Samovyšetření děložního čípku

Anonymní
5.5.14 14:23

samovyšetření děložního čípku

Co znamená výtok který zůtáva na prstě po samovyšestření čípku?
je to takový bílý nelepkavý hlen podobný jako tělové mléko. Na internetu jem nic nenašla proto zakládám tuto diskuzi, budu ráda za vaše názory :D a zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
5.5.14 14:29

Hlen děložního čípku. Hustý, bílý neplodný, čirý s konzistenci jako bílek je plodný. Více na http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 14:40

Zapoměla jsem uvést že jsem 21DC to znamená že ovulace už proběhla, jsem cca 4 dny před (Ne)očekávánou MS

• Citovat
  • Upravit
12185
5.5.14 14:48

Vlhko, ani hustý ani řídký, neprůhledný, mírně elastický = přechodný hlen: pre-ovulační fáze, po-ovulační fáze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
5.5.14 15:01

Je to fáze po ovulaci, značí blížící se menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 15:10

@LadyTommy to podle tebe znamená že nehrozí že bych byla těhotná? Snažíme se totiž otěhotnět víš

• Citovat
  • Upravit
4838
5.5.14 15:47

Samovysetreni delozniho cipku? to je znovu obrovska kravina… to nejde… to ti rekne kazdy normalni erudovany gynekolog…
ani podle hlenu se neda nic vyzjistit. Bily muze byt znamkou infekce, tehotenstvi ale take rakoviny tak si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.5.14 16:07

@nadus já tedy podle hlenu už poznám, kdy mám zhruba ovulaci a od té doby, co jsem se začala sledovat, tak už nešílím, kdy asi tak přijde MS. Nikdy jsem nevěděla, protože mé cykly jsou cokoli mezi 4-7 týdny. Teď už s přesností na 1 den poznám, kdy MS přijde. Pouze jednou místo MS přišlo špinění a dneska jsem se spletla právě o ten 1 den. Jinak posledních pár měsíců vím 14 dní předem, kdy MS očekávat a to je rozhodně mnohem příjemnější vědět, než žít pořád v nevědomosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
5.5.14 16:09

V tyhle fazi podle hlenu nic nepoznas, tehotenský hlen je spíš řidší vodnatý, ale to už bys musela být extra zkušená abys to poznala. Samozřejmě že jde sledovat čípek a hlen, ale ne pro určení zda jsi těhu. Ale pro stanovení plodných a neplodných dnů je to naprosto běžná a nenáročná metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí