Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlen děložního čípku. Hustý, bílý neplodný, čirý s konzistenci jako bílek je plodný. Více na http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
Zapoměla jsem uvést že jsem 21DC to znamená že ovulace už proběhla, jsem cca 4 dny před (Ne)očekávánou MS
Vlhko, ani hustý ani řídký, neprůhledný, mírně elastický = přechodný hlen: pre-ovulační fáze, po-ovulační fáze
@LadyTommy to podle tebe znamená že nehrozí že bych byla těhotná? Snažíme se totiž otěhotnět víš
Samovysetreni delozniho cipku? to je znovu obrovska kravina… to nejde… to ti rekne kazdy normalni erudovany gynekolog…
ani podle hlenu se neda nic vyzjistit. Bily muze byt znamkou infekce, tehotenstvi ale take rakoviny tak si vyber…
@nadus já tedy podle hlenu už poznám, kdy mám zhruba ovulaci a od té doby, co jsem se začala sledovat, tak už nešílím, kdy asi tak přijde MS. Nikdy jsem nevěděla, protože mé cykly jsou cokoli mezi 4-7 týdny. Teď už s přesností na 1 den poznám, kdy MS přijde. Pouze jednou místo MS přišlo špinění a dneska jsem se spletla právě o ten 1 den. Jinak posledních pár měsíců vím 14 dní předem, kdy MS očekávat a to je rozhodně mnohem příjemnější vědět, než žít pořád v nevědomosti.
V tyhle fazi podle hlenu nic nepoznas, tehotenský hlen je spíš řidší vodnatý, ale to už bys musela být extra zkušená abys to poznala. Samozřejmě že jde sledovat čípek a hlen, ale ne pro určení zda jsi těhu. Ale pro stanovení plodných a neplodných dnů je to naprosto běžná a nenáročná metoda.
Co znamená výtok který zůtáva na prstě po samovyšestření čípku?
a zkušenosti
je to takový bílý nelepkavý hlen podobný jako tělové mléko. Na internetu jem nic nenašla proto zakládám tuto diskuzi, budu ráda za vaše názory