Kuchyně

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
1.5.09 11:32

Nevím, těch spár jsem si nikdy nevšimla. Ale zatím se vším od nich jsem byla spokojena.

A těch 100 km by pro mě byl fakt problém, kamarádka dělala ve studiu a co vím, tak jen zaměření, kontrola rozvodů, opakované sezení nad plány a možnostmi umístění skříněk a doplňků, by na tuhle vzdálenost bylo dost problematické. Dovezení a montáž je už jen třešínka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.5.09 11:39

Pukud jsi spokojená není problém, nikomu Ikeu neberu :wink:

Hele, já do toho zase až tak nevidím, ale když má zakázku, třeba tu kuchyň, první návštěva: omrkne terén :-), domluví se na představě a od ruky kreslí návrhy jak by to šlo a zákazníci si do toho kecají jak to chtějí dokud není domluveno. Zaměří si prostor.
druhá návštěva: většinou už montáž :-)
Mezitím domluva po telefonu, emailu, samo když je potřeba dojede… Takže ta vzdálenost fakt roli nehraje…
Ale jak říkám, zase až tak mu pod ruku nevidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.5.09 11:47

Jasný, já to chápu :wink: Ale u nás by to rozhodně na 2 návštěvy nebylo, různý varianty, kontrola všeho možnýho a tak… Ale možná jsme zbytečně důkladný a běžný zákazník není až tak náročný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
1.5.09 11:48

My děláme taky zakázky i dál než 100km a bez problémů. Zákazník si dopravu samozřejmě zaplatí, ale on si sám spočítá zda se mu to vyplatí nebo ne :wink: .

Ikeu taky neberu, aspoň ne nábytek, ale to asi žádná žena truhláře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.5.09 11:50

No to by ses někdy až fakt divila, jak jsou některý náročný :-) A důkladnost je jasná, ten můj by pak ani nemohl spát, kdyby si něco vyčítal :-)

Tak Ikee a truhlářům zdar :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.5.09 11:53

Tak to jsem si oddychla. Zdar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.5.09 12:01

Já doporučuju Sýkora.
O kuchyních Koryna jsem slyšela kritiku, možná je to jen ta jedna „pobočka“, ale jejich nehorázné chování v případě nějakých problémů…to raději od někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.5.09 13:54
cancerka píše:
Já doporučuju Sýkora.
O kuchyních Koryna jsem slyšela kritiku, možná je to jen ta jedna „pobočka“, ale jejich nehorázné chování v případě nějakých problémů…to raději od někoho jiného.

Známí mají taky Korynu - a stejné zkušenosti, jak píše Cancerka:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.5.09 15:29

Janine- no bezny truhlář kuchyn nemusi umet. ale kdyz si najdes specializovanýho na kuchyne, tak se vetsinou nespleteš. a ta IKEA - kdyz pomeris kvalitu s cenou, tak je IKEA drahá. to zaručeně.

Radunko . cloveče, pekný veci deláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.5.09 15:41

harpyje já ale prošla několika doporučenejma truhlářema, že dělali kuchyně a to, co jsem viděla bylo fakt drsný :roll: Takže Ikea mi pořád vychází z poměru cena výkon nejlíp :roll:

cancerko co vím já, tak ještě loni byla Koryna jakžtakž, ale od novýho roku je to drsnej vývoj :roll:

Sýkora je u mě sice kvalitní, ale cenou trochu za hranicí možností :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.5.09 21:49

Mame treti kuchyn od IKEA a naprosta spokojenost. Vsechny tri slouzi bez defektu dal a ta posledni nas vysla skrinkama na 60 tisic a za ten samy navrh bychom dali v Sykorovi bez spotrebicu 120 tisic, takze nebylo o cem mluvit…neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
452
3.5.09 22:18

U velkých studií typu Koryna, Hanák, Sýkora, Oresi jde o typové kuchyně. Jakýkoliv atyp navíc dobře zaplatíte. Taky bych byla pro notmální stolaře. Dvířka vám stejně objednávají u některého z výrobců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.5.09 14:10

Ahoj, my máme kuchyň vyrobenou ,,malou" firmou Pilarčík a jsme spokojeni. Kuchyň má 11 metrů a více méně jsem ji navrhla sama. Pár drobností mi bylo nabídnuto, ale jen něco jsem si nechala udělat. Barva a materiál byl taky na mně, ale výsledek super. Bydlíme trošku dál od vesnice a není tu plyn. Takže zakamuflovaná bomba v lince, koše na tříděný odpad naskládané pod dřezem( namísto nabízených FRANKE za 4,500,–) skotřebiče z KASA, vodovodní sklopná baterie taky za 2,500,– namísto Franke za 7000,– a ve spodních skříňkách navrtané nerez koupelnové poličky a háčky na utěrky z domácích potřeb… :lol: Nejlepší na tom je, že všechno funguje minimálně stejně jako od Sýkory :lol: Navíc většina kuchyňářů už standartně používá kování BLUM a písťáky na vrchní skříňky…
A navíc (to platí skoro pro všechny obory) malé firmy pořád hodně slyší na platbu bez dokladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.5.09 19:44

Zděnka: platba bez dokladu je pěkná věc, ovšem jen do chvíle, kdy je potřeba něco reklamovat… už jsem se párkrát spálili, takže větší věci jedině s dokladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.5.09 20:21

Jo to je pravda, však si taky vůbec nepřipouštíme, že by se něco mohlo stát. Ale zase slyším od manžela takový ty silácký řeči, že kdyby něco, tak že ON to určitě taky dokáže spravit :lol: :lol: :lol: . No ale známe chlapy, že?? Nakonec všechno po uhánění a s kecama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný