Nápoj Kubík play - jaký je? Ředí se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jeva píše:
Kubíky, Jupíky a podobně bych Natálce nedala. Je mi jasný ,že časem si to vyškemrá občas minimálně u babičky…ale určitě bych nedávala jako běžné pití a alespoň bych ředila. To že jsou to jen sladké sajrajty je obecně známá věcS tou podobností limonádám a Coca Cole bych tomu věřila.Já teda obecně nevěřím těm úúúžasným výrobkům pro děti z reklam, jako Kostíci, Jupík, Brumla… To doma nevedu.
Však jasný na denní pití to určitě není, to je samozřejmý.A reklamy u nás taky nehrajou roli.Navíc máme to štěstí, že Markétka má přirozeně ráda co je zdravý.Takže vede zelenina, zelenina s masem, kukuřičný křupky a k pití voda.Na pamlsky jí nezvykáme vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak z mojí zkušenosti. v tomto věku jsem se taky snažila, aby sladké nebylo. teď už se tomu bohužel neubráním, a to včetně kostíků (jsou tam lentilky
) a jak jsem se dušovala, že to dítěti nikdy nedám ![]()
Denimko, jestli ti pije čistou vodu, tak jí nic sladkého nedávej. čím déle vydržíte, tím lépe. u nás to začalo malým množstvím a teď už nemůžu ani naředit džus (pije 100% pomeranč) a nedávno byla u nás strašná scéna, že chce čistou šťávu Yo
to jsem teda neustoupila. sice je každé dítko jiné, ale po těchto zkušenostech chci s druhým vydržet co nejdéle a vůbec mu sladké neukázat. tak uvidíme, v kolika měsících mu Klárka nacpe čokoládu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:
tak z mojí zkušenosti. v tomto věku jsem se taky snažila, aby sladké nebylo. teď už se tomu bohužel neubráním, a to včetně kostíků (jsou tam lentilky) a jak jsem se dušovala, že to dítěti nikdy nedám
Denimko, jestli ti pije čistou vodu, tak jí nic sladkého nedávej. čím déle vydržíte, tím lépe. u nás to začalo malým množstvím a teď už nemůžu ani naředit džus (pije 100% pomeranč) a nedávno byla u nás strašná scéna, že chce čistou šťávu Yoto jsem teda neustoupila. sice je každé dítko jiné, ale po těchto zkušenostech chci s druhým vydržet co nejdéle a vůbec mu sladké neukázat. tak uvidíme, v kolika měsících mu Klárka nacpe čokoládu
Věřím, že si na to prckové rychle a rádi zvyknou.
Markétce jsme ani čokoládu ani nic takového zatím nedali, čím později tím líp.
Ani kousek domácí bábovky, která nebyla moc slazená jí nejel a to se mi faaakt povedla.
Tak jsem zvědavá jak to bude až bude starší.
Nám ta voda vyhovuje.Je to rychlý a zdravý tak budem tak pokračovat i dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
deminko fakt buď šťastná, že pije čistou vodu…
Vojtík ani omylem.
Myslela jsem, že ho to naučím, když mu nic jinýho nedám. Nakonec jsem vyměkla, když měl horečky a nic nechtěl.
zkusila jsem ředit Hipp ty malý šťávy. a ty pil.
ale Hipp obecně je naho.no, protože cpou cukr (a sůl) do všeho.
takže teď mu hodně ředím šťávy/čaje od Babylove, takový velký sklenice (už to jsou čaje s vodou, bez přidaného cukru), jemu stačí alespoň trošku že to nechutná jako voda.
anebo mu dělám granulované čaje od Babio bez cukru, pouze s laktozou, nebo čaje Čiperku, tam už je trochu hroznového, jinak laktoza, anebo pytlíkový doslazuju tou čistou laktozou, mléčným cukrem, od Babio. prý nekazí zoubky, je chuťově sladký úplně maličko.
Glukopur (hroznový cukr) mu nedávám, resp. dávala jsem mu pouze při zánětu průdušek, kdy mi nechtěl vůbec jíst ani pít, a to měl horečky.
Na Kubíky a Jupíky mám averzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deminka píše:
Naše Markétka taky pije nejradši jen čistou vodu.Jen jsem myslela, že bych jí to občas zpestřila.
Buď ráda a ničím jí to tudíž zpestřovat nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo cappy je super, někdy koupím i Kubík play, malý to má rád, ale já to taky mocc neuznávám. Když je u tchýně tak pije hnusnýho jupíka
teď pijí oba dva vodu a jsou spokojení jak oni tak já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit