Jde rozdělat sunar do studené vody?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1283
13.4.10 14:22

jde rozdělat sunar do studené vody?

ahoj všem,
zajímalo by mě, jestli jde rozdělat sunar do studené vody. diskuze o stravování dětí na dovolené mě totiž vnukla myšlenku, že bych na dovču sice vzala mladší cácoře sunar, ale rozdělávala bych jí ho jen do studené kojenecké vody. jde to? neudělají se žmolky? nebude to hnusné? zdravotně závadné to předpokládáme nebude, že :-D samozřejmě je otázka, jestli to studené bude pít, ale to bych vyzkoušela předem…v době dovolené jí bude cca 1,5 roku. zajímá mě jen ta studená voda. na rady tipu vem si sebou varnou konvici nebo ponorný vařič nejsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
13.4.10 14:30

Já jsem párkrát rozdělávala sunar do vlažný vody…z důvodu časový tísně, kdy mi malá visela na noze a dožadovala se mlíčka hned teď, takže nebyl čas čekat až převařená voda zchladne. Dělala jsem to tak, že jsem dala trochu horké vody a dolila to studenou kojeneckou prostě tak, aby se to dalo hned pít, ale úplně studená voda to nebyla a i tak se to hůře rozmíchávalo, žmolky teda nebyly, ale v úplně studený by možná být mohly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.4.10 14:33

Tak to vyzkoušej :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.10 14:34

Jde

Terezce byla kojená do 14 měsíců. Pak postupně přešla na Sunar. Ale teplý ho jen ucucla a nechtěla. Tak jsem jí ho dala další den studený - a to jí zachutnalo. Studený ho pije doteď - je jí 20 měsíců a pořád jí chutná.
Prostě dám odměrky mlíka do hrnečku, doliju studenou vodu, zavřu (má avent hrneček) a řádně protřepu. Když hrneček meju, tak někdy tam je nějaký kousek, ale většinou ne.
A zvláště na dovolené je to hodně praktické :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.4.10 14:48

Sajo já používám sice nutrilon, ale malá když jí rostly zuby tak jedině studený, takže se to rozpustí, ale musíš třepat jako o duši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
13.4.10 14:50

hmm, díky za odpovědi :lol: asi budu muset vyzkoušet tu rozpustnost…ale jsem ráda, že nejsem jediná koho to napadlo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.4.10 15:09

My si koupili frapovač od ety :) Bez toho bych nerozdělala ani bebu v teplé vodě, natož cokoliv ve studené…

http://www.obchody24.info/…ed/18678.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.4.10 17:03

Před dvouma rokama se tvrdilo, že jediný mlíko, co se dá rozdělat ve studené vodě je Junior (http://www.kojeneckavyziva.cz/content.aspx?…). Dost jsem to využívala, ale Maty byl dlouho kojenej a pak jsme rovnou přešli na tohle mlíko, právě z důvodu výborné rozpustnosti. Jaký je aktuální stav na trhu bohužel neporadím, každopádně s tím Sunarem bych to zkusila, případně přikoupila nějakej „mixík“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.4.10 17:06

dá. Jen se to musí opravdu hodně rozmíchat (já to mícham ne nějakým míchadlem, ale zavřu lahev a řádně protřepu)

Jen ve velké časové tísni jsem to párkrát udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.10 17:09

Já jsem teď dělala mlíčko Nestlé Junior do studené vody s Frapkem a krásně s všecko rozpustilo :palec: Tak snad to bude se Sunarem podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.10 17:10

Aha, teď jsem si přečetla příspěvek od Ywett :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.4.10 17:43

jo, jde to,a le musíš hodně třepat :D
resp., jsou mléka, která jsou lépe rozpustná. Hami mlíko jde mnohem lépe. ale i ten sunar se dá. dám do lahve, menší množství sunaru (tak 4 odměrky místo 7), a klepu, klepu. pak přidám zbytek.

ale chce to naučit na studené mlíko, některé děti to nechtějí pít.. já mám vOjtu naučeného na studené, díky bohu, protože i ve svém věku stále ráno/v noci (záleží kdy jde spát, tak po 4hod spánku) přijde k nám do postele a chce mlíko a dudlík.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.4.10 17:46

jinak já dělám (hami) běžně do teplé vody z kohoutku :mrgreen: (máme svůj kotel, rozvody nové, voda dobrá.., jinde to nedělám)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.4.10 18:17
Angua píše:
Já jsem teď dělala mlíčko Nestlé Junior do studené vody s Frapkem a krásně s všecko rozpustilo :palec: Tak snad to bude se Sunarem podobné…

AD Angu, pije prcek mliko s frapkem? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.10 23:15
lllucie píše:
Angua píše:
AD Angu, pije prcek mliko s frapkem? :lol: :lol: :lol:

Ty jo, jak ďas, až se zalyká :lol: :lol: :lol: Koupila jsem jahodové. I s tím rozmixovaným banánem mu chutná, pacholkovi malému :mrgreen: Už se těším, až bude víc ovoce, budu dělat šejky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí