Kuřecí maso v ČB

7421
21.7.12 19:41

Kuřecí maso v ČB

Ahojky.
Mám jednoduchý dotaz na holky Budějčandy.
Kam chodíte kupovat kuřecí maso?
Máme na příští týden naplaánovanou akci a potřebovala bych na ni větší množství stehenních řízků. Kam pro ně v Budějcích? Je tam někde nějaká prodejna, která by se zabývala jen (převážně) chlazenou drůbeží?
Nejsem přímo z Budějc, ale v pátek tam určitě pojedeme nakupovat…
Za odpovědi předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
21.7.12 19:56

Ahojky čerství kuřecí mají v rabitu nevím jak se to přesně píše. :nevim: jmenuje se to rabit trhový štěpánov ale nevím jestli je to přímo v čb. vím 100% že je v suchdole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.12 20:05

Na Lidické ještě před odbočkou na polikliniku býval obchůdek zaměřený jen na drůbež. Jestli ještě funguje, netuším :oops: :nevim:

My tedy momentálně řešíme kuřecí tak, že kupujeme v Globusu celé kuře a porcujeme si ho do mrazáku sami. Vyjde to levněji a celá kuřata jsou nevím proč hezčí (mají i lepší maso), než už „hotová“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.12 20:05

A myslím, že podobný obchod býval i v ulici Chelčického. snad se tak jmenuje ta u nádraží, pokud se nepletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.12 20:06
@JayLee píše:
Byla - je vytecna prodejna na Lidickej vedle kina Kotva a rikalo se tomu kuřatárna - ono to tam mozna porad je jen to nevim jiste naposled jsem tam byla loni na podzim ale hodne lidi tam chodili pac to meli za velice vyhodny ceny a cerstvy a v patek ve 12 uz tam nemeli ani kurecí nožku jak to lidi brali po kusech ty ruzny kureci díly na grilovacky atd :kytka: a pak meli pobocku u Lanovky ta ulice jak je naproti Policii ta lekarna, tak ta rovna ulice asi Štítného to je :kytka:

Jo, tak tyhle prodejny mám na mysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.12 20:16

Ahoj, s tímto obchodem na Lidické mám taky dobré zkušenosti nebo docela dobré ceny mají i v řeznictví na kraji Lannovky směrem k nádraží :palec:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
21.7.12 20:41

Ahoj…maso z Rabitu ted maji v Normě né přímo tam ale je tam udělaná masna a ti berou od nich jinak na kraji Lanovky hned u nádraží. Do té Normy se ti tam zítra můžu skáknout podívat za kolik stehenní řízky mají… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.7.12 22:00

Ve Štítného co já vím už to dávno není. Vím že prodávají kuřecí maso na Lannovce kousek od Prioru směrem k náměstí. Občas tam kupuji křídla. Vím že ještě bylo někde něco ale kde si nemůžu vzpomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
21.7.12 22:04

Holky díky moc. nadhodím to tu a někam ( ještě nevím kam )určitě zajedem.);)

Kristy,
celý kuřata by bylo taky řešení (do Globusus pojedem), ale pokud se nás sejde maximální počet, tak je to nereálné. :roll:

Jesenko, pokud tam budeš mít cestu a vzpomeneš si. ;)

Jo a ta prodejna v Lidický je někde poblíž Polikliniky Jih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
23.7.12 19:46

@Brontik Tak jsem tam jukla za stehenní chtějí 112,50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
23.7.12 22:59
@jesenka33 píše:
@Brontik Tak jsem tam jukla za stehenní chtějí 112,50…

Jesenko dík a kde tu Normu najdu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
23.7.12 23:09

Na Máji..vysoupíš na konešné autobusu č3,5,7..a sejdeš pár metrů směrem dolu…nemůžeš minout…nebo autem a je po levé straně…48°59'0.355"N, 14°26'4.171"E
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport