Kurz - asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matkabagristy píše:
@Lucy 21 má maturu, proč by dělala kurz pro lidi se základním vzděláním? Já teda po školách potkávám asistenky se sš a vš vzděláním
Tak protože je i pro lidi se základním vzděláním, u nás se dělají dva, jeden začíná v listopadu a je pro lidi se základním vzděláním, nebo vyúčňákem a druhý začíná někdy v lednu nebo únoru a je pro lidi s maturitou a já prostě sháním info, jaký je mezi nimi rozdíl, protože každý má rozsah hodin úplně jiný, tak mě zajímá jestli je to jedno jaký kurz člověk dělá a nebo je lepší si počkat na ten druhý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy 21 Pokud máš středoškolské vzdělání, určitě se ti vyplatí ten pro středoškoláky, nebude jednak trvat tak dlouho a té látky tam nebude tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano to jsem si myslela, ale taky bude těžší závěrečná zkouška
. Každopádně by byl asi nesmysl dělat si ten,,jednodušší" kurz, když můžu jít o trošku výš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možnosti pracovního uplatnění:
záleží na výši dosaženého vzdělání dle zákona o pedagogických pracovnících č. 563/2004 Sb.:
asistent pedagoga se vzděláním VŠ, SŠ s maturitou:
AP vykonává přímou pedagogickou činnost ve třídě, ve které se vzdělávají děti nebo žáci se speciálními vzdělávacími potřebami nebo ve škole zajišťující vzdělávání dětí a žáků formou individuální integrace
asistent pedagoga se vzděláním ZŠ, SŠ bez maturity:
AP vykonává přímou pedagogickou činnost spočívajících v pomocných výchovných pracích ve škole, ve školském zařízení pro zájmové vzdělávání, ve školském výchovném a ubytovacím zařízení ve školském zařízení pro výkon ústavní nebo ochranné výchovy, nebo ve školském zařízení pro preventivně výchovnou péči
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam na kurzu rikali, ze kurz muze delat i clovek, ktery ma dokoncene pouze zakladni vzdelani. Udelaji si kurz a muzou delat asistenta pedagoga. Tak zacinali romsti asistenti.
Sama mam zatim maturitu + kurz AP. A 2019 snad predlozim reditelce Bc. Dal se uvidi, dle nalady a nadseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natálka1306
To jsem taky četla, ale nějak si to neumím přeložit do praxe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ted končím kurz a byli tam lidi s maturitou i bez dohromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martisek79 píše:
Já ted končím kurz a byli tam lidi s maturitou i bez dohromady
Však to můžou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo nejbližší termín na Zlín? Je pravda, že úřad práce zaplatí kurz až po 5 měsících na pracáku? dříve ne? A cena? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erikasnop píše:
Nevíte někdo nejbližší termín na Zlín? Je pravda, že úřad práce zaplatí kurz až po 5 měsících na pracáku? dříve ne? A cena? díky
Ano zaplatí pokud jste na pracáku déle jak 5měsíců, ale pokud vím, tak tento kurz úřad práce neproplácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy 21 Náš ÚP tento kurz taky neproplácí, platí jen kurzy rekvalifikační, tento je kvalifikační.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@Lucy 21 Náš ÚP tento kurz taky neproplácí, platí jen kurzy rekvalifikační, tento je kvalifikační.
Ano přesně tak. Ale kurz stojí kolem 7-8tisíc, což není tak hrozná částka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, kdo to ve Zlíně pořádá, prosím? Nic jsem aktuálně nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znovu hledám někoho, kdo absolvoval tento kurz ve Zlíně nebo neznáte někoho? díky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit