Kojenecká voda - převařujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
12.12.13 10:57

@aspagi ono jeto jedno..nemusíš pak tady země dělat idiota co si vymejšlí…a myslíš že jeto ojedinělej případ? legionelu mužeš mít i v bazéně, když je dostatečně teplá voda…loni jednom hotelu se nakazilo legionelou z vody hodně lidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.12.13 11:01

Ještě mě napadá k tomu převařování kojenecký vody, že mi mamka vykládala, že mi na sunar kupovala Idu, nic jinýho nebylo, žádná kojenecká voda, deset minut ji převářela a pak z toho udělala sunar a světe div se, taky jsem vyrostla, troufnu si říct celkem bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.12.13 11:13
@Malike píše:
@aspagi ono jeto jedno..nemusíš pak tady země dělat idiota co si vymejšlí…a myslíš že jeto ojedinělej případ? legionelu mužeš mít i v bazéně, když je dostatečně teplá voda…loni jednom hotelu se nakazilo legionelou z vody hodně lidí..

Nedelam idiota jen se tomu divim nikdy jsem otom ani ve zpravach neslyse ja vim ze v usa tenkrat hodne lidi umrela prave na legionelu ale ze se to deje furt to nevim vzdyt je to hlidany a jeden z nejvetsich indikatoru aspon tak nas to ucili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.12.13 11:20

Legionela byla u nás celkem 2×..kamarád měl oslabenou imunitu a zemřel na ní..zbyla po něm malá holčička..2 roky zpět někde v Praze se lidi koupali v bazénu plné legionelly…hlidáná je asi tak jako tuberkoloza která nedávno řádila ve fabrice kde mamka dělá, jako vymícenej černej kašel..a další a další..jestli vás učitelé neinformovali že se člověk nakazí když se napije teplé vody která nedoshla víc jak 45°C a mín jak 25°c tak nevím co vás ve škole učí, když pak se někdo diví že se mužou nakazit kdekoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.12.13 11:24
@Malike píše:
Legionela byla u nás celkem 2×..kamarád měl oslabenou imunitu a zemřel na ní..zbyla po něm malá holčička..2 roky zpět někde v Praze se lidi koupali v bazénu plné legionelly…hlidáná je asi tak jako tuberkoloza která nedávno řádila ve fabrice kde mamka dělá, jako vymícenej černej kašel..a další a další..jestli vás učitelé neinformovali že se člověk nakazí když se napije teplé vody která nedoshla víc jak 45°C a mín jak 25°c tak nevím co vás ve škole učí, když pak se někdo diví že se mužou nakazit kdekoliv..

To je mi lito a tubera mi zase rikala doktorka ze uz je temer vymicena ze uz ani v nemocbici neockujou povinne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.12.13 11:29

Ano to všichni rádi říkaj…ale jeto lež..černej kašel byl taky vymícenej a kdepak na něj asi ty lidi přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí