Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
dopadla jsem u dr tak, že mě vyšetřil, udělal ultrazvuk a řekl, že potrat to být nemohl, že bych krvácela a celkově by vše probíhalo jinak. Vidí to na rozházené hormony. MS se mi rozjela asi až za dalších 14dní, ale opět slabá-spíše tak dvoudenní špinění a nic, tak jsem si koupila gynex aby mi pomohl cykly urovnat. Začla jsem jej brát první den té slabé ms a 16DC jsem měla ovu jako z časopisu
tak uvidíme jestli je to opravdu takový „zázrak“ jak se všude píše
Myslím si, že test by byl opravdu pozitivní a krvácela by jsi, ale je to jen můj názor ![]()
Kažopádně hodně štěstí a co nejméně nervů
Zakladatelka
@Anonymní píše:
A nemohl to být třeba ovulační hlen?
Zakl.
Vůbec netuším, já si ani ovulaci nezjišťuji, mám manžela doma jen o víkendech, tak by to stejně nemělo význam
. Dneska se snad dozvím co to bylo, ale jak píšeš, nervy jsou to hrozný. Doufám že to bylopravdu jen nějaký hlen
. Napíšu jak jsem dopadla ![]()
Anonym 2
Ahoj holky, tak doktorka mě vzala a opravdu to nic nebylo, prý jen poševní hlen. Udělala mi pro jistotu i ultrazvuk. Říkala teda že mám hodně slabou sliznici a doporučila mi pupalkový olej, aby se mi trochu upravila i menstruace. Včera jsem malinko zašpinila a říkala, že pokud do měsíce nezašpiním, tak mám zase přijít
Anonym2.
Super zprávy
Sliznici mám taky hodně slabou-proto i u ms jen špiním a nekrvácím. Já na to zkouším zase ten Gynex. a taky jsem četla, že je dobré dát si denně skleničku piva-kvalitního prý to sliznici pomůže, ale jelikož bydlíme ve 4 patře bez výtahu tahat s nákupem ještě denně pivo se mi nechce ![]()
Zdravím
stalo se mi to už podruhé, že jsem měla krvavý hlen. Nevím zda je to třeba ovulace. Omlouvám se, nevyznám se v tom. Ale zkoušela jsem si ovu test a ten byl negativní. Dneškem jsem 13 den cyklu a cyklus mívám průměr 36d. Děkuji za postřehy ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat 24.12.2016 jsem ráno šla na záchod na malou a po utření jsem měla na tol papíře menší průsvitný hlen a krví tak jsem si myslela že přijde MS ale do dneška vůbec nic bylo to jenom jednou za celi den nevéte zda se jednalo o ovulaci či uhnizdování? s manželem se snažíme o miminko a už uvažujeme i na IVF podstoupili jsme gen testy a různé vyšetření já jsem v pořádku jen manžel má menší množství spermii ale chtěli jsme to ještě zkusit přírodní cestou děkuji za vaše zkušenosti ![]()
@martina258 ahoj mohla to být ovulace ale i uhnizdování tak držím palečky at se dočkáš ![]()
@martina258 tak to klidně mohlo být zahnizdování pokud ještě nedorazila MS
Nedorazila a za jak dlouho po zahnizdování mám udělat test?
Ještě můžu se zeptat, když by to byl opravud potrat, neměl by být test předtím pozitivní? Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem se o to nezajímala, tak nevím