Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkoušela jsem čipek a je tvrdý a uzavřený, tak opravdu nevím co by to mohlo být. Asi budu mít blbý dotaz a až se uklidním bude mi to připadat jako hloupá otázka, ale potrat to být nemohl že ne?
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem čipek a je tvrdý a uzavřený, tak opravdu nevím co by to mohlo být. Asi budu mít blbý dotaz a až se uklidním bude mi to připadat jako hloupá otázka, ale potrat to být nemohl že ne?
osobně si myslím že ne též ze mě jednou před MS vypadlo takové krvavé vajíčko tak sem to řesila s holkama tady posléze sem se ptala aj na gyndě a tam mi dokt. potvrdila že to potrat nebyl že to prostě byla jen krevní sraženina co vypadala blbě
ale chápu že je to blbej pocit. No myslím že to bude začátek tý Ms ![]()
@klarushka děkuju za uklidnění. Jsem docela nervní. tohle jsem ještě neviděla. Jak píšeš vypadalo to jako vaječný bílek a místo žloutku tmavá sraženina. Bléé šílený popis, ale tak něak to vypadalo ![]()
@Anonymní píše:
@klarushka děkuju za uklidnění. Jsem docela nervní. tohle jsem ještě neviděla. Jak píšeš vypadalo to jako vaječný bílek a místo žloutku tmavá sraženina. Bléé šílený popis, ale tak něak to vypadalo
nemáš vůbec za co
též sem si to zažila takže chápu jak šiílenej je pocit že člověk jen tak potratil na toaleťák
hele klído až půjdeš na gyndu tak seoptej oni ti to tam určo vysvětlí líp než já ![]()
@klarushka
děkuju jsem klidnější, že se to stává. Uvidím jestli se mi teda ms rozjede
@Anonymní píše:
@klarushkaděkuju jsem klidnější, že se to stává. Uvidím jestli se mi teda ms rozjede
Ahoj zakladatelko, dneska se mistalo uplně totéž. My se teda s namnželem snažíme o miminko teprv měsíc. MS jsem měla dostat poprvé bez prášků někdy kolem 2.6.2014. Týden předtím jsem byla nemocná a měla jsem něco mezi hodně slabou menstruací, nebo silnějším špiněním a trvalo to jen necelé dva dny. Normálně jsem měla při antikoncepci menstruaci tak týden. MS jsem stále nedostala, od rána mě trošku pobolívalo v podbřišku a když jsem šla na záchod, tak jsem také vyčurala velký dlouhý hlen, který byl zakrvácený a něco bílého v něm. Test jsem si dělala dvakrát a pokaždé negativní. Taky mám trochu strach, co se dějě. Odpoledne si chci zajít k dr. aby se na mě podívala. Jak jsi dopadla ty?
Děkuji za odpověď.
Myslím si, že potrat v 5. tt bude vypadat jako „normální“ menstruace. A je dost pravděpodobné, že to u vás je její začátek… (těhotenství však nelze vyloučit).
Potrat v dalších týdnech… zpravidla dost bolí. Osobní zkušenost - potrat 9tt, ale velikostně 7. tt.
@Anonymní Jestli se ptáš mne tak nemám tušení. Potratila jsem na konci dubna a ještě nebyla příležitost to zjistit ![]()
Jinak potrat by obecně neměl znamenat problémy s otěhotněním. Čísla se dost různí, ale uvádí se potratovost 10-25% všech těhotenství.
@sevilla píše: @Anonymní Jestli se ptáš mne tak nemám tušení. Potratila jsem na konci dubna a ještě nebyla příležitost to zjistit
Jinak potrat by obecně neměl znamenat problémy s otěhotněním. Čísla se dost různí, ale uvádí se potratovost 10-25% všech těhotenství.
Tak snad to bude v pohodě a třeba to ani potrat nebyl
. Uvidíme, co řekne dr. jestli mě vezme bez objednání. Chjoo to čekání je strašný
.
Omlouvám se za anonym, ale mám takový problém.
S manželem se rok snažíme o miminko. Cyklus mám docela pravidelný + - 4 dny. Ted mám již 6den zpoždění MS. Včera jsem si dělala těhotenský test a byl negativní. Už asi týden mě pobolívá podbříšek a dneska na wc jsem na papíře objevila něco hodně divného-takový velký hlen asi 6cm dlouhý a vevnitř byla jakoby krevní sraženina-obalená tím hlenem. Netušíte co by to mohlo být???