Bytová situace mé matky - co dál?

Anonymní
14.7.19 19:10

Vůbec nevím co mám dělat

Jsem na nervy a v depresi z aktualni situace. V únoru dal majitel bytu vedet, ze v lete bude chtit zpet byt, kde jsem bydlela s matkou. Matka cekala a porad se chvastala ze bude mestsky byt, jak to ma slibene a blabla. 31.7. konci najemni smlouva a byt porad nikde! Par jich bylo, ale dostal je nekdo jiny. Ma byt neco v srpnu, ale nikde potvrzeni ze ho fakt dostane!! A ne, s majitelem se domluvit neda, ostatne to dal vedet dost dopredu. A jen diky matce a pristupu rodiny, kdy jak kolovratci melou o mestskym bytu, ze urcite bude, jsem samozrejme nic jineho driv nehledala, protoze jsem s tim pocitala a spolehala na to po vsech strankach. Davno mohl byt nejaky pronajem. Nad kterymi ohrnuji nos. Fakt podvod. A co asi ted? Narychlo shanet pronajem?! Z ceho, kdyz na netu zadne nabidky nejsou, max jedna!! Kam si jako mysli ze se 31.7. vystehujeme? Me trefi asi.

Příspěvek upraven 14.07.19 v 19:14

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
14.7.19 19:11

Vezmi ji k sobe. Dost odpovedi jsi dostala v predchozi diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
14.7.19 19:14

Prosim te co cekas, ze se stane az zalozis dalsi diskuzi na emiminu??? Ze vam nekde zazracnym proutkem pricaruje byt? Vy budete taky darecci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 19:15

@Šarlota4? Jenze ja v tom byte bydlim

• Citovat
  • Upravit
355
14.7.19 19:17

Na ubytovnu či do hotelu, váš problém, od února jste měli času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.7.19 19:19
@Anonymní píše:
Jsem na nervy a v depresi z aktualni situace. V únoru dal majitel bytu vedet, ze v lete bude chtit zpet byt, kde jsem bydlela s matkou. Matka cekala a porad se chvastala ze bude mestsky byt, jak to ma slibene a blabla. 31.7. konci najemni smlouva a byt porad nikde! Par jich bylo, ale dostal je nekdo jiny. Ma byt neco v srpnu, ale nikde potvrzeni ze ho fakt dostane!! A ne, s majitelem se domluvit neda, ostatne to dal vedet dost dopredu. A jen diky matce a pristupu rodiny, kdy jak kolovratci melou o mestskym bytu, ze urcite bude, jsem samozrejme nic jineho driv nehledala, protoze jsem s tim pocitala a spolehala na to po vsech strankach. Davno mohl byt nejaky pronajem. Nad kterymi ohrnuji nos. Fakt podvod. A co asi ted? Narychlo shanet pronajem?! Z ceho, kdyz na netu zadne nabidky nejsou, max jedna!! Kam si jako mysli ze se 31.7. vystehujeme? Me trefi asi.Příspěvek upraven 14.07.19 v 19:14

Ahoj,

Tak to je pruser - najed si na realitky v okoli (nebo sreality.cz) a hledej jak o život ;) My jsme se jednou stěhovali během týdne, resp v uterý jsme se šli podívat na byt, ve čtvrtek zaplatili a dostali klíče a v pátek během jednoho dne vše přetahali. Šli jsme tehdy z 1+1 do garsonky. Byl to mazec, ale tlačil nás čas a to hodně.

Jde i o lokalitu, kde bydlíte.

Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.19 19:19

Tahle diskuze už tu byla. Tam jsi nedostala dost rad?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 19:22

@chs.jasmin Bohuzel blba lokalita, vubec tu nejsou byty. Na netu nic. Ted se objevila jedna nabidka tak nevim co z toho bude

• Citovat
  • Upravit
16939
14.7.19 19:24
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Bohuzel blba lokalita, vubec tu nejsou byty. Na netu nic. Ted se objevila jedna nabidka tak nevim co z toho bude

My jsme šli bohužel do malého bytu, a le nakonec se z toho vyklubal nejlepší byt, co jsme kdy měli - vytěžili jsme z něj maximum. Byl malý, drahý (za tu cenu jsme předtím měli 2+1), ale byli jsme tam nejštastnější.

Bohužel budete muset jít jinam. Byt budete muset uvolnit tak či tak. Takže jiná lokalita, nebo hotel - ale POZOR, je leto, vše bude plné a jestli máte i svůj nábytek, tak další problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.7.19 19:25

Vždyť jsi minule na konci psala jak je všechno v pohodě :lol: a vlastně to problém není, tak na co další diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
14.7.19 19:25
@Anonymní píše: @Šarlota4? Jenze ja v tom byte bydlim

Tobě je kolik? To čekáš na zázrak? Tolik času a řešíš to 14 dní před vystěhováním? Proč jsi sama si nehledala bydlení? Nezbývá než jít přechodně k příbuzným a hodně rychle hledat byt. Na městský byt bych nespoléhala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 19:32

@Markéta80 Jen diky ni a rodine… porad jak to ma slibene a kecy, to vidim…neumela se vic starat aby ten byt dostala. Beru to jako podvod

• Citovat
  • Upravit
5178
14.7.19 19:37

V minule diskusi jsi se nakonec hrozne chvastala, ze vlastne reseni je na ceste a ze si poradis i bez rad z emimina. Ze by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.7.19 19:42

Přesně…minule jsi psala, že problém není…
A najednou je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
14.7.19 19:46
@Anonymní píše:
@Markéta80 Jen diky ni a rodine… porad jak to ma slibene a kecy, to vidim…neumela se vic starat aby ten byt dostala. Beru to jako podvod

Tak ses měla postarat ty, bydlíte spolu a jsi dospělá. Nebo budeš pořád čekat co maminka?

Příspěvek upraven 14.07.19 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová