Kuřáci a kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tom24
9.4.13 18:43

Kasel

Je mi 19 a kourim od svich 14 let! Pred cca rokem jsem zacal pokaslavat a porad se to zhorsuje! Posledni dobou mi uz ani nechutnaji cigarety, ale abstaky nedokazu prekonat. Po ranu se citim zniceny a zaneseny a kaslu cely den! Po kazde cigarate kaslu vic a vic, citim jako bych mel rozdrazdene prudusky, ale je mi to divne protoze driv mi to tak nedelalo! Poradte mi prosim :) :zed:

• Citovat
  • Upravit
14.9.19 06:04
@papavlinka33 píše:
No já to nevyčetla z netu, něco o tom vím a znám dost pacientů s CHOPN ve věku 30-40 let, a zažila jsem už i kluka kterému bylo 25, nezáleží jen na věku, ale i na genetických předdispozicích. To samé chronická bronchi.

Papavlinko, prosím Tě nekecej, jo?? Určitě neznáš nikoho kdo má CHOPN v 25 ti letech. Protože tato nemoc.je vázaná na věk a taky musíš mít vykouřeny určitý počet cigaret. Aby měl někdo CHOPN tak by musel kouřit minimálně 25-30 roků, každý den jednu krabičku, což u 25letyho samozřejmě možné není. A teď všeobecně pod všechny: já vím, že když má člověk nějaký problém, jako první „sáhne“ po internetu a hledá nějakou odpověď. Pokud vás něco trápí, vyhledejte reálného odborníka, lékaře, psychologa, právníka apod. Zde na podobných diskuzích jenom riskujete, že problém prohloubite a ještě se necháte ovlivnit blbostma. V podobných diskuzích nejedete většinou nikoho jinýho, než frustrovaný unuděný maminky který čekají na prvního blbce, aby se mohly trochu uvolnit a pokecat, protože doma se s nimi baví maximálně vzal pes nebo kočka. Takže pozor na diskuze. Bavte se o nedůležitých věcech, zábavě, apod. Ale zdraví nechte pro lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí