Bolest v podbřišku po laparoskopii - celiakie

Anonymní
17.12.11 15:14

Bolest v podbřišku po laparoskopii-celiakie

ahoj,jdu si k vam pro radu,

jsem 14 dni po laparoskopii,vše v pořádku.jen odstraněny srusty.urologie taky v pořádku.

najednou mi začaly opět bolesti v levem podbřišku.po imunologickym vyšetření mi zjistili celiakii,muže to mit spojitost????k lekaři jdu až přiští tyden a přeci jen nervy pracuji.

děkuji za vaše rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
17.12.11 16:03

jako že by celiakie měla spojitost s laparoskopií? To určitě ne

Mimochodem jen z krevních testů se nedá s určitostí říct, že to je celiakie, na to je třeba udělat biopsii tenkého střeva, která jediná řekne, zda ji máš či ne (nedokážu říct, že by u toho bolelo v podbřišku, ale holka neměla žádné příznaky, no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 16:08

nemyslela jsem spojitost s laparoskopii,špatně jsem se vyjadřila.myslelal jsem ,že po vyšetření na nic nepřišli,břicho a mala panev v pořádku.a po tydnu začaly stejné bolesti jako před zakrokem.

právě jsem někde vyčetla,že měli bolesti i v podbřišku.

na kolonoskopii jezdim už 9 let,ale posledni mi nemohli udělat celou,vznikly komplikace.

při tom imuno vyšetření se mi to potvrdilo už několikrat a všechny příznaky tomu nasvědčuji.

jen jsem chtěla vědět,jestli ma někdo stejné obtíže.děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13335
17.12.11 16:41

Celiakie se může projevovat uplně různě a jelikož je to autoimunitní onemocnění tak je tělo oslabené a může reagovat různě.

Doporučuju si zajít na to gastro - ať ti odeberou vzorek s dvanácterníku a budeš hned vědět na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
17.12.11 16:46

Pri kolonoskopii by ti ale celiakii nezjistili, na to je potreba horni endoskopie tenkeho streva, ktera se dela pres zaludek. Jinak souhlasim, ze krevni testy jeste celiakii nepotvrzuji, ja sama jsem mela neurcite krevni testy, pozitivni geneticky test a endoskopie nemoc vyloucila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 18:30

a to mě říkali,že na kolonoskopii.děkuju za rady.hm žaludkem to asi nedam,uf.

• Citovat
  • Upravit
13335
17.12.11 18:40
Anonymní píše:
a to mě říkali,že na kolonoskopii.děkuju za rady.hm žaludkem to asi nedam,uf.

je to hnus, ale naštěstí je to chvilka, takže se to dá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
18.12.11 17:12

Neboj, neni to prijemne, ale neboli to. Nejhorsi je donutit se ten endoskop spolknout. Kdybys mela strach, daji ti predtim nejake leky na utlumeni a v nejhorsi by to udelali v narkoze (tak to delaji malym detem). Ale da se to zvladnout i bez leku, fakt to zas takova hruza neni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.11 20:45

tak to ja jsem adept na narkozu.bohužel žadny uklidnujici leky na mě nepusobi.i ted před operaci si mysleli ,jak budu oblbnuta a ono nic.

ja prostě jen vidim,že někdo ma něco v puse,třeba penize,papir ,prostě cokoli a už se mi zveda žaludek :roll: .jsem hrozna ja vim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex