Kubík soutež 2015 - kódy

ellievanessqa
21.5.15 09:52

kubík soutež 2015

Zdravím maminky, měla bych prosbičku, pokud nekterá kupujute kubíka a nesoutěžíte jestli by jste nám nepomohly, chybí nám pár kodu, díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
22.5.15 14:54

Ahoj, my máme doma 2 kódy navíc, tak jestli mas ještě porad zájem, tak písní ;-). My máme objednané 2× brýle a 1× plysaka ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.5.15 20:26

@myskalucka dekuju moc :) ale už máme taky vsechny bodíky, nakonec sme sehnaly, oni o nas totiž predtím nemeli v kráme vubec ty soutežní kubíky ted už jo :) a brýle sme chtely taky ale už nejsou :(

• Citovat
  • Upravit
8112
22.5.15 20:50

@ellievanessqa : brýlí bylo jen 2000 a byli snad během prvního týdne pryč. A dneska došly a nevím, kdy je budou děti nosit, protože jsou chlapovi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.5.15 21:35

@myskalucka to jsou tak velke? 8o a ten plyšák este nedorazil? sem zvedava jak je velkej :)

• Citovat
  • Upravit
8112
22.5.15 21:39

Toho plysaka jsem objednavala teprve dneska, ale prý ma 36 cm. A ty brýle jsou fakt tak velké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.5.15 21:42

@myskalucka tak to asi nejak nevychataly, mi nedřív bylo líto že už nejsou ale teda takhle by je malá ani nevyužila :zed: jinak máme doma este s dřívejška polštářek kubíka ten je velkej normálne a kšiltofka je taky super tak to asi nejak neodhadly tu velikost což je ale teda pekne blbý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8112
22.5.15 21:57

Tohle teda fakt nevychytali. No uvidíme, az je děti vyzkousi, nejsme zrovna doma. Klidně bych ti poslala fotku chlapa, jak je ma na sobě, ale to by mi asi neodpustil ( fotil se nahoře bez :mrgreen: ). My jsme poprvé soutezili s Kubikem :nevim:, mame momentálně velkou spotřebu lahviček ( každé dítě musí mít samozřejmě svoji a menime ji po cca týdnů :pocitac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.5.15 17:09

Nemáte prosím někdo samolepky vlajek z kubíka? chybí nám jich ještě pár a malý by je rád dosbíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.6.15 00:16

Prosím potřebujeme ještě 5kodů

Ahoj holky moc moc prosím nemáte někdo přebývajících 5 kodů z Kubíka? Já je nemůžu už nikde v krámě sehnat :( a dcerka si plyšáka moc přeje…Budu vám moc vděčná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.6.15 09:23

A kolik mate kódu? Ted je plysak jen za 15 kódu. Mrzí me to, zrovna tech 5 kódu jsme měli, ale paní je nechtěla, tak jsme je zadali, jestli třeba nevyhrajeme mobil/tablet ( ted přesně nevím, o co se hraje ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.6.15 10:29

Prosím potřebujeme ještě 5kodů

Máme 10 bodů jenom…Já bych si to pití s kodama klidně koupila jenže u nás už to neprodávají :( Prolezla sem i večrky u vietnamcu a také nic…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
1.6.15 15:57

U nás mají neco málo v penny este tech soutezních, vsude jinde už mají ty star wars :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová