Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Co já vím, tak jednou rozmrazené maso se už znova zamrazovat nemá a ani by se nemělo rozmrazovat v horké vodě, ale pozvolna. čemu to škodí, to ti už ale neřeknu ![]()
Ja teda uz si taky nerisknu jednou rozmrazene maso znova zamrazit ![]()
A proc jsi to vcera davala znova do mrazaku,kdyz to dneska zase budes rozmrazovat??Ono by ti to do dneska v lednici vydrzelo.
No nevím, já rozmražuju jen přes noc - nechám maso v lednici. A pravda je, že jednou rozmražené maso by se nemělo znovu zmražovat - ale taky Ti nepovím proč ![]()
Jinak já bych takové maso uvařila našemu pejskovi ![]()
taky si myslim, ze jednou rozmrazene maso by se znovu mrazit nemelo ![]()
Když už bylo jednou rozmrazené, podruhé bych ho nezmrazovala. Pak už se totiž kazí. - Dost možná bude i smrdět, až ho znovu rozmrazíš.
Takže maso půjde do koše. Nevím proč jsem ho nenechala v ledničce ![]()
Vyhodit, bohužel
MM si jednou narazil ošklivě kotník a chladil si to zeleninou z mrazáku, po roztátí jí tam dal zpátky (chlap, no
) a když jsem si jí za pár dní vyndala tak to byla vevnitř jedna zelená chlupatá koule ![]()
Ten zbytek byl napůl zmražený,když si ho tam dávala,nic tomu nebude.Jen dětem to tedy raději nedávej ![]()
Nedala bych ho zpátky do mrazáku, maso by bylo znehodnocené a asi i zkažené. Tak z toho masa dnes udělej něco k obědu.
nezmrazila bych to znovu,jedine tepelne upravit a pak to zmrazit jako hotovku
Myslite ze muzu veprove maso pret den rozmrazene dat na noc do lednice a zpracovat az zitra? Dekuji
@Anonymní píše:
Myslite ze muzu veprove maso pret den rozmrazene dat na noc do lednice a zpracovat az zitra? Dekuji
Ano
Včera jsem na oběd v horké vodě rozmrazila kuřecí maso. Zjistila jsem, že toho je hodně, tak jsem zbytek masa (ten zbytek byl na na půl rozmražený) dala zpátky do mražáku. Můžu to dneska znovu použít, nebude to špatné ?