Kterou stranu matrace pro mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Wii
135
14.8.12 18:11

Kterou stranu matrace pro mimi?

Ahoj holky, už jsem zoufalá hledám všude na netu a nemůžu se nikde dočíst. Máme matraci koupenou kokos x Pur pěna, každým dnem se má narodit maličký a já stále pátrám která ta strana matrace je pro novorozenečka nejlepší? Ta tvrdší kokosová nebo ta měkčí z pěny? Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
14.8.12 18:17

@Wii Ahoj Wii, my máme také dvojkombinaci, kokos-pohanka. Podle mě je celkem jedno, jakou stranu budeš používat, u naší kombinace spíš doporučovali kokos na léto, pohanku na zimu (hřeje). Oboustrané matrace by se měly otáčet, tak začni jednou stranou a za pár dní otoč, uvidíš, v čem se novorozeňátku bude spát lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
14.8.12 18:18

Já ti tedy neporadím, ale sama nevim jestli dat rovný kokos nebo vlnkovou pohanku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
14.8.12 18:22

@Nikca_Ko A monitor ti pod ní fungoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.12 18:23

@MartickaNela Nám se má malej narodit začátkem října, tak pokud nebude extra chladno, začnu kokosem a pak časem otočím na pohanku, aby mu bylo teploučko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.12 18:23

@Wii jj, funguje perfektně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
14.8.12 18:31

@Nikca_Ko
taky máme v říjnu, začnu teda taky tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
14.8.12 18:33

Tak já mám termín za pět dní, tak jsem tam dala teda tu měkčí a pak to zkusím otočit i na ten kokos a uvidím jak se bude maličkému spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.12 18:39
@MartickaNela píše:
Já ti tedy neporadím, ale sama nevim jestli dat rovný kokos nebo vlnkovou pohanku :nevim:

Ahoj, my máme matraci kombinaci kokos, pěna, pohanka (vlknovaná strana) a bylo nám řečeno, že na té pohance se nespí! spí se jen na té kokosové straně. A taky je důležité dávat pozor na pročůrání/polití apod. vždy tam musí být podložka. Jde o přírodní materiály, které by vlhkem mohly začít plesnivět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.8.12 18:53

Na novorozence určitě kokos, na pohanku až po půl roce věku. Do té doby prý ne. Taky máme kokos/molitan/pohanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
14.8.12 19:09
@eetel píše:
Na novorozence určitě kokos, na pohanku až po půl roce věku. Do té doby prý ne. Taky máme kokos/molitan/pohanka.

Máme stejnou a v obchodě to říkali stejně, jen s tím rozdílem, že tu pohanku až bude dítě v postýlce skákat.

• Citovat
  • Upravit
970
14.8.12 19:22

Taky jsem dneska chystala postýlku a přemýšlela zda kokos nebo vlnkovanou pohanku, no dala jsem nakonec kokos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
14.8.12 19:27

@Káťa Tuleň
Dobře, takže kokos - děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7240
14.8.12 19:30

@MartickaNela Já se o tomhle bavila v obchodě specializovaném přímo na matrace před týdnem a tam mi řekli, že pro malé dítě rozhodně žádné vlnky ani nerovnosti. Že musí mít tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
14.8.12 19:31
@rejžička píše:
@MartickaNela Já se o tomhle bavila v obchodě specializovaném přímo na matrace před týdnem a tam mi řekli, že pro malé dítě rozhodně žádné vlnky ani nerovnosti. Že musí mít tvrdé.

Dobře, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí