Kuchařka Top Morávia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
27.8.12 11:00

Kuchařka Top Morávia

Ahoj holky,
mám žádost zda náhodou některá nemáte elektronickou verzi nebo skeny kuchařky od Top Morávia co prodává ty titanové hrnce. Někde jsem ji ztratil a jsem z toho na nervy :zed: Moc by mi to pomohlo…když jsem si o ni napsal tak prý za 500 pošlou novou :?

Moc děkuji i za nějaké recepty od Vás nebo linky na vaření v tomto super nádobí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
27.8.12 11:42

A ty sis koupila ty hrnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.8.12 11:53

Už dávno a jsem s nimi absolutně spokojený, i když se přiznám že používám v zásadě jen dva. Ten čtyřhranný 26×26 plus skleněné nádstavce a kulatý třeba na polévku nebo těstoviny. Vím že je to trochu dražší ale nic jiného nepoužívám. Zrovna teď dělám kuře (stehno) a v nádstavci brambory plus zeleninu. Za 25 minut máš oběd v jenom hrnci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.8.12 12:03

…jo a bez oleje a žádná sůl (krom koření na kuře) a ty brambůrky se zeleninou…mňamky. Jen naliješ do hrnce sklenici vody, položíš do ní to kuře vložíš nádstavce kam si dáš nakrájené brambory a zeleninu přikryješ to a jdeš si po jiné práci. Za cca 25 minut jdeš zpět do kuchyně a servíruješ :-D …fakt super ale to by jsi musela sama někdy ochutnat na nějaké jejich předváděčce aby jsi uvěřila, já bych taky normálně nevěřil :-)
Jenže jsem ztratil tu kuchařku kde je plno super receptu a hlavně ty časy…takže doufám že se někdo ozve a třeba naskenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
27.8.12 13:50

No ty predvadecky prave pro me moc nejsou :)
ale díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.8.12 14:32
@Lane píše:
No ty predvadecky prave pro me moc nejsou :)
ale díky:)

Za co? Já je neprodávám :-) Po pravdě na žádné jiné krom toho Top Moravia bych taky už nikdy nešel Byl jsem jednou z babčou na jedné od Becka a řeknu Ti že tam je nátlak jako prase a chování na úrovni nějaké mafie. Prostě hnus ale u těchto produktů Ti jen předvedou výrobky a někdy nabídnou výhodnější ceny. Srovnal bych to z Tupperware (i když tam si připadám dost divně jelikož jsem většinou jediný chlap v místnosti :-D ), prostě předvedou výrobky a je na tobě jestli Tě to zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí