Krvavý pupečník

3
18.2.20 22:17

Krvavy pupecnik

Dobry vecer. Nasemu chlapeckovi byla seriznuta po porodu pupecni snura a bylo zanechano cca 10 cm od pupiku a zakolickovano. Bylo nam receno, ze pupecnik do 2 tydnu upadne. Dnes je to temer 2 tydny po porodu a pupecnik drzi uz jen na vlasku mrtve tkane, ale vsimli jsme si, ze mu neodumrela uplne a vne pupiku ma stale zivou tkan a tece mu z ni krev. Je toto normalni? Moc dekuji za rychlou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
431
18.2.20 22:47

To jsme měli taky. Volala jsem hned našemu rodinnému doktorovi ten poradil gencialku na uchoštoura a natupkovat. Druhy den jsem jela k dr hned a ta nakapala nějaký kapky do toho pupiku a zatáhl se. Jestli najdu fotku poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.2.20 22:50

My to meli takhle. Říkal Lihobenzin nebo gencialka přímo na ten pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.2.20 23:47

My to meli taky, nedelali jsme s tim nic jineho, nez obyc dezinfekci, do dvou dnu se to zatahlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.20 00:08
@warita píše:
My to meli taky, nedelali jsme s tim nic jineho, nez obyc dezinfekci, do dvou dnu se to zatahlo.

A potirali jste to primo na tu tkáň nebo jen okolo? A jak jste resili plenku? Davali jste ji pres pupik nebo ji ohrnovali pod nej? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
19.2.20 00:13

Dezinfekci jsem nalila primo do te rany, teoreticky by to nemel citit, ale ja se i tak bala a pouzila jsem radsi dezinfekci, co nestipe.

Plenku jsem pres pupik nedala. V miste kde by plenka do pupiku zasahovala jsem vystrihla kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.20 00:57
@warita píše:
Dezinfekci jsem nalila primo do te rany, teoreticky by to nemel citit, ale ja se i tak bala a pouzila jsem radsi dezinfekci, co nestipe.Plenku jsem pres pupik nedala. V miste kde by plenka do pupiku zasahovala jsem vystrihla kousek.

Moc Vam dekuji. A vidite, to vystrizeni plenky nas teda fakt nenapadlo 😁 moc dobry napad to je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí