Který robotický vysavač?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martinkaaa89 roomba jede podle systému, je hezký ho sledovat jak je chytrej😃do věcí se mi nezadrhává, ale je pravda že se mi zasekává na koberci. Já bych se bála těch náhradních dílu, když bude vysavač dobrej, tak ti vydrží klidně 10let, ale k tomu z lidlu prostě nic neseženeš a nikdo ti ho neopraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosím, doporučíte mi co možná nejtišší? U některých uvádí i hlučnost, ale nevím, zda na to jde spolehnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu si jako vždy pro radu. Moc bych si přála robotický vysavač ale nevím zda má smysl pořizovat a jaký model. Prakticky by vysával byt 3+kk, polovina podlah celoplošné koberce, polovina hrubší kamenný koberec. Schody ani prahy tu nemáme. Zvířata nemáme ale jsme tu 3 dlouhovlasé baby tak aby se to těmi vlasy hned nezlikvidovalo. Na hlučnosti mi asi nezáleží, běžel by když nebudeme doma. A asi aby nás to úplně nezruinovalo - nejen pořizovací cena ale i provoz… Na co vše si dát u pořizování takového vysavače pozor? A máte konkrétní modely se kterými jste spokojené (hlavně aby to zvládlo koberce a ty vlasy)? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa mně dneska dorazila iRomba i4+ a jsem naprosto nadšená. Hned jsem ji pustila po celém bytě a fakt vysaje vše a na koberci super. Jen se jí moc nelíbí ty s tím vysokým vlasem, ale to každému vysavači. Je ale ponwkxu dražší. Dle recenzí jsou ale i ty levnější typy téhle značky naprosto dostačující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa já bych si osobně pořídila robotický vysavač pokud bych měla plovoučku nebo podobný druh podlahy a ne v polovině bytu koberec……My máme teda psy a koberec vysaje celkem hezky, vysaje z něho krásně prach, ale část psích chlupů na něm zůstane, aby to bylo fakt dobře vyluxováno musím ho pustit jen na tom koberci, takže. A koberce bereme stejně normální vysavač. Celkově robotický vysavače luxujou líp když je pouštíte v každé místnosti zvlášť, víc se jim věnuje, alespoň takovou mám zkušenost já, takže to pak úplně nejde když člověk není doma. Pokud máte dlouhé vlasy, tak bych nedopuručovala kartáčové, ale ty gumové, ty má irobot. Nám psi nanesou domu hodně bordelu a línaj, takže pro nás pro domácnost s malým dítětem je to super věc, ale pokud bych neměla zvířata, v bytě žili pouze dospelí, kteří jsou celý den v práci, tak podle mě zbytečnost a pořídila bych si nějaký tyčový. Jinak mám irobota975 a je super, máme velký dům, takže mi ušetří hromadu času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Xiaomi vacuum cleaner - jezdí systematicky, báječně vysává i moje dlouhé vlasy, přejede prahy, je poměrně levný a má velice levné náhradní díly z Aliexpressu.
Ale už ho máme pár let, budou i novější modely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme iRoomba e5 a naprostá spokojenost.Jako upřímně chce to stejne čas od času vzít klasicky vysavač a vzít poradne rohy, skviry a mala místa kam se nedostane, ale na každodenní provoz super pomocník.
Ja ho miluju
Vlasy bere krasne, ale musíš ho denně vyčistit, aby si jich tam nenamotalo moc a nedělalo to neplechu…navic by ani dobře nevysaval, kdyby měl kartace obalené vlasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci si koupit robotický vysavač, ale nevím jaký. Máme plovoucí podlahy, potřebuji něco co nejen vysaje, ale fajn bylo i s mopem, cena kolem 9000. Slyšela jsem, že laserový a se stanicí je lepší. Doporučíte, prosím, nějaký? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Isia píše: Více
Koukat po značkách Roborock, Xiaomi, Dreame a vybrat podle požadavků a ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný, několikrát za rok vysát ručním. Bordel v bytě, šťastné dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit