to neřeš, vidíš na mě, že to nemusí být tak hrozné. Na fotce je můj mega pupek v 39tt.+1. :mrgreen:

to je pupík :potlesk:
no myslím, že přesně tuhle zkušenost mám i já, otázka je, teda, jak pupek povyroste, ale je možný že tě taky dotáhneme…teda moc si to nepřeju, ale co už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí