Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zítra se chystám na nákup plen z dm, babylove. Jenže nevím jak jsou velikostně, používala jsem doteď jen pampersky. Jsou stejně velké? Jde mi o velikost 4.. Chci koupit dva balíky po 126kusech tak bych nerada aby byly malé. Máte nějaké srovnání s pampers? Malá ma 10-11 kilo a rok a půl. Jakou velikost mají vaše děti zhruba v tomto věku? Díky
@yasmine5 tak to mozna kup 4+. Ja Babylove pouzivam. Jsou mensi nez Pampersky. Nas maly ma 10,5kg a uz jsem koupila 4+ a jsou mu perfektne. ![]()
My používáme přes den Babylove a na noc Pampers, teď už máme nějakou dobu oboje 4+ (má necelých 13kg). Na tu velikost 4+ jsme přecházely ve stejnou dobu u obou značek, ale nevím přesně kdy, asi tak kolem 12kg.
Náš mladej má skoro 12 kg (13 měsíců) a na den dávám v pohodě Babylove 4 a na noc Pampers AB 4+.
Používám obě značky u obou dětí a přijdou mi velikostně dost podobné. syn má cca 13 kg a má 5 dcera 7 kg a 3
S plenami Babylove jsme moc spokojeni, ale jsou i maminky, které spokojené nejsou. Tak mi nepřijde jako dobrý nápad kupovat 2 balíky po 126 kusech, když je zakladatelka nemá vyzkoušené. Ale jinak synovi 23 měs. a asi 12kg jsou 4 dobře.
Dcera má 13,5kg a 4 už jí jsou těsnější, ale už jsem jí je dlouho nedávala, na noc i na cesty má stahovací 5, jinak je bez. Já jsem teda ještě u žádný značky nenašla nějaký pořádný rozdíl mezi 4 a 4+, tak jsem ze 4 rovnou přecházela na 5. Nebo vezmi každou krabici jinou.
Každopádně 5 užiješ určitě, dlouho jsem dávala 4přes den a 5 na noc.
17 měsíců, 11,7 kilo a máme 4+ a jsou tak akorát! Na noc teď dávám Pampers a ty dokonce 5!
Zdravím, malinko obnovim diskuzi, ví někdo jaký je tedy vlastně rozdíl mezi babylove 4 a 4+? Tipuji, ze ty 4+ vydrzi déle, ale ani na obalu to není nikde napsané, cim jsou vlastně jiné než ty 4?😁 😁