Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Inspirovala mě zde jedna diskuse..a jelikož FB nemám a ráda bych se pobavila, pochlubte se, jaké kuriozity už na vás za ty roky „vybafly“, když jste se přihlásili?
já jsem se pobavila už i u toho, co psala @Akivasha :
…co už mi přijde na hlavu je focení, co měl kdo na oběd a jaké je venku počasí ![]()
Nad čím zůstal rozum stát vám? ![]()
Mě spíš stačil dotaz mé kamarádky, když jsem jí řekla, že jsem zrušila profil na facebooku, tak vyhrkla cituji: „Jak teď budeš žít?!!!“
Říkám jí, jako vše v PC, i facebook je jenom o nulách a jedničkách. Si představ, že by ti na 2 dny facebook vypli (zkusili by sociální průzkům) a kamarádka mi říká - já bych to asi přežila ale většina lidí ze třídy by zešílela a jeden by se určitě oběsil ![]()
Smutné s těmi mladými, jak jsou závislí na něčem, co je jen fiktivní.
@Pudloslava já dnes k večeru jela tramvají a 99% lidí čumělo do kusu plastu - vedle mě facebook, přede mnou facebook…
Ty lidi fakt chtějí vědět o každém každý prd (ještě, že mezi ně nepatřím).
@hudečice píše:
Mě spíš stačil dotaz mé kamarádky, když jsem jí řekla, že jsem zrušila profil na facebooku, tak vyhrkla cituji: „Jak teď budeš žít?!!!“Říkám jí, jako vše v PC, i facebook je jenom o nulách a jedničkách. Si představ, že by ti na 2 dny facebook vypli (zkusili by sociální průzkům) a kamarádka mi říká - já bych to asi přežila ale většina lidí ze třídy by zešílela a jeden by se určitě oběsil
Smutné s těmi mladými, jak jsou závislí na něčem, co je jen fiktivní.
vsak jednou ve zpravach na radiozurnalu, ze fcb ma poruchu a lidi si nemohou aktualizovat status ![]()
@Pudloslava píše:
vsak jednou ve zpravach na radiozurnalu, ze fcb ma poruchu a lidi si nemohou aktualizovat status
chudáčkové… mě stačilo jak 7leté dítě v první třídě absolutně neumělo mluvit, nebylo mu nic rozumět ale facebooku a klikání do kusu plastu umělo naprosto výborně.
Kuriozity ani ne, ale fascinuje mne znama, ktera tam cpe naprosto priserne - po technicke strance, fotky deti. Rozmazane, rozostrene, presvicene, focene proti slunicku apod. Proste takove ty naflakane nekvalitni fotky, ktere normalni clovek rovnou vymaze z fotaku nebo telefonu…
To ja mam v pratelich kamaradku z ucnaku. Ta vylozene dava na FB kde jakou hovadinu
ma dve dcerky a ty foti i na wc a fotky dava na fb, maznel spi s otevritou pusou a foto uz je na fb, nevim v zivote sem u ni nebyla ale u fotek v pozadi ma kopu hadru na zemi
oklepane zdi, rozbite dvere atd a to vsecko si dava na profil
nekteri by se meli nad sebou zamyslit co tam vkladajou
ja mam sice fb ale jen proto ze hned vim kde je jaka vystava zvirat, ruzne akce nez to kolikrat guglit na fb je to rychlejsi ![]()
Mě se nejvíc nelíbí akce typu: Natoc video jak exnes pivo a pak nominuj 3 další. Vlož 5 fotek starší 10 let a nominuj 5 dalsich lidi. Katastrofa ![]()
@Hanka1 píše:
Kuriozity ani ne, ale fascinuje mne znama, ktera tam cpe naprosto priserne - po technicke strance, fotky deti. Rozmazane, rozostrene, presvicene, focene proti slunicku apod. Proste takove ty naflakane nekvalitni fotky, ktere normalni clovek rovnou vymaze z fotaku nebo telefonu…
@vertunka píše:
Mě se nejvíc nelíbí akce typu: Natoc video jak exnes pivo a pak nominuj 3 další. Vlož 5 fotek starší 10 let a nominuj 5 dalsich lidi. Katastrofa
Mne prisla na hlavu ta vyzva, kdy na sebe lijou lidi kybl ledu naopak ty stare fotky mne docela bavily… ![]()
@Hanka1 píše:
Mne prisla na hlavu ta vyzva, kdy na sebe lijou lidi kybl ledu naopak ty stare fotky mne docela bavily…
možná kdybys věděla, proč ta výzva byla, tak by ti na hlavu nepřišla
zrovna tahle měla smysl.
Jinak mně se líbí i ty fotky zajímavých jídel, počasí (dá se vyfotit se vyfotit atmosféra daného okamžiku). Nemusím "fotky toho, jak bude šlověk vypadat za X let apod.
@lucenka píše:
možná kdybys věděla, proč ta výzva byla, tak by ti na hlavu nepřišlazrovna tahle měla smysl.Jinak mně se líbí i ty fotky zajímavých jídel, počasí (dá se vyfotit se vyfotit atmosféra daného okamžiku). Nemusím "fotky toho, jak bude šlověk vypadat za X let apod.
Nevisim na tom denne, takze tohle mne uplne minulo, ale lejt na sebe kybl ledu je na palici, i kdyby ucel toho byl sebebohulibejsi, predpokladam, ze nejaka nemoc ci charita a ze to urcite vymysleli Amici… ![]()
A pobavil mne vtip, kdy je par v restauraci a cisnik se s obavou nekolikrat pta, zda je vsechno skutecne v poradku. Kdyz ho ujisti, ze he a proc se porad pta, tak cisnik rekne, ze si prece nevyfotili jidlo…
Jo a zas dalsi jedna kamaradka taky foti jidlo, ktere zrovna esteticky na taliri nevypada, proste to vypada jak blaf ze seste cenove a frk s tim na fejsac… ![]()
Příspěvek upraven 30.06.16 v 22:11
Nemůžu z potřeby náctiletých slečen obden dělat selfie doma před zrcadlem, a dávat na FB. Každé takové foto je následně doplněno komentáři nejlepších kamarádek „miluju tě zlato“, „jsi nejlepší na světě“, apod. ![]()
Tento trend jsem díkybohu sama nezažila.