Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kašli na zprávu a šup do porodnice.Taky jsem při prvním těhotenství začala krvácet, jeli jsme do porodnice a ještě ten den jsem porodila.
@marki77 píše:
Kašli na zprávu a šup do porodnice.Taky jsem při prvním těhotenství začala krvácet, jeli jsme do porodnice a ještě ten den jsem porodila.
ja to mela jak ty ![]()
@brulinka píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.
Termín dle UZ 19.1.2014 dle MS 21.1.2014.
Ráno kontrola nález čípek těžko dosažitelný, ale hodnota X2 (stejně jako minule)
a hlava „ballotuje“ (nevíte co to znamená, dr bych se zeptala, ale zprávu jsem četla až doma)
Dnes odpoledne jsem začala krvácet jasně červenou krví není toho moc, ale víc jak špinění.
Hlenová zátka mi odešla cca před 3 týdny.
Myslíte že by mohl začínat porod?? Bolesti zatím žádné nemámZačal takhle někomu porod?? Kdy jste jely do porodnice? Nevíte co znamená „hlava ballotuje“? Děkuji
určitě jeď do porodky. pokud se odlučuje placenta, což se při krvácení jasně červenou krví vůbec nedá vyloučit, tak je to hodně nebezpečný. hned jeď. a držím palečky.
@brulinka když hlavička balotuje, tak to znamená, že ještě není pevně v malé pánvi, v pánevním vchodu, tzn., že při vyšetření s ní lékař může pohybovat a cítí, že miminko ještě není „napasované“ v porodních cestách. ![]()
Doufam, ze uz tady nejsi a jsi v porodnici. Krev = okamzite do porodnice!
Porodnice a hned.
Ja zacla krvacet fest, takze zachranka a akutni cisar. Odluc. placenty 40+4.
Určitě bych jela, ta krev by mě vylekala. držím pěsti k dobrému porodu.
Myslím, že to dlouho netrvalo a mazalo se rodit
ale taky jsem zvědavá
No tak nic to nebylo.. Čekala jsem doma jestli se rozjede porod, a nic. Pak jsem navštívila lékaře a ten říkal žeje to normální, takhle ke konci krvácet.. Šla jsem domů, se stejným nalezem x2.. No a porodila jsem nakonec až v pátek… Porod trval se vším všudy 2 hodinky, málem jsme to nestihli.. ![]()