Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, dělám si kurz asistent pedagoga, je tu někdo, kdo ho uz má, mám celkem strach ze zkoušet a závěrečné práce, je to hodně těžké,? Ptají se hodně u závěrečné práce? Je někdo kdo to třeba neudělá? Děkuji
Ty asi propadneš z pravopisu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, dělám si kurz asistent pedagoga, je tu někdo, kdo ho uz má, mám celkem strach ze zkoušet a závěrečné práce, je to hodně těžké,? Ptají se hodně u závěrečné práce? Je někdo kdo to třeba neudělá? Děkuji
Tak urcitou náročnost to má a je to dobře. Já jsem delala pred dvema lety a zkouška 20 minut. 5 minut pedagogika, 5 minut psychologie, 5 minut speciální pedagogika a 5 minut obhajoba závěrečné práce. Otazky se losovaly jako u maturity. Pripravilo me to na přijímačky na specku na UPOL bez nutnosti studovat cokoliv dalšího, ústní i písemné.
Omlouvam se za diakritiku, datluji telefonem.
A ano, tři u nás neudelaly a dvě u zkoušky s námi byly na druhý pokus z předešlého kurzu. Většina priznala, že podcenila přípravu, že paní počítaly, když si to zaplatily a něco řekly, tak jim to komise dá. Jen jedna paní říkala, ze se pripravovala už na první pokus, ale v jejím věku jí teorie už neleze do hlavy. Její povolání podle nových předpisů aspoň kurz vyžaduje. Tak jí nezbyvalo nic jiného než jít do toho.
@nataluska píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo dělal kurz v poslední době?
Ja ho ted dokoncuju… Moc me bavi
Co potrebujete vedet?