Kudrnaté vlásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
19.4.08 20:08

Lady Kyra, to je skoro jako u nás :-D Anežka má krásné lokýnkovité blond vlásky, ale taky nesnesla nic na hlavě, takže jsem aspon začala stříhat ofinu.. Občas to dopadlo trochu kastrolovitě (kdo zkoušel 18m živému stříbru zastřihnout vlasy dorovna, ví, o čem mluvím :wink: ). Teď už je to lepší a nechá si udělat aspon culík (děsně se totiž pod vlásky potí) nebo dát sponku do ofiny, ale nic jí moc dlouho nevydrží. Jo, a vypadá přesně jako já v jejím věku :lol: Jenže z blonďatých lokýnek jsem vyrostla do rovných myších ocásků barvy nijaké, spíš teda hnědé, ted si je barvím do tmavohněda :roll: Tak jsem zvědavá, jak to dopadne u ní, blond u nás totiž není nikdo (to se taky dobře vysvětluje sousedům a známým 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
23.10.10 07:43

OŽIVUJI

holky jak se češou krdrliny?
nějaký kartáč?
hřebínek už se mi v konečkách cuchá a zasekává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.10.10 11:13

Rozhodně od konečků, vzala bych nějaký řidší hřeben. Oriflame má v nabídce sprej pro děti na snazší rozčesávání, zákaznice říkaly, že funguje, tak třeba i toto… - nebo se zeptat v drogerce/lékárně??? na něco přírodnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.11.10 19:04

Hezké odpoledne, třeba se to bude ještě někomu hodit, i když je to starší otázka.
Jemné kudrnaté vlásky je lepší pročesat kartáčem a pak případně opatrně rozčesat zacuchané konečky hřebenem. Při rozčesávání hřebenem je dobré vlasy pevně držet kousek nad hřebenem, tak se zabrání zbytečnému tahání za vlasy. Nám se osvědčila sada kartáč a hřeben z dm asi za 60 korun, vypadá podobně jako sada pro miminka, ale kartáč je trochu větší. Na sadě je napsáno, že je i na dlouhé vlásky.
Mokré vlasy je lepší nepročesávat a pokud je to nutné, použít hřeben se širokými zuby daleko od sebe.
Ale pokud máte kudrnaté vlásky silné a pevné jak z drátků, bude všechno jinak :-)
 Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
19.11.10 19:38

jooo,tak mě to čaká taky brzy, akorát to bude víc složitějží, dcera je totiž mulatka
chystám se pak za kamarádkou do salonu na školení a pro přípravky
na tyhle vlásky platí hodně oleje a česat za mokra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí