Které UM je sladké?

Majdajurcikova
30.9.21 07:22

Které UM je sladké?

Ahoj maminky mám doma 6m holčičku a stále mi odmítá mléko nevíte které mléko by bylo nasladle aby mi ho vypily sladké kaše jako je Sunar je chutná tak nevim které UM by mohlo být také sladké děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9041
30.9.21 07:23

Kendamil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.9.21 07:24

To jste nezačali dobře že sis ji naučila na sladké kaše… jak to máte se zeleninou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdajurcikova
30.9.21 07:30

@Veru1987 papa všechno zeleninu presnidavky atd ten Sunar kaše od UK 4m je takový nasladly

• Citovat
  • Upravit
Majdajurcikova
30.9.21 07:31

@Serpentini děkuji moc všechny mléka kendamily jsou sladší nebo jen 1 z jinim názvem děkuji vím že jich je hodně

• Citovat
  • Upravit
7674
30.9.21 07:33
@Majdajurcikova píše:
@Veru1987 papa všechno zeleninu presnidavky atd ten Sunar kaše od UK 4m je takový nasladly

Vy to máte nějaké rychle vše teda. Mi dcera v 6m jedla jen obědy. Ono ty kupované sladké kaše jsou nic moc. Lepší udělat domáci ovesnou, rýžovou a osladit ovocem, ale já nesladila vůbec ani ovocem. A kaše měla dcera asi od 8-9m.
Jedině ten kendamil vím že je nasládly, co tak píšou tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.9.21 07:34

Kendamil, nevim, jestli pro 6m je 1, mozna2, maji to podle veku, chutove mi prisly treba 2 a 3 stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdajurcikova
30.9.21 07:41

@Veru1987 každý to má jinak že? Já ji kupují všechno co může v jejím věku a nebojím se toho tchyně mi třeba řekla ať ji udělám Krupičku že už je velká 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️takže každý to má jinak s dítětem

• Citovat
  • Upravit
4731
30.9.21 07:43
@Veru1987 píše:
Vy to máte nějaké rychle vše teda. Mi dcera v 6m jedla jen obědy. Ono ty kupované sladké kaše jsou nic moc. Lepší udělat domáci ovesnou, rýžovou a osladit ovocem, ale já nesladila vůbec ani ovocem. A kaše měla dcera asi od 8-9m.
Jedině ten kendamil vím že je nasládly, co tak píšou tady.

Dcera v 6ti m jedla presnidavky, banan ke svacine, masozelenina k obedu a k veceri kasi (teda tu az tak v 7mi m) ony ty kaae zas tak sladky nejsou :nevim: hlavne ty sunarovy…a vetsinou jsou bez pridaneho cukru..,ale vareni kasi doma je urcite lepsi, jen me se nechtelo..potrebovala jsem delat mlecny a msela bych kvuli tomu hrozne odstrikavat, nebo koupit um a kdyz se podivas na slozeni um a tech kasi, tak je to +- stejny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdajurcikova
30.9.21 07:46

@Melodie91 teď koukám že kendamil že i kozí mléko což asi sladké moc nebude že??

• Citovat
  • Upravit
9041
30.9.21 07:53

@Majdajurcikova Brali jsme to obyčejné, přidám obrázek. Fakt chutná a voní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdajurcikova
30.9.21 07:54

@Serpentini dobře děkuji velmi moc.

• Citovat
  • Upravit
4731
30.9.21 08:13
@Majdajurcikova píše:
@Melodie91 teď koukám že kendamil že i kozí mléko což asi sladké moc nebude že??

To me nenapdalo kupovat :) ani to bio..kupovala jsem to obycejne, jako @Serpentini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.9.21 08:20

A ten Sunar? Mě přišel sladký až až :nevim: jinak těmi kasemi od sunaru sis dítě naučila na sladké, ty jsou sladké příšerně, tak ti pak nic jiného chtít nebude no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
30.9.21 08:45

Kendamil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie