Zapínání AIO na kalhotkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
18.2.14 17:11

Zapinani AIO

Maminky ráda bych poprosila o radu. Asi jsem de… ale právě začínáme s AIO kalhotkama (ty jak mají na vrchu milion patentek v různých směrech našité). Chápu že to asi má být aby se daly správně stáhnout kolem nožiček ale nemůžu za boha přijít na to jak :lol: Rada? Návod? :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68823
18.2.14 17:21

AIO nemusi mit vubec zadne patentky. Patentky mohou byt na kalhotkach dvojiho typu:

1. zmensovaci po vysce, je-li to typ rostouci s ditetem (nektere nejsou, pak tam tyto patentky chybi),
  2. zapinaci u plenek na patentky, pokud jsou plenky na suchy zip, tak tam ani tyhle patentky nejsou.

Zalezi na tom, jaky mas typ a znacku, pokud se ti ne a nedari to spravne dopnout, napadaji me tri varianty:

1. mas nejake no-name levne kalhotky, u kterych je znacna pravdepodobnost, ze nesednou temer zadnemu diteti a budou protekat,
  2. mas sice kvalitni a overene kalhotky, ale zrovna tvemu diteti proste vubec nesednou (mne protekaly vsemi opevovane Anavy easy),
  3. jeste jsi na to neprisla, tak zkousej a zkousej, diteti to musi hezky tesnit, ale nesmi ho to tlacit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.2.14 17:36

Jj myslim ty co jsou do vejsky nebo jak to rict. Je to klasicke AIO, co do stran to jde hezky ale co to te vysky nevim… zda ma yt ta prava strana treba zapnuta niz jak ta leva?… no jsem z toho jelen :D Nejak jsem mu to nasadila ale spravne to asi neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.2.14 17:37

Pokud to jsou kalhotky jednovelikostní (od narození po nočník) jsou vepředu nejspíš 3 nebo 4 řady patentek po 2 až 3 v jedné řadě. Ty slouží ke zmenšení plenky, aby ji malé miminko nemělo „až ke krku“. Patentky z té horní řady se přicvaknou k jedné ze zbývajících řad a plenka se tím zkrátí. Nad těmito patentkami uplně nahoře je ještě 1 nebo 2 rady patentek, které se přicvaknou ke křidélkům na plence, když plenku zapínáš (ty první patentky, co jsem psala, můžou být zapnuté, i když je plenka rozepnutá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.2.14 17:39

AAAAAHa! Takze ta vrchni rada se jakoby nacvakne na tu nizsi! To me nenapadlo, ja tam rvala tu borni patentku. Nj to zni logicky. Diky! (Jj jsou to ty jednovelikostni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.2.14 17:43

Pokud myslíš ty zmenšovací patentky, tak nemusí byt zapnuté vůbec, pokud je miminko dost velké. A pokud potřebuješ zmenšit, tak to ber po řadách ( ne ve smyslu pravá, levá strana). Prostě horní řadu přicvakneš k té nejspodnější a tím zmenšíš plenku na nejmenší velikost. Nebo samozřejmě k jiné řadě podle toho, o kolik ji potřebuješ zmenšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.2.14 17:46

Hlavně si nepleť dohromady patentky zapínací a zmenšovací. Každé mají jinou funkci a nejdou kombinovat, i když vypadají stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí