Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi tě nepotěším ale mě to přestalo až po porodu. Trápilo mě to ale asi 4 měsíce, to už vydržíš…Já vím, je to strašný.. ![]()
Trpela jsem na to siiiilenym zpusobem, asi jediny problem, ktery me provazel tehotenstvim. Zezacatku mi zabiralo mliko (klidne dva litry denne) a potom jen Rennie a to jen nekdy… ![]()
Jeste jak jsem jela s prasklou vodou do porodnice, cucala jsem tabletku! ![]()
A po porodu jako mavnutim kouzelneho proutku bylo po vsem! ![]()
Vydrz! Mas to za par ![]()
Porodem to skončí…
Zkus Rennie, Gaviscon, pokud nemáš tak mlíko, citron, hořkou čokoládu, zázvor…
Mě to přestalo trápit až, když jsem porodila.
Musela jsenm spát v sedě a u toho pít ledový mlíko, nic jinýho nepomáhalo. ![]()
A říká je, že budeš mít vlasatý dítko.
U mě to vyšlo.
![]()
Ahoj, taky tě moc nepotěšim, malý teda nesestoupil ani do porodu. Zkoušela sis dát víc polštářů pod hlavu, abys ji měla vyvýšenou? Mě to celkem pomáhalo i když se tak docela špatně spalo. Jinak mě zabíraly i Rennie.
Ahojky manžel si co ho znám stěžuje na pálení žáhy, jsem si vždycky říkala „no jo ten toho nadělááá“ Hm a od asi 8.měsíce mě to začalo taky. Zobali jsme oba skoro každý večer TALCID na doporučení lékárnice…vlastně nevím jestli ho můžou těhotný, pač příbaláky zásadně nečtu (se tam vždycky dozvim víc, než jsem chtěla
) tak snad můžou, když mě viděla s pupkem.
Po porodu bylo po pálení. ![]()
weruuunka píše:
Mě to přestalo trápit až, když jsem porodila.Musela jsenm spát v sedě a u toho pít ledový mlíko, nic jinýho nepomáhalo.
U mě to vyšlo.
![]()
Taky jsem mela vlasate ditko, ale do dvou mesicu ji 80% vlasku vypadlo a zbytek zesvetlal!
Tak zrovna po zázvoru mě žáha pálila ![]()
Pokymar, nemám pro Tebe dobrou zprávu, taky mě žáha přestala pálit až porodem. Jinak žáha může potrápit i u porodu, nezapomeň si přibalit Rennie i do tašky.
BaraDolezal píše:weruuunka píše:Taky jsem mela vlasate ditko, ale do dvou mesicu ji 80% vlasku vypadlo a zbytek zesvetlal!
Mě to přestalo trápit až, když jsem porodila.Musela jsenm spát v sedě a u toho pít ledový mlíko, nic jinýho nepomáhalo.
U mě to vyšlo.
![]()
My měli taky vlásky-černé, ale od dvou měsíců jak koleno ![]()
Herminka píše:
Tak zrovna po zázvoru mě žáha pálilaPokymar, nemám pro Tebe dobrou zprávu, taky mě žáha přestala pálit až porodem. Jinak žáha může potrápit i u porodu, nezapomeň si přibalit Rennie i do tašky.
Ja teda fakt nevim, po cem me zaha palila, protoze me palila PORAD!!!!!!!!
Ahoj, úplně tě chápu, jak se cítíš. Mě žáha trápila neskutečně tak od 4. měsíce, celý den, nejen večer a nezlepšilo to nic. Bohužel, přešlo mě to asi týden po porodu…
Neboj se, už to máš za pár!!! Držím palce a přeju pohodový porod a zdravé miminko! ![]()
BaraDolezal píše:weruuunka píše:Taky jsem mela vlasate ditko, ale do dvou mesicu ji 80% vlasku vypadlo a zbytek zesvetlal!
U mě to vyšlo.
![]()
Tak naše dítko moc vlásků nemělo, takže já jsem asi vyjímkou. Za to teď jich má na rozdávání.
Mám doma holčičku 4 roky a pílila mě žáha až poslední měsíc… před porodem to přestalo. Teď čekám kloučka a pálila mě žáha neskutečným způsobem, že jsem se málem také pozvracela. Jsem 40 tt a fakt už několik dní jsem bez pálení. Také že už tahám břicho téměř po zemi a nějak se mu nechce ven… nejspíš budu přenášet.
Takže zkrátka vydržet. Jo a mě pomáhla teda ta jedlá soda trochu silnější ale pak si musíš pořádně odkrknout a je během pár vteřin klid. Hodně štěstí
Páááááááááá
BaraDolezal píše:Herminka píše:Ja teda fakt nevim, po cem me zaha palila, protoze me palila PORAD!!!!!!!!
Tak zrovna po zázvoru mě žáha pálilaPokymar, nemám pro Tebe dobrou zprávu, taky mě žáha přestala pálit až porodem. Jinak žáha může potrápit i u porodu, nezapomeň si přibalit Rennie i do tašky.
po jablku ![]()
Ahoj, každý večer mě příserným způsobem pálí žáha. Nic mi na to nezabírá: rennie, jedlá soda, mléko, hodně pod hlavou, jíst-nejíst. Takže mi asi nic nepomůže.
Jde mi teď o to, že mi každý říkal, že pár týdnů před termínem to přestane - jak se prcek přemístí níž. (Už jsem 38+1tt…) Ale nepřestavá to a já večer nevím, jestli z toho brečet nebo zvracet, protože je mi vážně moc zle. Veškeré žaludeční kyseliny mám v krku a jediné co pomůže je se zvednou a půl noci se procházet po bytě.
Netušila jsem, že pálení žáhy může být takový hnus. Když si jdu lehnout v devět a podaří se mi usnout do půlnoci, je to zázrak.

Jak jste to měli vy? Přestalo vám to? Je mi proboha neříkejte, že vám to nepřestalo ani po porodu. Třeba u doktora na monitoru si lehnout na záda, je pro mě něco šíleného