Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, psali jste někam od jejich firmy nebo co dál? Ty krystalky nejsou jen v jedné ale v celém balíku!
Dnes jsem si při přebalování s malou hrála a zjistila jsem to ale balík mám už od pondělí. Mám to reklamovat v obchodě nebo co dal? Naštvaná jsem jako pes. Poradte mi prosím jinou značku plín
Látkovky to určitě nedělaj
…jinak jsem spokojena s těmi z rosmanna
@suik píše:
Látkovky to určitě nedělaj…jinak jsem spokojena s těmi z rosmanna
Tady u nás v Chrudimi je pouze DM drogerie a latkovky dávat nechci.
@Adela175 nám vyhovují snad všechny plíny, záleží na dítku. A určitě reklamovat.
Já bych ti poradila jinou značku, ale nepíšeš jaká značka je tohle ![]()
No myslím, že pokud nemáte účtenku z obchodu, tak vám to nevezmou, napsala bych přímo výrobci a nafotila. Pokud účtenku máte, zkuste to tam, kde jste kupovala
Příspěvek upraven 28.02.14 v 12:20
@celipipka54 píše:
Já bych ti poradila jinou značku, ale nepíšeš jaká značka je tohle
Tyhle jsou pampers
Pokud nemáš paragon nebo to není nějaká specifická značka ( jako rossmen, dm, kaufland atd ) tak to ti nikde nevezmou zpět..pokud máš paragon nebo to je nějaká taková značka tak na reklamaci - vrátí ti peníze
@Adela175 píše:
Tyhle jsou pampers
potom nafotit a poslat na PG ( nevím jak se to píše - prokter and gamble nebo tak nějak )..k tomu být učtenka nemusí
@anda.04 píše:
No myslím, že pokud nemáte účtenku z obchodu, tak vám to nevezmou, napsala bych přímo výrobci a nafotila. Pokud účtenku máte, zkuste to tam, kde jste kupovalaPříspěvek upraven 28.02.14 v 12:20
Právě účtenku jsem někde vytratila takže s reklamací neuspěju :/
@smurfka píše:
potom nafotit a poslat na PG ( nevím jak se to píše - prokter and gamble nebo tak nějak )..k tomu být učtenka nemusí
Děkuji za radu ![]()
@Adela175 Zelený? To jsem viděla ve zprávách jednou a peníze vraceli, když by ses obrátila myslím přímo na ně. Nám se ještě osvědčili Magics, jsou dokonce tenčí, než Pampersky
Ale na noc bych je nedala, protože malá hodně čůrá, jinak bych problém neviděla ![]()
My je tam máme taky, ale prý je to normální. Já je mám ve všech Pamperskách, mělo by to být jen v té bílé vložce a z toho se pak dělá ten gel, když se dítě počůrá. Prej ![]()