Krvácivost z nosu

26
8.12.21 17:41

krvácivost z nosu

Zdravim, jsem ve 31 tt a zacalo mne trapit krvaceni z nosu, kazdy den klidne dvakrat uz kolem 14ti dni :/ Mam diabetes insipidus a pred sebou magnetickou rezonanci a dalsi vysetreni a mam strach kvuli mimcu:/ dekuju moc za odpovedi predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.12.21 17:49

U me normální stav po celé těhotenství, sem těhotná potřetí a u všech mi teče krev z nosu od začátku po porod. Nejhorší to je, když se ohnu a třeba si myju vlasy v předklonu, ale klidně se mi spustí sama během spánku nebo teď venku jak přejdu z tepla do mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.12.21 19:02

To může být větším objemem krve v těle nebo máš nedostatek rutinu, praskají ti žilky. Někdy to dělají i náhlé změny počasí/tlaku. Jestli si neředíš krev nebo nemáš nějaké kardiovaskulární potíže, užívej Ascorutin - je to vit. C a rutin, nic škodlivého pro těhotné. Ale chce to dlouhodobě, aspoň tak 3 týdny, než se ty cévní stěny zpevní. A jez pohanku, taky má rutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.21 20:03

Normální stav v těhotenství. Trochu mi pomohlo, když mi lékař predepsal železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.12.21 20:18

@Markéta188 zelezo beru cele tehotenstvi, ale cele tehotenstvi ho nemam i tak:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.21 20:35
@Klara608 píše:
@Markéta188 zelezo beru cele tehotenstvi, ale cele tehotenstvi ho nemam i tak:/

Ony těhotné ženy mají většinou málo železa. Hodně si ho veme právě mimino a matce ho už moc nezbývá. Jaké bereš? Třeba by pomohlo silnější, nebo navýšit dávku. Ono stejně by si ve 30-32tt měla podstoupit ještě jeden odběr krve, který je právě na železo hodně zaměřený.
Nicméně neměj strach.
Mně opravdu krev z nosu teče od 3.měsíce a co teprve, když si čistím zuby, to jsou vyloženě jatka, jak mi krvácí dásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.12.21 21:09

@Markéta188 beru sorbifer 60mg 2krat denne, mam je predepsane prave uz od zacatku, zelezo mi bude podavano pry kapackou, krevni testy mam za sevou..ale jestlize je normalni to krvaceni, tak dobry, jen me to vydesilo.. je to prvni tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
28.3.22 21:40

Mám to cca od 13tt. kazdy den, někdy více někdy méně. Sliznice jsou více prokrvené, je to v těhu běžné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
29.3.22 05:47

V těhotenství je krvácení z nosu poměrně běžné, stejně jako krvácení z dásní. Sliznice jsou díky hormonům více prokrvené. Taky jsem krvácení z nosu měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí