Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jj, puvodne jsem taky chtela delat v ty kruste, ale bylo malo soli. Jinak my taky hodne malo solime, tohle nebylo slanejsi, nez kure peceny normalne. Dokonce ani ta kuze ne, posolila jsem to minimalne. Maso bylo urcite stavnatejsi, nez kdyz to delam na oleji a hlavne bez pridanyho tuku.
Na druhou stranu ty stavy mi bylo lito, protoze z kurete mam nejradsi stavu s chlebem, kuzi a chrupavky
Maso ani nemusim… Ale ono se to da vychytat i tak, ze se to kure zasije, aby stava neutekla, ale na to nejak nemam ty spravny ruce. ![]()
hOLKI,to jsou báječný recepty
Určitě je postupně vyzkouším všechny
Jěště jednou moc děkuji
Ahoj holky, co budete dnes vařit dobrého?
Včerejší kuře bylo moc výborné,ještě teď se olizuji
Jste šikulky! Ale nyní už mám zase hrozný hladíček, že jsem si začal cumlat palečky u nožiček
Chtěl bych se opět nabaštit vaší inspirací, mléčko a sunárek už nemohu ani vidět
Mixovaná mrkvička s masíčkem je sice dobra, ale mám ji každý den a z přesnídávek mám rád už jen broskvičku ![]()
Já osobně bych si dal nevšední bramborák ![]()
Budulinek898 píše:
Ahoj holky, co budete dnes vařit dobrého?Včerejší kuře bylo moc výborné,ještě teď se olizuji
Jste šikulky! Ale nyní už mám zase hrozný hladíček, že jsem si začal cumlat palečky u nožiček
Chtěl bych se opět nabaštit vaší inspirací, mléčko a sunárek už nemohu ani vidět
Mixovaná mrkvička s masíčkem je sice dobra, ale mám ji každý den a z přesnídávek mám rád už jen broskvičku
Já osobně bych si dal nevšední bramborák
To je nápad, bramborák
, takže večeře je jasná, díky za inspiraci. ![]()
My máme na oběd svíčkovou. Jdu dělat knedlíky.
Já si dám zítra něco hoooodně nezdravého, pálivého prostě něco co si můžu dát jen když je Anežka na víkend u otce ![]()
Zdravím všechny
nezlobte se,že jsem přes víkend vůbec nenapsala,ale užívala jsem si přítele
Tak se omlouvám.Ted jsem právě ho vyprovodila do práce na odpolední,malej spinká,tak píši.Dneska jsem dělala kuře se zeleninou a šampinony a ktomu rýži.Mooooc nám to všem chutnalo.
A abych nezapoměla,moooc děkuji za všechny skvělý receptíky a zdravím u nás v diskuzi BUDULÍNKA
![]()
Já dělám kuře klasika - na másle, jen osolit, opepřit, trochu papričky, máslo (z kostky, v žádném případě nedávat žádnou Ramu a podobné ropné srajdy). Dám to do trouby a pak už jen podleji dle potřeby.
Podáváme s bramborem a kompotem (nejlépe švestkový). Jednoduché, rychlé a hlavně dobré.
Občas také dáváme do pekáčku na drobno nakrájenou cibuli.
Omastek s chlebem je pak na místě ![]()
Jinak, nějaké vegetky, grilovací koření, apod u nás neexistují
. Jak říkají kuchaři prvotřídních podniků - v jednom jídle jen 3druhy koření, žádné navíc (nedávno to nějaký kuchař říkal i v telce).
Já se toho držím už léta (a to i včetně marinád na grilování apod). Je lepší si smíchat kořeníčka sám, nežli používat směs, která je většinou podporovaná rychlosolí, i když malým procentem. Čím více koření je, tím se chuť jídla ztrácí a dost se chutě přebíjí,což jídlo totálně zkazí.
eviah píše:Úplně souhlasím Fiskars je úplně nej,mám nože a škrabky od nich už několik let a jsem moc moc spokojená.Hanule píše:No pokud Fiskars vyrábí i nůžky na kuře, tak jdi do toho, cokoli od nich máme, tak je super a vydrží, máme od nich nože, zahradní nářadí (mmch troje různé nůžky), dětské nůžky - úžasné, stříhám s nimi všechno
Když se tak bavíte o kuřeti, nemá někdo tip na nůžky na kuře? ty naše pamatují ještě cara klacka a nestříhají… a nechci něco co dopadne stejně, nebo se při prvním stříhání rozpadne, fakt kvalita.
Hanule píše:
Budulinku, jsi jak můj mužTen než aby musel kuře střihat tak nechává ty starý nůžky a říká že jima to nejde
![]()
Kuře na bábovkový formě neznám, ale už jsem slyšela o kuřeti na plechovkovým pivu
http://dadala.hyperlinx.cz/…urr0171.html
To samé jde i s plechovkou cocacoly na sladko..s kečupem..taky není špatné
ahoj při neděli,nepročítala jsem recepty,tak snad to tu ještě nebylo ![]()
dnes dělám tohle kuřátko:
http://ekucharka.net/mexicke-kure
snad bude mňamózní!!! ![]()