Kojenecká voda - převařujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
13.4.10 21:19

Kojenecká voda

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat jestli převařujete kojenckou vodu?? a jakou požíváte případně kde jí kupujete díky moc za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
13.4.10 21:25

My jsme nejdřív kupovali Dobrou vodu, ale měla divnou vůni a byla hořká na chuť a snad i blbě dopadla v testech, tak teď kupujeme Tomu. Převařujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
13.4.10 21:26

já ji nikdy nepoužívala. když jsme začali s nemléčnýma kašema cca v 6 měsících, převařovala jsem klasickou vodu z kohoutků. zkus si dohledat poslední testy balených vod a vody z kohoutků, myslím, že to proběhlo médii tak před 3 měsíci. kohoutková voda vychází lépe než leckterá kojenecká. a je výrazně levnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 21:29

Zuz pec na kojo vodu :dance: dle naseho pediatra je to jen totalni masaz temi mega spolecnostmi…ja pro prvni holku / 7 let / taky kupovala,prevarovala, snad do tri let…a to mame vodu ze zelivky, coz je kontrolovany zdroj…to u te kupovane v petce nikdy nevis, plus buh vi, jak byla skladovana…je jezdivam obcas kolem velkoobchodu s vodami - normalka palety s lahvemi maji venku, prsi na ne, prazi slunce…druha dcera byla kojena do tri let, od pul roku obcas cajik,normalka z kohoutkovy vody a nikdy sebemensi problem…tot jen muj nazor :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.10 21:33

ahojky a můžu se zeptat do kdy jste převařovali tu vodu z kohoutku děkuji tady je to všude samá kojenecká to my taky neznáme děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
13.4.10 21:33

kdybych nebyla srab, tak taky používám vodu z kohoutku :oops: , když už v kojenecké vodě může být toluen, tak kdoví co s ní ještě může být, o čem ani nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 21:34
nozu píše:
a je výrazně levnější!

moje slova…a toho odpadu, kterym se tady brzo lidstvo zavali :nevim: my z tohoto duvodu koupili soda stream - odpadlo nam tahani baliku perlivek, vynaseni prazdnejch petek, fakt super vec, muzu doporucit i ty sirupy, udelate si doma vybornou limcu, i cola je vynikajici :-P omlouvam se zakladatelce za odboceni, ale treba se nekomu bude tento tip hodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
13.4.10 21:35

taky voda z kohoutku, tu převařuju.. v lékárně mi řekli, že kojenecká je zbytečná, navíc fakt otázka, jak to skladují.. snad jen kdybych měla nějakou pochybnou studnu, používala bych kojeneckou vodu, bydlím v paneláku, takže ne :lol: A přesně - ty testy, kohoutek vede!

• Citovat
  • Upravit
1342
13.4.10 21:37

Proc se bojite? Vzdyt ta kohoutkova voda je fakt nezavadna…prevarovala jsem do dvou let,pak jsem normalne dzusy a stavy redila rovnou cerstve natocenou…holky,ti rarasi vam strci do pusy kdeco venku i v byte…spis z toho by meli strevni potize,ale z vody nee :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 21:38

to je jasny s tou studnou,to bych si taky neriskla…ale fakt kohoutkovka je nezavadna :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.10 21:38
mifulka25 píše:
ahojky a můžu se zeptat do kdy jste převařovali tu vodu z kohoutku děkuji tady je to všude samá kojenecká to my taky neznáme děkuju

Zatím převařuju, malému je 10 měs., takže stejně dělám jen čaje. Ale myslím si, že kdybych mu chtěla dát napít jen čisté vody, tak bych to snad ani s tím převařováním nijak nehrotila. Ale já jsem celkově na tyto věci asi divná, protože denně nevyvařuju ani dudlíky apod., protože když mi doma olizuje koberec, tak podle mě převařování čehokoliv už trochu ztrácí smysl :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.4.10 21:40

no já právě taky pužívám normálně převařenou z kohoutku, ale ted jsme na chalupě takže si radši vozím vodu sebou, ale když mě tchýně viděla že jsem tu vodu nepřevařila jen ohřála, tak koukala jak blázen, tak nevím jestli jí mám právě převařovat to o my šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
13.4.10 21:40

u nás je voda každou chvíli hrozně „přechlórovaná“, tak z toho mám strach, ale je fakt, že těch petek, co už jsme vyházeli a chuťově je voda z kohoutku mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 21:41

Klidek, ja sterilizovala dudly snad jen tri mesice…sak behem dne je stokrat mrskla z postylky, povalela po dece…sem je normalne jen oplachla pod vodou :dance: kohoutkovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 21:42
zuzka.mamka píše:
no já právě taky pužívám normálně převařenou z kohoutku, ale ted jsme na chalupě takže si radši vozím vodu sebou, ale když mě tchýně viděla že jsem tu vodu nepřevařila jen ohřála, tak koukala jak blázen, tak nevím jestli jí mám právě převařovat to o my šlo

zuz vis, ze tu balenou bych mozna nechlaprejit varem…ja z toho duvodu, jak se ji videla skladovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí