Kolik vážíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
12.9.11 13:05
ivaska píše:
tak já jsem děvčata sice silnější před otěhotněním jsem měla o dost víc než by normální holka měla mít stydím se ale nemůžu s tím nic dělat mám nemocnou štítnou žlázu ale co jsem otěhotněla tak jen hubnu a koukám že jsem tady shodila asi nejvíc asi za 5 týdnů jsem dala dolů asi 6,5 kg jsem ve 14tt a uvidíme co bude dál ale ty se na to vykašli pokud jíš tak se nemáš čeho bát děťátko se bude vyvíjet jak má! ;-)

To je zajímavý jak některé věci v těhotenství fungují jinak, já měla snad odjakživa vždy při odběrech krve vysokou hladinu bilirubinu a v tehotenství jsem měla v normálu :nevim:
To jsem trochu odbočila, ale napadlo mě to v souvislosti s tou štítnou žlázou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.9.11 13:06

klid mam 40 kilo a stale mi to leze dolu…jim ale uz fakt nevim co s tim abych pribrala…oidi na me koukaj jak na anorekticku a manzel me chce posilat k doktorce…hold geny s tim nic nenadelas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
12.9.11 16:44

Taky bych do tebe kafrala ať se najíš - ale byla bych u toho zelená závistí .. :wink: Jo holt není každému dáno,já patřík k těm kulatám maminkám,co jim vše zůstalo a ne a ne dolů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
12.9.11 16:50
já jsem zelená závistí celý život takže to je holt úděl ;-)
máma0 píše:
Taky bych do tebe kafrala ať se najíš - ale byla bych u toho zelená závistí .. :wink: Jo holt není každému dáno,já patřík k těm kulatám maminkám,co jim vše zůstalo a ne a ne dolů :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.9.11 19:10

mám obvykle 55kg na 170cm a v těhotenství jsem zatím nabrala cca 8kg (jsem 29.tt). Dnes mi šéfová řekla, že je opravdu hrozně vtipný jak jsem hubená a mám jen to velký břicho, že vypadám, jak had, kterej sežral něco obrovskýho…no potěší to :roll: Nutno dodat, že by moc chtěla další dítě, ale její muž už ne…takže asi jí trochu štvu.

každopádně jsem přibrala hodně viditelně - na zadku, stehnech, zádech a hlavně krom břicha mám megakozy teď 80DD. Takže si až tak hubeňoučká fakt nepřipadám. A rozumné okolí zase hlásí: „tak konečně ses spravila, co?“ :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucik219
12.9.11 19:30

Já jsem ve 34.týdnu, měřím 174cm, před otěhotněním jsem vážila 61, teď mám téměř 79,5kg přičemž za poslední měsíc jsem přibrala cca 3 kg bez ohledu na to, kolik toho a čeho sním nebo nesním. Každopádně se nepřejídám…Moje mamka v prvním těhotenství přibrala 5kg, já měla 3,35kg a měla hned po prvním porodu o 6kg méně než před otěhotněním. V druhém těhotenství to měla úplně jinak. Její známá přibrala 30kg a porodem shodila 1,5kg, přičemž miminko mělo přes 3,5kg. Moje známá přibrala 20kg a po porodu shodila 30kg. Takže přírůstky a úbytky na váze v těhotenství jsou opravdu hodně individuální…

• Citovat
  • Upravit
2458
12.9.11 19:30

Tak 173cm, pred tehu 55kg, v 35tt jsem mela 63kg, vsichni do mne huceli at jim, ze mam v sobe dite atd. Ja ale jedla hodne, a dodnes jim normalne, nemuzu za to ze proste nepriberu. Malej se narodil sice driv ale s vahou 2650g a v poradku, doktor nakonec rikal ze v mem pripade to bylo nakonec nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.9.11 19:43

Ahoj, nic si z toho nedělej a pust to jedním uchem tam a druhým ven. Jedla jsem normálně, přibrala jsem jen 5,5kg a bříško mi aspoň trošku vyskočilo až 2měs před porodem a taky jsem občas zaslechla tyhle řeči. Týden po porodu už jsem měla v pase zase 60cm a zas pár lidí řečnilo jak určitě nejim a že takhle nebudu kojit… Jedla jsem hodně a kojím doteď. Teď jsem znovu těhotná, břicho mám opět jako obrácený lavor a začínám opět na 55kg/172cm, ale řeči už ustaly. Holt lidi viděli, že to opravdu není o nejedení. A malá měla porodní váhu skoro 4 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
12.9.11 22:30

Vykašli se na ně. Já měla před otěhotěním 60 kg (mám 174 cm, tak to bylo úplně v pohodě), těsně před porodem 75 kg a krom lehce oteklých nohou a malého bříška jsem byla všude jako dřív, takže mě příbuzní chtěli pořád vykrmovat. A teď, dva měsíce po porodu mám zase 60 kg a všude slyším, jak mám pořádně jíst (jsem jako žralok, sežeru na co přijdu) a abych nedržela diety… To si holt nevybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.9.11 22:53

Tak já těhule nejsem a mám na 173 cm 55 kg,ale před x rokama jsem měla dokonce 46 kg a to už jsem se necítila dobře,jsem si připadala jak oteklá nit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 07:57

Děkuju holky koukám, že je nás tu plno, jen mě štve jak mi to švagr podal, jeho přítelkyně je docela dost při těle a to je podle něj OK, fakt nechápu :nevim: já se takhle cítim dobře a hlavně podle BMI spadám do normální váhy, takže nechápu co pořád kdo má :pocitac:

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
16557
13.9.11 12:56

A já podle BMI spadám už do podváhy,ale cítím se dobře a výživová poradkyně mi říkala,že podle BMI se to počítat ani nedá,protože se neví,jestli to jsou svaly,tuky,nebo třeba jen voda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.9.11 18:04

asi jsem tlusta:(

Holky, no prave jsem na netu hledala nejake clanky o vaze v tehu a narazila jsem na vasi diskuzi. Musim teda se zdesenim priznat, ze jsem tady asi nejtlustsi stejne jako v tehu cviceni, ze ktereho jsem se prave vratila…vzdycky jsem byla holka Krev a mliko a pred otehotnenim jsem vazila 70kg pri 165 cm(velikost kalhot 42 a pritom tricka S, postava hruska), cely zivot hodne sportuju, takze i ted ve 25tt zvladam gravidjogu,tehu cviceni,bazen a obcas jeste horske kolo a abych nezapomela obden cca 2hodinove prochazky se psem…a dnes uz na me padla depka, mam 80kg a ten nejhorsi 3 trimestr pred sebou…na cviceni jak jsem koukala do toho stupidniho zrcadla a videla ty svoje stehna a boky a boze ty ruce…brisko mam podle doktorky trosku vetsi umerne k tydnu tehu,ale zas ho mam spis hodne vystrcene dopredu(bude to klucik) nez roztekle do stran…ale z tech kil navic se mi chce brecet, kdyz kolem me cvicily tehule 30t a vys a bylo na nich videt jen to brisko a nohy a ruce normalni,stihle :cry: :cry: :cry: ano je treba si priznat barvu-ze obcas zhresim,ale spis bych rekla ze jim vyvazene a normalne…spis mam ted problem s palenim zahy a jakoby scvrklym zaludkem, tak jim 5krat denne uplne pidi porce,trosku si od toho slibuju, ze se to tloustnuti zpomali..snad jo..jinak fakt nevim…omlouvam se, ale potrebovala jsem to vsechno nekam napsat,jak si predstavim tu budoucnost s malym a se vsema moznyma dietama tak brecim, nechci byt „plnostihla“,stredni postavy-jak mi furt doktori pisou do papiru..achjooo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 18:27
Jeannie2 píše:
Holky, no prave jsem na netu hledala nejake clanky o vaze v tehu a narazila jsem na vasi diskuzi. Musim teda se zdesenim priznat, ze jsem tady asi nejtlustsi stejne jako v tehu cviceni, ze ktereho jsem se prave vratila…vzdycky jsem byla holka Krev a mliko a pred otehotnenim jsem vazila 70kg pri 165 cm(velikost kalhot 42 a pritom tricka S, postava hruska), cely zivot hodne sportuju, takze i ted ve 25tt zvladam gravidjogu,tehu cviceni,bazen a obcas jeste horske kolo a abych nezapomela obden cca 2hodinove prochazky se psem…a dnes uz na me padla depka, mam 80kg a ten nejhorsi 3 trimestr pred sebou…na cviceni jak jsem koukala do toho stupidniho zrcadla a videla ty svoje stehna a boky a boze ty ruce…brisko mam podle doktorky trosku vetsi umerne k tydnu tehu,ale zas ho mam spis hodne vystrcene dopredu(bude to klucik) nez roztekle do stran…ale z tech kil navic se mi chce brecet, kdyz kolem me cvicily tehule 30t a vys a bylo na nich videt jen to brisko a nohy a ruce normalni,stihle :cry: :cry: :cry: ano je treba si priznat barvu-ze obcas zhresim,ale spis bych rekla ze jim vyvazene a normalne…spis mam ted problem s palenim zahy a jakoby scvrklym zaludkem, tak jim 5krat denne uplne pidi porce,trosku si od toho slibuju, ze se to tloustnuti zpomali..snad jo..jinak fakt nevim…omlouvam se, ale potrebovala jsem to vsechno nekam napsat,jak si predstavim tu budoucnost s malym a se vsema moznyma dietama tak brecim, nechci byt „plnostihla“,stredni postavy-jak mi furt doktori pisou do papiru..achjooo :cry:

tak tu detailně sleduju fotografii… :think: a moc bych chtěla vypadat jako ty :mrgreen:
taky jsem na začátku třetího trimestru a já teda štíhlý zadek a stehna nemám, mám i kulatý obličej atd, a to jsem přibrala jen těch 8kg zatím, ono to teď teprv pořádně naskáče
taky mi to jde nejvíc do břicha - kluk, takže babské pověry se plní, nevím, proč se tak trápíš, vypadáš skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 18:29

jo a břicho mám teda rozhodně větší než ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie