Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@daydis2 určitě zasyp, toje zásyp na rány. uvidíš, jak to bude ráno, ale raději bych zašla. berete ten Kanavit? můžeš mu dát kapku. jinak ten pupíček raději vůbec neroztahuj, jestli to krvácí, tak jen zasypávej. ať je brzy líp a moc se omlouvám, jestli jsem Ti včera špatně poradila! ![]()
Hned ráno bych konzultovala my jsme měli stejný problém a čistila sem lihem a zakápnout kanavitem @daydis2
@mrs.gendy já dávala mlíko skoro na všechno, na ranky, hodně se škrábal, nebo na novorozenecké akné, i na výplach nosánku při rýmě, nebo se dává i do očiček když tečou. je to stoprocentně vstřebatelné, nijak to neublíží. dávala jsem ho tenkrát i do toho pupíku.
@mrs.gendy toho mlíčka se trošku bojím, navíc by mě přítel asi zabil, kdyby viděl jak mu to tam kapám, nadává i když má škytavku, nebo si ublinkne
@Lizzi jenže když ho neroztáhnu, ten framykoin se tam nedostane ne? ![]()
Tady taky radí Kanavit https://www.emimino.cz/…krve-129519/ je to vitamín proti krvácení.
@Zajdulka26 zítra ráno hned volám, jinak ten kanavit doma bohužel nemám ![]()
@daydis2 no záleží jak ho má.. myslím tím neroztahovat úplně moc. jinak pokud píchli Káčko do svalu v porodnici, tak se kapyk nedávají, no…
Nešťourat se v tom bude to krvácet ešte víc ráno k pediatrovi skoda ze nemate ten kanavit ten by to zastavil ![]()
Určitě ohrň nebo kup ty pleny s vystřiženým otvorem na pupík.
Jinak krvácel holce taky, taky odstříhávali a ošetřovala jsem lihem a mateřským mlékem.
Nám zabralo to mlíčko tak to udělej tajně ať to nevidí
Určitě tím neublížíš spíš naopak. Malý taky krvácel docela dost po koupání byla jsem z toho vyděšená tak hned na net
Tam jsem si přečetla o tom mlíčku tak jsem tři dny kapala a za chvílivto měla krásný čisťounký. Prý se muže rozkrvácet když mimi brečí a ta moje zrovna řvala jak tur.
@mrs.gendy spíš se bojím, aby mu to nemokvalo, ale zkusím to, a uvidím..
každopádně děkuju za rady ![]()
@daydis2 mlíko takhle nefunguje, že by to potom mokvalo, to se stoprocentně vstřebá. na přítele se nekoukej, a je pravda, že pláčem se zatínají břišní svaly, takže to může pak zakrvácet. taky nedávej miminko na bříško, až se to zahojí. neboj, to bude za pár dní dobré!
a plenu přes pupíček nedávej, jen oblečení, bude to větrat přes oblečení.
@daydis2 nechces zkusit to materske mleko
trosku to potukat