Nechutná jí kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1288
13.4.10 13:53

nechutná jí kaše

Chci se zeptat jestli to máte někdo taky tak a jak to řešíte-naše malá by měla jíst k večeři kaši ale bohužel už jsem vyzkoušela všechny druhy a nechce ani jednu nevím co s tím.Ještě počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
13.4.10 13:55

Janinko proč by malá měla jíst kaši? Jak je sterá?
MMch Eliška mi kaši taky nejí, ani ovoce nechce, její jídelníček se momentálně skládá s mlíka, zeleniny, 5 lžiček ovoce a 5 lžiček jogurtu. Tak že nezoufej, myslím že nejste jediní kdo nechce jíst kaši. Má starší dcera jí nejedla snad do 4 let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.4.10 13:56

ahoj
mala doted neji zadnou kasi,ona je pije.
Kdyz ji to udelam jako kasi,tak si nevezme ani lzicku,kdyz to pote naredim tak to vypije ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
13.4.10 14:02

Na kaších výživa dítěte nestojí.Emička je taky téměř nejedla.Od začátku přikrmování doteď večeří podobně jako oběd.Jeden chod na oběd a druhý na večeři.Nebo podobně jako snídani,pečivo s něčím.

Já jsem ji už kolem 9 měsíců dávala kukuřičné křupky a žervé,cottage - v malém množsví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
13.4.10 14:03

Ani u nás se nejí kaše. Dostává večer jen mlíčko a taky přežil ;) Někdy po roce je chvilku nechtěl, tak jsem je přestala dělat a už jsme nezačali. Nemyslím si, že by kaše byla takovou výhrou, aby ji nutně muselo mít každé dítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.4.10 14:04
Katy2 píše:
Janinko proč by malá měla jíst kaši? Jak je sterá?
MMch Eliška mi kaši taky nejí, ani ovoce nechce, její jídelníček se momentálně skládá s mlíka, zeleniny, 5 lžiček ovoce a 5 lžiček jogurtu. Tak že nezoufej, myslím že nejste jediní kdo nechce jíst kaši. Má starší dcera jí nejedla snad do 4 let. :lol:

náš pan doktor to povídal i když už mám třetí tak se snažím tím víc dělat všechno dobře,dvě starší kaši měli rádi.Ale vidím že nejsem sama ovoce taky moc nechce jen zeleninové polévky a hlavně mlíčko.no každý je jiný,že.Je jí sedm měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
13.4.10 14:06
Sheelle píše:
Ani u nás se nejí kaše. Dostává večer jen mlíčko a taky přežil ;) Někdy po roce je chvilku nechtěl, tak jsem je přestala dělat a už jsme nezačali. Nemyslím si, že by kaše byla takovou výhrou, aby ji nutně muselo mít každé dítko ;)

to asi ne,stejně když nechce tak nechce přece ji nebudu nutit násilím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.4.10 14:06

Janinko tak davej jen to mlicko.Urcite to postaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.4.10 14:07

my taky kasi nemame, vecer ma jen mliko a je spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.4.10 14:09

jani u nás se kaše taky nejí, ale pije. večer mu udělám mlíko a do něj dám nemléčnou kaši na zahuštění, aby to proteklo variabilním dudlíkem.
třeba teď jedeme v instantní jáhlový od Babylove.
jak je kaše ve flašce, tak no problem.
jak je v misce, tak to nechce, i když do ní dám oblíbené ovoce.
zrovna dneska jsem mu dělala rýžovou kaši k dopolední svačině a mixla jí s borůvkama (kupuju mražený). normálně borůvky miluje. teď snědl půlku a víc ani zaboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.4.10 14:18

Jani to že doktor povídal, víš co doktoři napovídají? Prostě když jí nechutná, tak jí nechutná.
Já zkoušela dávat Elišce i nemléčnou kaši večer do mlíka a bez úspěchu, prostě má asi důvod a proto jí nejí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.4.10 14:30

katy to je fakt, doktoři kolikrát melou úplný bláboly :pankac:

mě kupříkladu jeden řekl, že mám začít zeleninovou polívku ze 4 druhů zeleniny - brambor, brokolice, mrkev, petrzel.
nasledne ctu, ze petrzel je pomerne alergen.
jiny lekar mi povidal, ze mu mam davat polivcicku ridkou z flasky (kdyz uz přes 2 měsíce jedl lžičkou a z flašky přes den nikdy, jen večer tu mlíkokaši).
jina lekarka mi rikala, ze detem do roka naprosto staci pouze mrkev a brambor, aby jim dozral zazivaci trakt ve smyslu imunity a nemeli potom vyrazne alergicke reakce na potraviny.

nicmene ja krmim podle www.kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.4.10 15:10

Tak u nás se kaše taky nejí, jedla ji chvilku a pak prostě ne… jí jak tady někdo psal to co k obědu nebo pečivo a někdy jenom mlíčko, neřešila bych, že dítě MÁ mít kaši, to je blbost, když nechce, tak nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.4.10 15:24

U nás šly kaše u obou kluků tak dva měsíce, pak je začali odmítat. Takže normální jídlo, co je k obědu (masozel. příkrm) uvařím ve větším množství a dostane to i k večeři. Někdy se nasvačí tak hodně, že chce večer už jen MM.
Kaši bych rozhodně nenutila, navíc je v těch instantních podle mě dost cukru a to moji dva cvalíci určitě nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.4.10 15:27

Ahoj, naše malá taky kaši nejí - večer má mlíčko s trochou kaše, aby bylo hutnější. To vypije a jde spokojeně spinkat. Ráno dá taky mlíčko a pak snídani. Tak nezoufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí