Kurz - asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marinka5 píše:
@Aamanda dalo byby se to tak rict, ja si tedy jen dosla do nasi vesnicke skoly, kde AP pusobi a oni me hned vzaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurz Olomouc březen poptavka
Dobrý večer, to se tady nenajde nikdo kdo něco ví o kurzu v březnu v Olomouci, píšu už po druhé…Nemohu to nikde na webu najít.
predem děkuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co potrebujete vědět ohledně březnového kurzu v Olomouci?
Já jsem tam už prihlasena… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za odpověď, kde se koná a kolik stojí… Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koná se v Olomouci, cena je 6500,– kč na tři měsíce, většinou víkendy.
Tady je odkaz, si zkopírujte.
**
![]()
Edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač, tak kdybyste se přihlásila, dejte vědět.
Ať tam můžeme jít společně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se někdo nechystá na kurz asistent pedagoga ve Zlíně?? Začíná myslím od března do června, a také jestli už ho má někdo za sebou…jak tam probíhají ty zkoušky a hlavně ta písemná práce? Uvažuji o tomto kurzu, ale mám s toho strašnou hrůzu jestli to zvládnu
Děkuji za jaké-koliv info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asistent pedagoga
Ahoj holky, nechystá se někdo na kurz asistenta pedagoga od září třeba do Kroměříže, Olomouc Zlín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurz asistenta pedagogiky
Dobrý den, jsem na mateřské dovolené a dostala jsem nabídku do školky jako asistent pedagoga s tím, že bych si měla udělat kurz asistenta pedagogiky. Našla jsem si kurz Českých Budějovicích, začíná 23.9.2017 a trvá do 26.5.2018. Tak jsem se chtěla zeptat, zda s tím to konkrétním kurze nemá někdo nějakou zkušenost. Popřípadě se chci zeptat na vaše zkušenosti s kurzem. Mám veliký strach, že to neudělám, zda je to obtížné. A jak to vše probíhá. Já bych chodila každou sobotu. Chci se ještě zeptat, zda to probíhá jen, že chodíte na přednášky, bez testů v průběhu kurzu a pak je jeden závěrečný. Chtěla bych Vás popřípadě poprosit, zda by jste někdo měl i materiály k případnému nahlédnutí, nebo i ke koupy. Děkuji moc všem za radu a odpovědi z Vaší zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Erisek13 ahoj, ja delala take v CB pri VSERS a bylo to uplne v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 píše:
@Erisek13 ahoj, ja delala take v CB pri VSERS a bylo to uplne v pohode
Ahoj, můžu s tedy zeptat, jak to teda probíhalo? Můžeš být konkrétnější? Měla by si nějaké podklady? A jak probíhají závěrečné zkoušky. Děkuji Ti moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Erisek - Můžu se zeptat ne cenu kursu? Nebo, jestli mi můžeš poslat odkaz v SZ, Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Prosim Vás nevěděl byste někdo o kurzu asistenta pedagoga, ktery by se dal zvládnout za prázdniny? Bez kurzu me jako asistenta od září nevezmou. Našla jsem pouze VOS JAKOB, ale tam maji plno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Olomouci jsou dva,,rychlokurzy" na asistenta pedagoga, je to o prázdninách a za tři týdny hotovo…
- Citovat
- Upravit