Kuchyně

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
6.1.14 13:21

Přidávám se do diskuze. Taky se ohlížím po nějaké kuchyni. Jsem z moravskoslezského kraje, takže hledám nějakou osvědčenou firmu nejlépe z Ostravského, Karvinského nebo Frýdeckého kraje. Prošla jsem firmy, které doporučujete v tétu diskuzi, ale bohužel žádná není z moravskoslezska. Nebráním se ani polským firmám. Ikea mi desingově nevyhovuje. Konkrétně by mi vyhovovalo něco na tento způsob http://xxl-kuchyne.cz/…e,vetro.html s provedením do U.
Uvítám jakékoliv recenze dle mých požadavků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
18.6.14 04:32

@tapinka123
Přímo tento obchod v polském Těšíně naproti Castoramy přes cestu. My máme odtamtud kuchyň a jsme spokojeni. Jenom si dejte pozor na spočítání ceny přímo v obchodě. Pak je pro ně směrodatná cena, která se nasmlouvá v obchodě. Chlap od nich si to přijede vyměřit, vyrobené to bylo do měsíce a namontované za 2 hoďky. Doprava stála 800( Petřvald ) a montáž 3000. Když je zaplacená montáž, tak na místě vyříznou otvor pro dřez a hned i přilepí, dávají i ty lišty dozadu. Ceny v obchodě jsou za metr vrchu i spodku včetně osvětlení a pracovní desky, prostě tak, jak to mají vystavené. Navíc se pak platí jenom za dojezdy, podle kvality, jaká se vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
18.6.14 20:46

S digestoří, dovozem, montáží celkem 40 tis. Je dlouhá 4,5 metru. Do účka, s tím, že dolní rohová skříňka je pro rohový dřez. Dojezdy jsem chtěla ty kvalitnější. ALe dřez a vestavěnou mikrovlnku jsem kupovala jinde. Ale mám jiný typ než chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
30.3.15 15:34

Truhlář/Firma Plzeňský kraj

Ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s dobrým a ne předraženým truhlářem v Plzeňském kraji?
Nechali jsme si udělat krásný návrh na kuchyni ve firmě Kypr, z dýhy, ale samotná kuchyně u nich vyjde na 280tisíc. Rádi bychom našli levějšího dodavatele.

Byly jsme u Oresi a Sika a tam to je nic moc kvalita a ceny celkem přemrštěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.8.15 22:13

sklo, jako obklad v kuchyni

Ahoj holky, prosím vás, jsme ve stádiu, kdy kompletně rekonstrujeme dost starou kuchyň, kterou máme v domě ještě po rodičích. Nedávno vyšel na internetu článek a já jsem se dozvěděla, že se dá místo klasických kachliček použít i jako obklad sklo. Nějak si to nedovedu představit, ale docela by mě to zajímalo. O co prosím jde? Nedočetla jsem si to celé a už to nemůžu najít..tak se obracím zde na vás. Celou dobu jsem přemýšlela o klasickém kachličkovém obkladu, ale chtěla bych spíše něco moderního. Děkuji za každou vaši radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.9.15 08:02

@Jaseni - řekla bych, že je to tohle: http://www.lacobel.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 10:05

Často se teď místo kachliček dělá to, že se na záď za pracovní deskou dá také pracovní deska, ale slaboučká - je to perfektní v ohledu hygieny a údržby. Můžete to vidět na mém návrhu. Na sklo jsem také koukala, ale je to nehorázně drahé…

Jinak jsem našla super truhláře a kuchyň z fotografie nám nacenil cca na 110-120tisíc :) Už je ve výrobě <3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.9.15 10:49

Jojo, mě se to také líbí a údržba bude jedna radost. Drhnutí kachliček pořád dokola je fakt na palici :) Už jen pár měsíců a moje vysněná kuchyně bude stát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.9.15 22:12

@Jaseni my máme to sklo, mám jej teprve 3 týdny ale je to luxus. trochu jsem nespokojená s provedením ale to je chyba konkretniho dodavatele. udrzba je jednoducha, vzhled je vyloženě luxusní a moderní. obrázek jsme si mohli vybrat kterýkoliv z internetové databanky. cena je vyšší ale za pěkně věci se platí. koneckonců ta samostatná kuchyň taky něco stojí. a tohle té kuchyni dodá hodně velký luxus tak proč do toho trochu neinvestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
4.9.15 09:15

@tapinka123 Můžu se zeptat jak velké cca sklo je, kolik stálo a odkud ho máte? Díky :) Jako ten design mě láká, ale my na to koukali tenkrát v Kypru - a tam mají předražené vše :)

Jinak nám včera přišla první dýha - deska a byly jsme se na ní podívat u truhláře.
Musím říct, že mě truhlář nadchl - vše s námi konzultuje, objednal jen jednu desku abychom se na ní podívali a řekli zda se nám líbí nebo ne atd. Fakt spolupráce parádní :) Můžu jen doporučit. Je to pan Daniel Tykvart (Plzeň-jih, Kotousov).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.9.15 11:02

@Terkams velikost zhruba 2m čtvereční. cena kolem 12tis. firma jurkovo z Mostu u Jablunkova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 21:47

sklo, jako obklad v kuchyni

Ahoj, nemůžu sice radit z vlastní zkušenosti, ale shodou okolností si kámoška teď něco takového dávala do bytu. chtěla oddělit kuchyň od obýváku sklem. má fantastickou skleněnou stěnu i s motivem který si vybrala. vyrábí to nějaká firma na Moravě, je to designové sklo - grafosklo a má to báječné využití. a taky na obklady se to používá. zkuste si to najít na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.18 14:24

XXL-KUCHYNE

Maximalna nespokojnost!!! Zamietnuta reklamacia na zaklade fotiek poslanych v emailu. Linka namontovana v novostavbe, kde sa este nebyva a teda ani nepouziva. Povedali ze poslu technika na kontrolu a nic. Drzy, arogantny, jednanie nulove, len same vyhovorky! Akonahle zaplatite, uz ich nezaujimate. Prasknuta doska, odrete a nedolakovane casti, atd. Cena linky cca 4500eur., co uz nieje maly peniaz! Nedoporucujem nikomu ani len navstivit ich predajne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.22 08:40

Tak to je mazec, my si nechali udělat kuchyň na míru od firmy a koukám, že jsme měli velké štěstí, když u nás proběhlo vše jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.24 17:16

Obložení kuchyně

Ahoj Všem,
potřebuji poradit jak mám obložit kuchyn s oknem(viz foto)
Potřebuji obložit stěnu s oknem na zdi nebude zadná skřínka, polička ani zasuvka el.
Mezi pracovní deskou a parapetem je 15cm.
Mám obložit celou stěnu jen 15cm obkladem nebo 50cm obkladem jak to bude na zdi s vrchníma skřínkama.
děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný