Drží se mě hypotenze od porodu

Anonymní
17.12.11 18:40

Drží se mě hypotenze od porodu.

Dobrý večer. Chtěla bych se optat, zda tu najdu někoho koho trápí hypotenze-po porodu. :evil: Od těhoteství mám pořád nízký tlak. Před ním jsem mívala normální, v těhotenství mi klesl a pořád mívám kolem 105/60, i méně. :nevim: Po porodu jsem šla na odběr krve a ten dopadl dobře. :think: Nyní jsem 10 měsíců po porodu. Existuji nějaké homeo na zvýšení tlaku? Kofein nemohu z jiných zdrav.důvodu a nic jiného mě nenapadá. Krásný před-Vánoční čas. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2670
17.12.11 18:44

Mě na nízký tlak pomáhá černý čaj a dostatek vody.Existují i nějaké kapky na nízký tlak jsou vhodné i pro těhotné ,ale nevím zda s kofeinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.12.11 18:48

A trápí, tě to nějak zdravotně??? pokud ne, je to super tlak, já mám opak od porodu tpím hypertenzí a takový tlak bych chtěla. Pokud tě nějak neomezuje, vůbec bych to neřešila. Moje kardioložka říkala, že jsou lidé, který m nevadí tlak 80/50, ale to už je asi extrém. :-) Pokud Ti to nedělá dobře, určitě se dá nějak zvýšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.12.11 18:51

Tak u mě je tohle super tlak, mívám i horší :mrgreen: Třeba ten vrchní pod 100 :roll:
Na zvýšení tlaku je dobré hodně pít, pravidelně vyváženě jíst (tj. spíš menší dávky a víckrát, aby neklesnul krevní cukr) a fyzický pohyb (já radši průběžně omdlívám, než by mě někdo donutil pravidelně cvičit :lol: ).
Pokud nemůžeš kafe, můžeš si pomoct zeleným čajem, v nouzi nejvyšší si kup zelený čaj s ginkem biloba, tuším, že ho vyrábí rauch, mají například v dm po půllitrovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
17.12.11 18:53

Mě pomáhá docela čaj (ale moc ho nemusim) nebo sladký. :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
17.12.11 19:09

Lehce víc solit.
Já jsem měla docela dlouho tak 90/50, teď posledních pár měření zázračně i 110/60 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 19:11

Právě že se dost točím, a když se otáčím v noci :poblion: Takže mě to docela obtěžuje :?

• Citovat
  • Upravit
31594
17.12.11 19:28
Anonymní píše:
Právě že se dost točím, a když se otáčím v noci :poblion: Takže mě to docela obtěžuje :?

Jako že se ti točí hlava? Já ti nevím, ale v leže by tlak neměl být problém, to už bych fakt řešila s dr. Já mám problém ráno, hlavně když rychle vylítnu z postele, to se mi udělá černo před očima a musím se předklonit a nechat natéct krev do hlavy, ale v leže se mi ještě snad nestalo, že by mi tlak nějak výrazně spadnul, v sedě jen jako těhotné v letadle.Aby to nakonec nebylo něco závažnějšího (např. mýmu tátovi úplně náhodou přišli na to, že má jednu z cév vedoucí k srdci úplně ucpanou, druhou napůl ucpanou, mohlo to kdykoliv prasknout a už by tu nebyl), takže aby ti natočili i ekg a celkově tě proklepli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 19:51

Můj bratr měl jednou točení hlavy, závratě od krční páteře. Tak nemůže to být třeba od toho? Ano, cítím točení při pohybu v leže. :roll:

• Citovat
  • Upravit
31594
17.12.11 20:01

I od páteře by to být mohlo, to je fakt. Fakt bych se asi nacpala k dr a snažila se nechat si proklepnout srdce, krevní obraz, páteř, všechno to vylíčit a nenechat se případně odbýt, přeci člověk musí s malým dítětem fungovat, co kdyby se to začlo zhoršovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.12.11 20:25

Vleže by to nízkým tlakem být nemělo… Zajdi si k dr. raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.12.11 20:28

Ještě mě napadlo, zda ti v noci nemůže spadnout spíš hladina krevního cukru, případně něco s rovnovážným tělískem ve vnitřním uchu, když je to při otáčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
17.12.11 21:07

75/45 mám zcela běžně, jsem exot, před porodem fakt peklo, omdlela jsem i při vyšetření před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 16:28

Tak to bych byla asi už totál 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat