Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veverunka11 píše:
kouká tu někdo na poštu
ne, cekam na Denik zaslouzile matky ![]()
Zuziky píše:veverunka11 píše:ne, cekam na Denik zaslouzile matky
kouká tu někdo na poštu
a musim ven se psem…a je tam taaaak desna zima…uaaaa…ale abych byla stylova, tak tadydadydaaaaa ![]()
Pustila jsem si na netu Prostřeno a teď si pustíme film, uděláme pečený čajík a zapálíme svíčku… a budeme spát
![]()
Já mám banánů 6…teď už teda jen 2
Miluju banány. A z hnědejch je dobrej koktejl…tečou mi sliny. Musim je schovat.
Komu že tady hrabe ?
Já ted vyžrala celou lednici, fén jsem uklidila do špajzu, psovi venku řekla že je kráva, šla jsem jedné paní pro objednané víno a zazvonila u jiného baráku, s tím, že si jdu pro víno…ach jo, nesnáším zimu ![]()
snažím se neusnout do devíti, abych mohla nakrmit robě, a pak snad robě bude spát a já taky
Dneska jsme vezli na veterinu sedm štěňat na očkování a čipování, celkem legrace to byla, ale na rozdíl od těch malých smradů jsem úplně hotová ![]()
K-a-č-i-k píše:
holky, to jsou ty dlouhý zimní večery
asi přestanu kojit, bez kapky alkoholu se ty dlouhé zimní večery snášejí těžko, já chvi svařáááák ![]()
Vóóóprůůůz!!! Ach jo, pach jo, zejtra jdu na debilní trhání zubu, budou mi rvát jedničku nahoře a už teď se děsím, jak vysvětlím 3-leťákovi, že maminka vypadá hůř jak nějakej bezdomáč!!! Dala sem si teď pěkně 24st.pivo, mňááám a čumím na Prima love jak nefunguje anestezie. Banány jsem dneska neměla. ![]()