Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lizzi moc děkuji, malej je kliďas, takže pláčem to nebude zabrouká si jen, když má hlad
je pravda že dávam na bříško, tak to bude třeba i tím.. no zkusím co se dá.. moc děkuji ![]()
@daydis2 píše:
@Lizzi moc děkuji, malej je kliďas, takže pláčem to nebude zabrouká si jen, když má hladje pravda že dávam na bříško, tak to bude třeba i tím.. no zkusím co se dá.. moc děkuji
Neboj, to se zahojí
@daydis2 píše:
Jinak tohle jsou ty plínky s výřezem?
Oni stačí nůžky a výřez si vystříháš do jakýchkoliv plen.
@daydis2 jo to jsou ony. Normalne dej jeste framykoin a tu plenu ohni smerem ven.Ne dovnitr, at ho to tam neskrabe
.A na bricho nedavej.
@daydis2 nám pupíček nestříhali, odpadl sám…ale začal krvácet, taky jsme dostali líh, ten nezabral.Na doporučení kamarádky a sestřenice jsem několikrát nakapalá na pupíček mateřské mléko a za 2 dny byl zatažený, i když se mi dětská lékařka vysmála, že to nemůže fungovat.Dnes je nám 8 měsíců a máme krásný pupík. ![]()
Taky mě zajímá jak to vypadá a co vám řekla doktorka? @daydis2
Tak už ho máme krásný
vůbec nekrvácí, a to díky tomu že jsem ohrnula plínky
doktorka mi řekla ať pořád sypu framykoin, a když se to dnes nezlepší zítra hned k ní.. moc díky za rady ![]()
@daydis2 tak to jsem moc ráda!
ta plena opravdu dráždila, dobré vědět. Přejiuž jen vše dobré!
@Lizzi moc děkujeme
)
jen se chci ještě zeptat, myslíte že mu můžu dávat i čaj nebo mu stačí zatím jenom mlíčko? nevím jestli nemá žízeň,
Jenom mlíko, vždyť je to novorozeně
já dávala i v létě jen mlíko a to byly pařáky, dítě si řekne, když chce nakojit. Já na každý pláč a nepohodu nabízela nejdřív prso, pokud se neuklidnil, což bylo v minimu případů, pak teprve jsem řešila, co jiného ho může trápit. Kojení není jen o jídle ale o kontaktu s matkou, o zahnání nudy, o uklidnění a mazlení ![]()