Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přidávám se do diskuze. Taky se ohlížím po nějaké kuchyni. Jsem z moravskoslezského kraje, takže hledám nějakou osvědčenou firmu nejlépe z Ostravského, Karvinského nebo Frýdeckého kraje. Prošla jsem firmy, které doporučujete v tétu diskuzi, ale bohužel žádná není z moravskoslezska. Nebráním se ani polským firmám. Ikea mi desingově nevyhovuje. Konkrétně by mi vyhovovalo něco na tento způsob http://xxl-kuchyne.cz/…e,vetro.html s provedením do U.
Uvítám jakékoliv recenze dle mých požadavků ![]()
@tapinka123
Přímo tento obchod v polském Těšíně naproti Castoramy přes cestu. My máme odtamtud kuchyň a jsme spokojeni. Jenom si dejte pozor na spočítání ceny přímo v obchodě. Pak je pro ně směrodatná cena, která se nasmlouvá v obchodě. Chlap od nich si to přijede vyměřit, vyrobené to bylo do měsíce a namontované za 2 hoďky. Doprava stála 800( Petřvald ) a montáž 3000. Když je zaplacená montáž, tak na místě vyříznou otvor pro dřez a hned i přilepí, dávají i ty lišty dozadu. Ceny v obchodě jsou za metr vrchu i spodku včetně osvětlení a pracovní desky, prostě tak, jak to mají vystavené. Navíc se pak platí jenom za dojezdy, podle kvality, jaká se vybere.
S digestoří, dovozem, montáží celkem 40 tis. Je dlouhá 4,5 metru. Do účka, s tím, že dolní rohová skříňka je pro rohový dřez. Dojezdy jsem chtěla ty kvalitnější. ALe dřez a vestavěnou mikrovlnku jsem kupovala jinde. Ale mám jiný typ než chceš ty.
Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s dobrým a ne předraženým truhlářem v Plzeňském kraji?
Nechali jsme si udělat krásný návrh na kuchyni ve firmě Kypr, z dýhy, ale samotná kuchyně u nich vyjde na 280tisíc. Rádi bychom našli levějšího dodavatele.
Byly jsme u Oresi a Sika a tam to je nic moc kvalita a ceny celkem přemrštěné.
Ahoj holky, prosím vás, jsme ve stádiu, kdy kompletně rekonstrujeme dost starou kuchyň, kterou máme v domě ještě po rodičích. Nedávno vyšel na internetu článek a já jsem se dozvěděla, že se dá místo klasických kachliček použít i jako obklad sklo. Nějak si to nedovedu představit, ale docela by mě to zajímalo. O co prosím jde? Nedočetla jsem si to celé a už to nemůžu najít..tak se obracím zde na vás. Celou dobu jsem přemýšlela o klasickém kachličkovém obkladu, ale chtěla bych spíše něco moderního. Děkuji za každou vaši radu ![]()
Často se teď místo kachliček dělá to, že se na záď za pracovní deskou dá také pracovní deska, ale slaboučká - je to perfektní v ohledu hygieny a údržby. Můžete to vidět na mém návrhu. Na sklo jsem také koukala, ale je to nehorázně drahé…
Jinak jsem našla super truhláře a kuchyň z fotografie nám nacenil cca na 110-120tisíc
Už je ve výrobě <3 ![]()
Jojo, mě se to také líbí a údržba bude jedna radost. Drhnutí kachliček pořád dokola je fakt na palici
Už jen pár měsíců a moje vysněná kuchyně bude stát ![]()
@Jaseni my máme to sklo, mám jej teprve 3 týdny ale je to luxus. trochu jsem nespokojená s provedením ale to je chyba konkretniho dodavatele. udrzba je jednoducha, vzhled je vyloženě luxusní a moderní. obrázek jsme si mohli vybrat kterýkoliv z internetové databanky. cena je vyšší ale za pěkně věci se platí. koneckonců ta samostatná kuchyň taky něco stojí. a tohle té kuchyni dodá hodně velký luxus tak proč do toho trochu neinvestovat.
@tapinka123 Můžu se zeptat jak velké cca sklo je, kolik stálo a odkud ho máte? Díky
Jako ten design mě láká, ale my na to koukali tenkrát v Kypru - a tam mají předražené vše ![]()
Jinak nám včera přišla první dýha - deska a byly jsme se na ní podívat u truhláře.
Musím říct, že mě truhlář nadchl - vše s námi konzultuje, objednal jen jednu desku abychom se na ní podívali a řekli zda se nám líbí nebo ne atd. Fakt spolupráce parádní
Můžu jen doporučit. Je to pan Daniel Tykvart (Plzeň-jih, Kotousov).
@Terkams velikost zhruba 2m čtvereční. cena kolem 12tis. firma jurkovo z Mostu u Jablunkova.
Ahoj, nemůžu sice radit z vlastní zkušenosti, ale shodou okolností si kámoška teď něco takového dávala do bytu. chtěla oddělit kuchyň od obýváku sklem. má fantastickou skleněnou stěnu i s motivem který si vybrala. vyrábí to nějaká firma na Moravě, je to designové sklo - grafosklo a má to báječné využití. a taky na obklady se to používá. zkuste si to najít na netu.
Maximalna nespokojnost!!! Zamietnuta reklamacia na zaklade fotiek poslanych v emailu. Linka namontovana v novostavbe, kde sa este nebyva a teda ani nepouziva. Povedali ze poslu technika na kontrolu a nic. Drzy, arogantny, jednanie nulove, len same vyhovorky! Akonahle zaplatite, uz ich nezaujimate. Prasknuta doska, odrete a nedolakovane casti, atd. Cena linky cca 4500eur., co uz nieje maly peniaz! Nedoporucujem nikomu ani len navstivit ich predajne!
Tak to je mazec, my si nechali udělat kuchyň na míru od firmy a koukám, že jsme měli velké štěstí, když u nás proběhlo vše jak mělo.
Ahoj Všem,
potřebuji poradit jak mám obložit kuchyn s oknem(viz foto)
Potřebuji obložit stěnu s oknem na zdi nebude zadná skřínka, polička ani zasuvka el.
Mezi pracovní deskou a parapetem je 15cm.
Mám obložit celou stěnu jen 15cm obkladem nebo 50cm obkladem jak to bude na zdi s vrchníma skřínkama.
děkuji za názor