Kurz - asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já ten kurz dělala před pár lety, byl od ÚP a trval 8.měsíců jelikož tenkrát jsem ještě byla osoba se sníženou pracovní schopností,,ale pak mi to vzali, tak ten kurz trval poměrně dlouho. měli jsme tenkrát v tom kurzu 3.měsíce teorie a pak 5.měsíců praxe ve speciální škole, kde jsem pomáhala s učením a i jinak se starala o jednoho chlapce ze třídy. jednou týdně, kdy třídní učitelka jela do školy, protože si sama pedagogickou školu ještě dodělávala, tak jsem měla na starost celou třídu a dělali jsme věci, které mi tř. učitelka předem určila. na závěr kurzu se odevzdávala závěrečná práce, ve keré jsem vypracovala své dojmy, postřehy a úvahy z praktické části ve škole. nikterak těžký to nebylo, jen si to člověk musel sám sepsat na počítači, vytisknout a nechat svázat.
- Citovat
- Upravit
Já ten kurz mám taky udělaný. A na vypracování písemné závěrečné práce jsme dostali na výběr ze 7 témat. Já si vybrala " volnočasové aktivity u dětí."
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkají nám, ať to nenecháváme na poslední chvíli, práce musíme odevzdat do konce dubna. Praxe nám začíná nějak v březnu. Takže moc času nemám, ale o čem psát, když žádný témata k dispozici nemáme ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
taky přemýšlím nad tímto kurzem, je tu někdo, kdo by se podělil aktuálně o zkušenosti, jak kurz probíhá, náročnost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praxe
Zdravím, kdo jste dělali kurz Asistenta pedagoga, jak probíhá praxe na školách? Jakým způsobem? Za chvíli nastupujeme na praxi a vůbec nevím, co od toho čekat
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Kurz Asistent pedagoga
Prosím, je tu někdo, kdo dělal a nebo dělá kurz Asistent pedagoga? Pro jistotu píšu jako anonym, omlouvám se, ale jistota je jistota
Já kurz dělám a už teď mám strašnej strach ze zkoušek a hlavně z písemné práce
Protože asistenta pedagoga nedělám (zvolila jsem si kurz, protože by mě práce bavila), tak vůbec nevím, o čem v písemné práci psát
Nemá o kom psát, protože jak jsem již psala, zatím se o žádné dítko nestarám. Svoje dítě mám, ale není na něm nic zvláštního, takže o něm psát určitě ne.
Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste dopadla? Budu řešit stejný problém a už nyní mám z toho děsný strach. Omlouvám se, že taky píši anonymně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já učím na speciální škole a mám asistenta ve třídě. Tak když budu moci s něčím poradit, ráda, ptejte se.
Vendula
- Citovat
- Upravit
Ještě praxi nedělám, sháním informace dopředu, neboť mám z toho strach.
Děkuji Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám vystudovanou základní školu, a pak jsem šla na učiliště krejčí, ale ted jsem se stala pěstounkou a zajímám se dost o děti, hledám kurzy, nebo něco podobného, co se týká psychologie, pedagogické vzdělání, ale i asistent, všimla jsem si, že něco takového máte na stránkách, nebo zda by jste mohly poradit, zda to vůbec jde, nebo kde najdu něco podobného, Moc Děkuji Kratochvílová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám vystudovanou základní školu, a pak jsem šla na učiliště krejčí, ale ted jsem se stala pěstounkou a zajímám se dost o děti, hledám kurzy, nebo něco podobného, co se týká psychologie, pedagogické vzdělání, ale i asistent, všimla jsem si, že něco takového máte na stránkách, nebo zda by jste mohly poradit, zda to vůbec jde, nebo kde najdu něco podobného, Moc Děkuji Kratochvílová, piště prosím sem krat. ala@seznam.cz
Děkuji za každou radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, můžete mi poskytnout nějaké informace skrz kurz? Kolik se za kurz platí, co patří do teorie a jestli jste se vůbec s tímto kurzem někde uchytily? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, kde a u koho jste si dělali kurz asistenta pedagoga? A jak jste byli spokojení? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, je tu někdo, kdo dělal a nebo dělá kurz Asistent pedagoga? Pro jistotu píšu jako anonym, omlouvám se, ale jistota je jistota
Já kurz dělám a už teď mám strašnej strach ze zkoušek a hlavně z písemné práce
Protože asistenta pedagoga nedělám (zvolila jsem si kurz, protože by mě práce bavila), tak vůbec nevím, o čem v písemné práci psát
Nemá o kom psát, protože jak jsem již psala, zatím se o žádné dítko nestarám. Svoje dítě mám, ale není na něm nic zvláštního, takže o něm psát určitě ne.