Rodina a naše těhotenství

Holma
11.9.11 08:00

Rodina a naše těhotenství

Ahoj,

je to asi úplná blbost, ale já na to už mám alergiia a nejradši bych se po dobu těhu někam zahrbala a nikoho nevídala!
Naprosto neskutečně mě rozčilují řeči typu: „Dávej na sebe pozor“, „Musíš jíst za dva“. Když se vidím s tchýní, hned mě začne hladit po zádech se slovy „tak co? už je ti líp?“ Aááá!!!
Vím, mají starosti, ale mě to neskutečně žere! jsem těhotná, ne blbá! Že nemám skákat padákem a chlastat do rána, vím také!!
A co je nejhorší, že dnes jedeme k mým dvěma babičkám!! Vůbec se mi tam nechce!!!
Připadám si divná a nevděčná, ale při představě, že po porodu u mě bude tchýně denodenně (bydlí cca 500m od nás), tak je mi zle! Mám ji ráda, ona mě taky, ale prostě ty řeči mi vadí!! Snad nejsem s těmito pocity jediná…
Jdu se oblíknout, za chvíli varážíme na objížďku budoucích prababiček… :evil:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
11.9.11 08:01

A omlouvám se za hrubky a překlep, dement nejsem, ale píšu to v rychlosti a prd na tý klávesnici vidím. :-(

• Citovat
  • Upravit
2891
11.9.11 08:03

Nejsi divná, taky mě to točilo a točí mě to i teď, ale zase pro změu otázky typu: „jaktože nemá čepičku?“ „nebude mu zima?“ „pořád kojíš?“ „a neměla bys dělat tohle?“ „a nemá to být takhle?“
Zvykej si holka, lepší už to asi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
11.9.11 08:10

Holma, je to u všech stejný, já to teda zatím zvládám, ale uvidím kdy začnu prskat i já, že se každý ptá. Teď mě točí dotazy už víte co to bude a jak se bude jmenovat? Ten dotaz slyším několikrát denně. Že jím málo je taky častá věta kterou okolo sebe slyším, já za to nemůžu, že jím tak, abych byla najedená a ne přejedená. Termín porodu pro jistotu neříkám nikomu, aby se pak každý neptal a tys ještě neporodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.9.11 08:35

Tak uplne se v tomhle vidim. Jsme po ivf, takze vymodlene tehotenstvi a cekame dvojcatka.
Taky uz me vsichni rozcilujou…jak tije…je ti porad spatne…a to sahani.na bricho :roll:
Nejvic me vytaci moje babi, ktera vzdycky prijde s nejakym nesmyslem, co praktikovala ona, kdyz mela.moji mamku a nechape, ze za ty dve generace se toho dost zmenilo :zed:
A tchyne…kdyz jsem spinila a musela lezet a dostala ascorutin atd tak mi jeste.vynadala do telefonu, ze ona mi rikala at lezim a nic nedelam. Pritom jsem na riziku a fakt nic nedelam a neni.duvod abych 9 mesicu lezela :cert:
A uz ted mi kecaj vsichni do toho, jaky mam.koupit postylky, jakej kocarek atd :cert:
asi je to tim, ze pro nase i tchyni to budou prvni vnoucata, ale tak ja je prece porodim…ja budu mama…ne oni dve. Jestli s tim co nejdriv neprestanou, asi si s budoucima.babickama.budu muset promluvit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.11 08:46

První vnouče, že? :mrgreen: Oni to nemyslí zle, jsou nadšení a mají potřebu se nějak „zúčastnit“ - a ono moc jiných způsobů není. Ale leze to na nervy, to jo… Zatni zuby a můžu tě uklidnit, že tvoje druhé těhotenství už nikdo tak prožívat nebude :lol: Tam je uchlácholíš tím, že jim řekneš pohlaví, když bude páreček, budou všeci šťastní a budeš mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.9.11 08:49

přesně tak, zvykej si :mrgreen: hlášky typu musíš jíst za dva jsou jen začátek. Já jsem třeba alergická, když přítelova babička pokaždé, co tam jsme říká, že její známá vysazuje pěti a půl měsíční holku na nočník a říká to takovým tónem, jako kdybych už to taky měla začít dělat :pocitac:
To pak začne o kojení, příkrmech,dovednostech… tosi ještě užiješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
11.9.11 09:12

Ahoj,
a po tom všem co už holky vyjmenovaly, tak pokud budeš mít dvě děti stejného pohlaví jako já přijde na řadu otázka: Tak do třetice už to bude ta holčička (chlapeček) ne? :mrgreen:
Mladší už má víc jak dva roky a slýchám to pořád, přestože všichni v mém okolí ví, že další dítě nechceme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.9.11 09:18

Tak já mám naopak,nikdo o mě nezakopnul když jsem ted těhu.I když 3 měsíce co mi bylo nejhůř,neměli zájem se mě zeptat jak mi je,a natož mi zajít na nákup,když jsem měla hlavu v záchodě.Takže u nás pravý opak.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
11.9.11 09:21

Zas já bych si přála,aby se mě někdo zeptal,jak mi je,ale opakovat to 3× denně to radši oželím:-)

• Citovat
  • Upravit
1302
11.9.11 09:50

Nezakopni, jdi opatrne nebo nevypadni z okna! Nad starostlivosti me mamky se jen usmivam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
11.9.11 09:52

já bych si zase přála,aby mi to někdo říkal čekáme třetí mezi dětmi máme větší věkový rozdíl a spíš jsme slyšeli všude okolo proč chcete třetí :cert: :cert: a tak jsme o tom nikomu ještě něřekli jsem na začátku a dřív jak 12 týden to neplánujeme nikomu říkat pokud to nepoznají páč nechci syšet proč v dnešní době třetí a podobně já děti miluji a všechny děti jsme s mužem plánovali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
11.9.11 09:54

kačko a s těma stejnýma pohlavíma to žeru taky já si přeji zdravé šťastné mimi a pohlaví je překvapení do porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.11 09:56
Lojzička píše:
kačko a s těma stejnýma pohlavíma to žeru taky já si přeji zdravé šťastné mimi a pohlaví je překvapení do porodu :palec:

A to já jsem ráda, že to víme a řekli jsme to, protože budu o půl roku míň poslouchat „tak hlavně, aby to byla ta holčička“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
11.9.11 09:59

no kamarádka čekala třetí holčičku a řekli že čekají třetí a všude poslouchala jé a určitě jste chtěli kluka a tak půjdete do dalšího atd.a já stejně nechci vědět kdo je v bříšku bude to krásné překvapení u dvou dětí jsem si to nechala říct a tohle je poslední tak nechci to vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí