Kuchyň do 100 000?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24800
1.11.19 14:29

Holky, my si teda příští rok linku poskládáme, skříňky cca 25tisíc, 3tis. deska, 5tis. dřez, 10tis. myčka, 10tis. pračka, 12tis. sporák, 5tis. digestoř, 3tis. mw… celkem jsme někde na 75tis. i se spotřebiči,
jen to teda nebude za tyhle peníze masiv, že :mrgreen:
proto se ptám, zda někdo nááhodou nemáte zkušenost s touhle - zřejmě polskou - kuchyní!?? jde mi konkrétně o tuto : https://www.maxiorion.cz/…0-cm-id12957?…
nyní mám také asi 15let polskou linku, folie se v namáhaných rozích už odchlipuje, jinak celkem drží, jaké máte zkušenosti vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 08:27

Zdravím, nové info ohledně ceny kuchyně - v Oresi mi ji s mými představami nacenili na cca 130 000,–. Kuchyň Livanza, včetně různých vychytávek typu 2 plnootočné talíře v rohové skříňce dole (v obou rozích), všude zásuvky, vysoký bílý lesk, deska dřevodekor, zalamovací dvířka nahoře, u trouby 2 výsuvné úzké skříňky s drátěným programem na koření apod. Celková délka cca 8 metrů. Takže cena 100 000,– není až tak nedosažitelná, kdybych neměla právě ty vychytávky typu otočné talíře, hodně zásuvek. To jako info pro další, které by to zajímalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31688
3.3.20 19:49
@Aaajik píše:
Zdravím, nové info ohledně ceny kuchyně - v Oresi mi ji s mými představami nacenili na cca 130 000,–. Kuchyň Livanza, včetně různých vychytávek typu 2 plnootočné talíře v rohové skříňce dole (v obou rozích), všude zásuvky, vysoký bílý lesk, deska dřevodekor, zalamovací dvířka nahoře, u trouby 2 výsuvné úzké skříňky s drátěným programem na koření apod. Celková délka cca 8 metrů. Takže cena 100 000,– není až tak nedosažitelná, kdybych neměla právě ty vychytávky typu otočné talíře, hodně zásuvek. To jako info pro další, které by to zajímalo :wink:

Předpokládám, že to jsou ceny bez spotřebičů, ale i tak. Nemáš třeba náhled vizualizace nebo aspoň zhruba nákres pro lepší představu? Protože ty ceny (zvlášť u Oresi) jsou zajímavě nereálné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
5.3.20 09:56
@Nimie píše:
Předpokládám, že to jsou ceny bez spotřebičů, ale i tak. Nemáš třeba náhled vizualizace nebo aspoň zhruba nákres pro lepší představu? Protože ty ceny (zvlášť u Oresi) jsou zajímavě nereálné :)

Podle mě to opravdu musí být bez spotřebičů. Loni jsme si nechávali nacenit kuchyň do L, celková délka 4,5metru. Vestavěná trouba, indukční deska, vestavěná myčka i mikrovlnka, digestoř, nerezový dřez. Dekor dřeva, 4výsuvy, horní skříňky až ke stropu. Nacenili to i se spotřebiči na nějakých 170000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31688
5.3.20 10:08
@smoule.koule píše:
Podle mě to opravdu musí být bez spotřebičů. Loni jsme si nechávali nacenit kuchyň do L, celková délka 4,5metru. Vestavěná trouba, indukční deska, vestavěná myčka i mikrovlnka, digestoř, nerezový dřez. Dekor dřeva, 4výsuvy, horní skříňky až ke stropu. Nacenili to i se spotřebiči na nějakých 170000.

Jo, to bez spotřebičů je to určitě, ale mě teda dost nesedí ani ta cena bez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.3.20 12:34

Ano, je to cena bez spotřebičů, cenu za spotřebiče mám spočítanou max. 40 000. Hodně taky dělá to, že montovat si ji budeme sami - to je cca 17 tisíc dolů. Ale i tak je to super cena. Je to hodně praktická kuchyň včetně drátěného programu, vychytávky typu celootočné velké talíře v rohových spodních skříňkách a hodně zásuvek… Jako navržená je přesne tak, jak jsem si představovala :lol:
V podstatě je to tak, jak na obrázku, jen varná deska bude v prostřední části a digestoř vysouvací. Jinak v podstatě přesně stejné řešené, jen je o něco větší a horní skříňky jsou zalamovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.3.20 12:58

To seš ale na 170 tisících oproti původním 100 :nevim: Montovat sami myslíš fakt sami (= to nějak zvládneme) nebo máte někoho známého, kdo to umí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
5.3.20 13:49
@Nimie píše:
Jo, to bez spotřebičů je to určitě, ale mě teda dost nesedí ani ta cena bez :)

Ale tak být může. Ale na úkor kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31688
5.3.20 14:48
@smoule.koule píše:
Ale tak být může. Ale na úkor kvality.

Ceny u Oresi znám, nechávala jsem několik podobných linek naceňovat na víc místech relativně nedávno. A vysoký lesk zrovna není ukázka nízké kvality… proto mě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31688
5.3.20 14:54
@Aaajik píše:
Ano, je to cena bez spotřebičů, cenu za spotřebiče mám spočítanou max. 40 000. Hodně taky dělá to, že montovat si ji budeme sami - to je cca 17 tisíc dolů. Ale i tak je to super cena. Je to hodně praktická kuchyň včetně drátěného programu, vychytávky typu celootočné velké talíře v rohových spodních skříňkách a hodně zásuvek… Jako navržená je přesne tak, jak jsem si představovala :lol:
V podstatě je to tak, jak na obrázku, jen varná deska bude v prostřední části a digestoř vysouvací. Jinak v podstatě přesně stejné řešené, jen je o něco větší a horní skříňky jsou zalamovací.

S tou montáží hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.3.20 14:59
@Nimie píše:
S tou montáží hodně štěstí :palec:

To teda. Jenom ta deska, jak si to napojí? 8o A můžou jen doufat, že mají pravý úhly mezi stěnama, to se taky málokdy vidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31688
5.3.20 15:15
@Martinik píše:
To teda. Jenom ta deska, jak si to napojí? 8o A můžou jen doufat, že mají pravý úhly mezi stěnama, to se taky málokdy vidí :D

Nám cca 8m montovali před nedávnem, byla jsem téměř nonstop u toho… no… nechtěla bych to dělat :lol: resp. jinak, nechtěla bych za to ručit že to bude fungovat a nic to nezjistí a případně se kvůli tomu pak hádat s pojišťovnou. Ale tak třeba to umí udělat :nevim: ale zodpovědně musím říct že jsou věci které opravdu radši nechám odborníkům, protože rizika a možné následné škody pak mohou být nesrovnatelně dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.3.20 15:33

@Nimie přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
5.3.20 16:43

@Nimie Tak Oresi jsou právě jedny z těch polských papírových linek, když jsme dělali kuchyň, tak jsem se též zajímala a našla jen skoro samé otřesné recenze. Nakonec mám od truhláře, za 90, lakované, bez spotřebičů, ale mnohem menší, než zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
5.3.20 16:44
@Nimie píše:
Ceny u Oresi znám, nechávala jsem několik podobných linek naceňovat na víc místech relativně nedávno. A vysoký lesk zrovna není ukázka nízké kvality… proto mě to zarazilo.

Aha, tak to já to zase tak hluboce neznám. Pro mě je lesk jako lesk.. :nevim:
K montáži- taky bych to nechtěla dělat, ikdyž se to zaměří sebelíp, na první dobrou to podle mě nejde nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný