Kojenecká voda - převařujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aspagi ono jeto jedno..nemusíš pak tady země dělat idiota co si vymejšlí…a myslíš že jeto ojedinělej případ? legionelu mužeš mít i v bazéně, když je dostatečně teplá voda…loni jednom hotelu se nakazilo legionelou z vody hodně lidí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá k tomu převařování kojenecký vody, že mi mamka vykládala, že mi na sunar kupovala Idu, nic jinýho nebylo, žádná kojenecká voda, deset minut ji převářela a pak z toho udělala sunar a světe div se, taky jsem vyrostla, troufnu si říct celkem bez následků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
@aspagi ono jeto jedno..nemusíš pak tady země dělat idiota co si vymejšlí…a myslíš že jeto ojedinělej případ? legionelu mužeš mít i v bazéně, když je dostatečně teplá voda…loni jednom hotelu se nakazilo legionelou z vody hodně lidí..
Nedelam idiota jen se tomu divim nikdy jsem otom ani ve zpravach neslyse ja vim ze v usa tenkrat hodne lidi umrela prave na legionelu ale ze se to deje furt to nevim vzdyt je to hlidany a jeden z nejvetsich indikatoru aspon tak nas to ucili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Legionela byla u nás celkem 2×..kamarád měl oslabenou imunitu a zemřel na ní..zbyla po něm malá holčička..2 roky zpět někde v Praze se lidi koupali v bazénu plné legionelly…hlidáná je asi tak jako tuberkoloza která nedávno řádila ve fabrice kde mamka dělá, jako vymícenej černej kašel..a další a další..jestli vás učitelé neinformovali že se člověk nakazí když se napije teplé vody která nedoshla víc jak 45°C a mín jak 25°c tak nevím co vás ve škole učí, když pak se někdo diví že se mužou nakazit kdekoliv..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
Legionela byla u nás celkem 2×..kamarád měl oslabenou imunitu a zemřel na ní..zbyla po něm malá holčička..2 roky zpět někde v Praze se lidi koupali v bazénu plné legionelly…hlidáná je asi tak jako tuberkoloza která nedávno řádila ve fabrice kde mamka dělá, jako vymícenej černej kašel..a další a další..jestli vás učitelé neinformovali že se člověk nakazí když se napije teplé vody která nedoshla víc jak 45°C a mín jak 25°c tak nevím co vás ve škole učí, když pak se někdo diví že se mužou nakazit kdekoliv..
To je mi lito a tubera mi zase rikala doktorka ze uz je temer vymicena ze uz ani v nemocbici neockujou povinne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano to všichni rádi říkaj…ale jeto lež..černej kašel byl taky vymícenej a kdepak na něj asi ty lidi přišli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit