Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to být klidně tuková kulička.. Partner ji měl a na chirurgii mu ji odsali pomoci vetsi injekční stříkačky s lokální anestezii. Od te doby vse v poradku
Zákrok ho vůbec nebolel.
@Anonymní píše:
Na pravé straně krku se mi udělala boulička tak o velikosti třešně. Je nebolestivá, ale je pohyblivá a tvrdá. Myslíte, že se jedná o zvětšenou mizní uzlinu? Nevím, jak dlouho to mám, ale nemocná momentálně nejsem. Jen mám trošku kašel. Ale ta kulička mě znepokojuje, šli by jste s tím na ORL nebo to nemám řešit?
Děkuji za Váš názor
Jak dlouho ji tam máš? Ona ta nemoc může teprve přijít, zvlášť jestli kašleš.
Ahoj já mám taky takové boule někdy velké někdy male pak zase zmizí dělají se my i za ušima
Mam uz x let na krku taky malou pohyblivou boulicku. Nezvetsuje se ani nezmensuje. Dle vice doktoru pokud nebude menit velikost, bolet a bude pohybliva, tak v pohode. Pravdepodobne se zvetsila uzlina a uz to zustalo…
Stačí jít k praktikovi, když bude třeba, tak tě někam dál pošle. Ale aspoň kvůli diagnóze si k dr. zajdi.
Me se kdysi objevila boulicka na zápěstí. Dr. mi nabídla punkci nebo to nechat být, tak jsem to nechala být kvůli strachu z jehel. Samo to pak zmizelo.
Na pravé straně krku se mi udělala boulička tak o velikosti třešně. Je nebolestivá, ale je pohyblivá a tvrdá. Myslíte, že se jedná o zvětšenou mizní uzlinu? Nevím, jak dlouho to mám, ale nemocná momentálně nejsem. Jen mám trošku kašel. Ale ta kulička mě znepokojuje, šli by jste s tím na ORL nebo to nemám řešit?
Děkuji za Váš názor