Krvavý hlen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.14 11:58

Ještě můžu se zeptat, když by to byl opravud potrat, neměl by být test předtím pozitivní? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem se o to nezajímala, tak nevím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 13:13

Ahoj,
dopadla jsem u dr tak, že mě vyšetřil, udělal ultrazvuk a řekl, že potrat to být nemohl, že bych krvácela a celkově by vše probíhalo jinak. Vidí to na rozházené hormony. MS se mi rozjela asi až za dalších 14dní, ale opět slabá-spíše tak dvoudenní špinění a nic, tak jsem si koupila gynex aby mi pomohl cykly urovnat. Začla jsem jej brát první den té slabé ms a 16DC jsem měla ovu jako z časopisu :) tak uvidíme jestli je to opravdu takový „zázrak“ jak se všude píše

Myslím si, že test by byl opravdu pozitivní a krvácela by jsi, ale je to jen můj názor :nevim:
Kažopádně hodně štěstí a co nejméně nervů

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 13:15

A nemohl to být třeba ovulační hlen? :think:
Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 13:46
@Anonymní píše:
A nemohl to být třeba ovulační hlen? :think:
Zakl.

Vůbec netuším, já si ani ovulaci nezjišťuji, mám manžela doma jen o víkendech, tak by to stejně nemělo význam :lol:. Dneska se snad dozvím co to bylo, ale jak píšeš, nervy jsou to hrozný. Doufám že to bylopravdu jen nějaký hlen :nevim:. Napíšu jak jsem dopadla :palec:
Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 15:44

Jj určitě dej vědět, ale věřím, že to nic nebylo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.14 07:02

Ahoj holky, tak doktorka mě vzala a opravdu to nic nebylo, prý jen poševní hlen. Udělala mi pro jistotu i ultrazvuk. Říkala teda že mám hodně slabou sliznici a doporučila mi pupalkový olej, aby se mi trochu upravila i menstruace. Včera jsem malinko zašpinila a říkala, že pokud do měsíce nezašpiním, tak mám zase přijít :palec: Anonym2.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.14 08:00

Super zprávy :palec: Sliznici mám taky hodně slabou-proto i u ms jen špiním a nekrvácím. Já na to zkouším zase ten Gynex. a taky jsem četla, že je dobré dát si denně skleničku piva-kvalitního prý to sliznici pomůže, ale jelikož bydlíme ve 4 patře bez výtahu tahat s nákupem ještě denně pivo se mi nechce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.16 18:02

Zdravím :) stalo se mi to už podruhé, že jsem měla krvavý hlen. Nevím zda je to třeba ovulace. Omlouvám se, nevyznám se v tom. Ale zkoušela jsem si ovu test a ten byl negativní. Dneškem jsem 13 den cyklu a cyklus mívám průměr 36d. Děkuji za postřehy :)

• Citovat
  • Upravit
638
25.12.16 23:09

krvaví hlen

Dobrý den chtěla jsem se zeptat 24.12.2016 jsem ráno šla na záchod na malou a po utření jsem měla na tol papíře menší průsvitný hlen a krví tak jsem si myslela že přijde MS ale do dneška vůbec nic bylo to jenom jednou za celi den nevéte zda se jednalo o ovulaci či uhnizdování? s manželem se snažíme o miminko a už uvažujeme i na IVF podstoupili jsme gen testy a různé vyšetření já jsem v pořádku jen manžel má menší množství spermii ale chtěli jsme to ještě zkusit přírodní cestou děkuji za vaše zkušenosti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
25.12.16 23:19

@martina258 ahoj mohla to být ovulace ale i uhnizdování tak držím palečky at se dočkáš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
25.12.16 23:22

Ovu jsem už určitě měla podle hlenu který jsem měla 15 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
26.12.16 17:27

@martina258 tak to klidně mohlo být zahnizdování pokud ještě nedorazila MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
26.12.16 19:44

Nedorazila a za jak dlouho po zahnizdování mám udělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
26.12.16 20:21

@martina258 v pátek už můžeš zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
26.12.16 20:25

Dělala jsem si ho dneska a nic byla tam jenom jedna :(