Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
mám žádost zda náhodou některá nemáte elektronickou verzi nebo skeny kuchařky od Top Morávia co prodává ty titanové hrnce. Někde jsem ji ztratil a jsem z toho na nervy
Moc by mi to pomohlo…když jsem si o ni napsal tak prý za 500 pošlou novou ![]()
Moc děkuji i za nějaké recepty od Vás nebo linky na vaření v tomto super nádobí ![]()
Už dávno a jsem s nimi absolutně spokojený, i když se přiznám že používám v zásadě jen dva. Ten čtyřhranný 26×26 plus skleněné nádstavce a kulatý třeba na polévku nebo těstoviny. Vím že je to trochu dražší ale nic jiného nepoužívám. Zrovna teď dělám kuře (stehno) a v nádstavci brambory plus zeleninu. Za 25 minut máš oběd v jenom hrnci ![]()
…jo a bez oleje a žádná sůl (krom koření na kuře) a ty brambůrky se zeleninou…mňamky. Jen naliješ do hrnce sklenici vody, položíš do ní to kuře vložíš nádstavce kam si dáš nakrájené brambory a zeleninu přikryješ to a jdeš si po jiné práci. Za cca 25 minut jdeš zpět do kuchyně a servíruješ
…fakt super ale to by jsi musela sama někdy ochutnat na nějaké jejich předváděčce aby jsi uvěřila, já bych taky normálně nevěřil ![]()
Jenže jsem ztratil tu kuchařku kde je plno super receptu a hlavně ty časy…takže doufám že se někdo ozve a třeba naskenuje.
@Lane píše:
No ty predvadecky prave pro me moc nejsou
ale díky:)
Za co? Já je neprodávám
Po pravdě na žádné jiné krom toho Top Moravia bych taky už nikdy nešel Byl jsem jednou z babčou na jedné od Becka a řeknu Ti že tam je nátlak jako prase a chování na úrovni nějaké mafie. Prostě hnus ale u těchto produktů Ti jen předvedou výrobky a někdy nabídnou výhodnější ceny. Srovnal bych to z Tupperware (i když tam si připadám dost divně jelikož jsem většinou jediný chlap v místnosti
), prostě předvedou výrobky a je na tobě jestli Tě to zaujme.