Nápoj Kubík play - jaký je? Ředí se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
16.4.10 19:31

Kubík play

Ahojda.Chtěla jsem se zeptat na nápoj Kubík play.Jaký máte na něj názor, jak se vám osvědčil.Hlavně, ale co mě zajímá jestli se má ředit vodou.Znám ještě Kubík, který je hodně koncentrovaný, tak ten určitě ano, ale mně zajímá konkrétně ten Kubík play.Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21891
16.4.10 19:45

Me to prijde stejne-podobne,jako Jupici a spol,tudis srajdy s cukru a k piti nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.4.10 19:47

Kupuju to výjímečně, když jsme někde na cestě a dojde naše pití. Děti mají nejradši vodu bez příchutí. Přijde mi to zbytečně umělý a když už, tak radši koupím Kubík Aqua nebo Jupík Aqua

• Citovat
  • Upravit
485
16.4.10 19:56

Naše Markétka taky pije nejradši jen čistou vodu.Jen jsem myslela, že bych jí to občas zpestřila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.4.10 20:05

Tako ji spis dej nejakeho dzusa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.4.10 20:05

Kupuju výjimečně, když nám dojde vlastní pití a není nic lepšího. Je to samý cukr, takže nekupuju hlavně kvůli zubům. Když už, tak radši Cappy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.4.10 20:07

JJ, cappy je dobrý, to chutná i mě :palec:

• Citovat
  • Upravit
485
16.4.10 20:10

Děkuji za tipy a názory.Malá obecně moc sladký nemusí.Čaj do ní nedostanu.Tak zůstanem dál na vodě, je jasný, že je to nejzdravější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
16.4.10 20:22

Kubík play občas dávám, pokud jsem doma, tak odleju půlku do jiné lahvičky a doředím vodou, na chuti to skoro poznat není, v poslední době nejčastěji kupujem cappy junior, ale pokud to jde, ředím i to, myslím, pokud mi to neseberou hned v krámě :lol: ..a velká gratulace k pití čisté vody, to já nedokázala, Kuba ještě jekžtakž, hlavně když má bublinky, ale Kačka neuměla pít vůbec, tak jsem jí chtěla naučit na něco co by jí chutnalo, no a mám to :-( ale zaplťpánbůh aspoň pije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.4.10 20:23

Mě holky nepijou čaj vůbec a štávu by pily, ale radši nekupujeme, protože by tu vodu taky nepily. Mladší pila vodu od začátku a starší jsem trochu, možná hloupě, ale účinně, postrašila zkaženýma zoubkama. :roll:

• Citovat
  • Upravit
9404
16.4.10 20:24

Jo jinak běžně pijem šťávu Yo, bez konzervantů a moooc dobrá, tak kdž pro zpestření, tak zkus třeba tohle, jestli je zvyklá na vodu, bude jí stačit jen malinko obarvit vodu a změna bude velká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
16.4.10 20:29
Ifca1 píše:
Jo jinak běžně pijem šťávu Yo, bez konzervantů a moooc dobrá, tak kdž pro zpestření, tak zkus třeba tohle, jestli je zvyklá na vodu, bude jí stačit jen malinko obarvit vodu a změna bude velká!

Děkuju moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 20:38

ahoj, onehdy jsem koukala na Sama doma a bylo to o pitném režimu dětí, v Kubících a podobných nápojích bylo stejně cukru jak v Coca-Cole, to mě docela dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.4.10 20:39

Věřím tomu :-D

• Citovat
  • Upravit
3379
16.4.10 20:46

Kubíky, Jupíky a podobně bych Natálce nedala. Je mi jasný ,že časem si to vyškemrá občas minimálně u babičky…ale určitě bych nedávala jako běžné pití a alespoň bych ředila. To že jsou to jen sladké sajrajty je obecně známá věc :wink: S tou podobností limonádám a Coca Cole bych tomu věřila.

Já teda obecně nevěřím těm úúúžasným výrobkům pro děti z reklam, jako Kostíci, Jupík, Brumla… To doma nevedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí