Krvavý pupíček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
7.1.16 21:30

@Lizzi moc děkuji, malej je kliďas, takže pláčem to nebude zabrouká si jen, když má hlad :lol: je pravda že dávam na bříško, tak to bude třeba i tím.. no zkusím co se dá.. moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
7.1.16 21:31
@daydis2 píše:
@Lizzi moc děkuji, malej je kliďas, takže pláčem to nebude zabrouká si jen, když má hlad :lol: je pravda že dávam na bříško, tak to bude třeba i tím.. no zkusím co se dá.. moc děkuji :hug:

Neboj, to se zahojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.1.16 21:33

Jinak tohle jsou ty plínky s výřezem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.1.16 21:36
@daydis2 píše:
Jinak tohle jsou ty plínky s výřezem? :)

Oni stačí nůžky a výřez si vystříháš do jakýchkoliv plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
7.1.16 21:36

@daydis2 jo to jsou ony. Normalne dej jeste framykoin a tu plenu ohni smerem ven.Ne dovnitr, at ho to tam neskrabe ;).A na bricho nedavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.1.16 21:37

@Svistice díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.1.16 21:38

@tejuho moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.1.16 21:58

@daydis2 nám pupíček nestříhali, odpadl sám…ale začal krvácet, taky jsme dostali líh, ten nezabral.Na doporučení kamarádky a sestřenice jsem několikrát nakapalá na pupíček mateřské mléko a za 2 dny byl zatažený, i když se mi dětská lékařka vysmála, že to nemůže fungovat.Dnes je nám 8 měsíců a máme krásný pupík. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.1.16 10:08

@majula15 no tak to byla teda skutečně velmi poučená lékařka :roll: takovým se vyhýbat.
@daydis2 jak to dneska vypadá?

• Citovat
  • Upravit
14
8.1.16 12:07

Taky mě zajímá jak to vypadá a co vám řekla doktorka? @daydis2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.1.16 20:22

Tak už ho máme krásný :hug: vůbec nekrvácí, a to díky tomu že jsem ohrnula plínky :potlesk: :* doktorka mi řekla ať pořád sypu framykoin, a když se to dnes nezlepší zítra hned k ní.. moc díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.1.16 21:16

@daydis2 tak to jsem moc ráda! :hug: ta plena opravdu dráždila, dobré vědět. Přejiuž jen vše dobré!

• Citovat
  • Upravit
125
9.1.16 12:01

@Lizzi moc děkujeme :hug: )
jen se chci ještě zeptat, myslíte že mu můžu dávat i čaj nebo mu stačí zatím jenom mlíčko? nevím jestli nemá žízeň,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
9.1.16 12:06

@daydis2 100% jen mlicko ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
9.1.16 13:18

Jenom mlíko, vždyť je to novorozeně ;-) já dávala i v létě jen mlíko a to byly pařáky, dítě si řekne, když chce nakojit. Já na každý pláč a nepohodu nabízela nejdřív prso, pokud se neuklidnil, což bylo v minimu případů, pak teprve jsem řešila, co jiného ho může trápit. Kojení není jen o jídle ale o kontaktu s matkou, o zahnání nudy, o uklidnění a mazlení :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure