Krvavý pupíček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
7.1.16 20:46

@daydis2 nechces zkusit to materske mleko :nevim: trosku to potukat

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
7.1.16 20:47

@daydis2 určitě zasyp, toje zásyp na rány. uvidíš, jak to bude ráno, ale raději bych zašla. berete ten Kanavit? můžeš mu dát kapku. jinak ten pupíček raději vůbec neroztahuj, jestli to krvácí, tak jen zasypávej. ať je brzy líp a moc se omlouvám, jestli jsem Ti včera špatně poradila! :,(

• Citovat
  • Upravit
14
7.1.16 20:48

Hned ráno bych konzultovala my jsme měli stejný problém a čistila sem lihem a zakápnout kanavitem @daydis2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 20:50

@mrs.gendy já dávala mlíko skoro na všechno, na ranky, hodně se škrábal, nebo na novorozenecké akné, i na výplach nosánku při rýmě, nebo se dává i do očiček když tečou. je to stoprocentně vstřebatelné, nijak to neublíží. dávala jsem ho tenkrát i do toho pupíku.

• Citovat
  • Upravit
125
7.1.16 20:50

@mrs.gendy toho mlíčka se trošku bojím, navíc by mě přítel asi zabil, kdyby viděl jak mu to tam kapám, nadává i když má škytavku, nebo si ublinkne :lol: @Lizzi jenže když ho neroztáhnu, ten framykoin se tam nedostane ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 20:51

Tady taky radí Kanavit https://www.emimino.cz/…krve-129519/ je to vitamín proti krvácení.

• Citovat
  • Upravit
125
7.1.16 20:51

@Zajdulka26 zítra ráno hned volám, jinak ten kanavit doma bohužel nemám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 20:52

@daydis2 no záleží jak ho má.. myslím tím neroztahovat úplně moc. jinak pokud píchli Káčko do svalu v porodnici, tak se kapyk nedávají, no…

• Citovat
  • Upravit
125
7.1.16 20:53

@Lizzi zkusím to..
jinak tu plínku mám tedy ohrnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.1.16 20:55

Nešťourat se v tom bude to krvácet ešte víc ráno k pediatrovi skoda ze nemate ten kanavit ten by to zastavil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
7.1.16 20:57

Určitě ohrň nebo kup ty pleny s vystřiženým otvorem na pupík.

Jinak krvácel holce taky, taky odstříhávali a ošetřovala jsem lihem a mateřským mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.1.16 20:59

@Lizzi presne,nejlepsi univerzalni lek na vse :pankac:
@daydis2 mlika se neboj.to rozhodne neuskodi. kdyby jo, tak ho miminka nepijou. a pritel at si klidne pocte o jeho zazracnych ucincich. nechapu proc by te mel za osetrovani ditete zabijet :roll:

• Citovat
  • Upravit
1104
7.1.16 21:01

Nám zabralo to mlíčko tak to udělej tajně ať to nevidí :mrgreen: Určitě tím neublížíš spíš naopak. Malý taky krvácel docela dost po koupání byla jsem z toho vyděšená tak hned na net :mrgreen: Tam jsem si přečetla o tom mlíčku tak jsem tři dny kapala a za chvílivto měla krásný čisťounký. Prý se muže rozkrvácet když mimi brečí a ta moje zrovna řvala jak tur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.1.16 21:01

@mrs.gendy spíš se bojím, aby mu to nemokvalo, ale zkusím to, a uvidím.. :) každopádně děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.16 21:12

@daydis2 mlíko takhle nefunguje, že by to potom mokvalo, to se stoprocentně vstřebá. na přítele se nekoukej, a je pravda, že pláčem se zatínají břišní svaly, takže to může pak zakrvácet. taky nedávej miminko na bříško, až se to zahojí. neboj, to bude za pár dní dobré! :hug: a plenu přes pupíček nedávej, jen oblečení, bude to větrat přes oblečení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure