Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Napadá mě alergie na mléčnou bilkovinu. Zkus úplně vyřadit mléčné bilkoviny z tvé stravy.
Jdi to resit k dr. A ano, muze to byt ABKM, ale dr ti rekne vic, nezkousej sama doma zadny pokusy ![]()
@Kukacka123 píše:
Jdi to resit k dr. A ano, muze to byt ABKM, ale dr ti rekne vic, nezkousej sama doma zadny pokusy
presne 👍 tiez sme na ABKM diete kvoli krvi v stolici, ale maly si predtym presiel radou vysetreni. treba najprv vylucit ostatne moznosti. takze k doktorovi a idealne s plienkou.
Také mne napadla ABKM, ale urcite jděte k doktorce, může to být i něco jiného.
Ahoj mám plne kojeneho dvoumesicniho chlapečka. Od 4 týdnu byl zahleneny, stále trochu chrci. Odsavackou nic nevysaju, sem tam měl ve stolici malilinko hlen. Ale to se už upravilo. Nicméně posledních pár dnů je nespokojený, pěkně se nakoji jen v noci. Hodně pláče že ho bolí brisko, přitom na to moc netrpel, aspoň ne v takovéhle míře. Přemýšlela jsem co jsem jedla jiného, ale jim furt stejně. Asi poslední 3 dny mu pomáhám teploměrem, jde toho z něj docela dost. Je to pěna a pak jenom velkej kus hlenu. Včera v tom hlenu měl i nitky a tečky krve…Taky s Emo včera hned po kojení pozvracel
Dneska budu volat dr, ale chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost? Může to být jen banalita? Četla jsem ze ten hlen může být od rýmy, ale zarazila mě včera ta krev. Nebylo toho moc, ale vidět to bylo..