Bytová situace mé matky - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
14.7.19 19:47

To jsi za minimálně za týden od minulé diskuze nic nepodnikla? Vždyť jsi psala, že je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
14.7.19 19:48

Tak běžte na tu chvíli bydlet k těm chytrým příbuzným, co mleli o městským bytě a hledejte něco průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 19:55

@Paola21 Babicka (od otce) je pekna…ocividne moc nechce abych za ni pri nejhorsim sla, ma tu vetsi byt, pry jak mam hroznych veci, ze to nejde…hlavne, ze se o me porad staraji a ve finale…

• Citovat
  • Upravit
5866
14.7.19 20:02
@Anonymní píše:
@Paola21 Babicka (od otce) je pekna…ocividne moc nechce abych za ni pri nejhorsim sla, ma tu vetsi byt, pry jak mam hroznych veci, ze to nejde…hlavne, ze se o me porad staraji a ve finale…

Vykašlete se na věci a když nebude zbytí, tak tam běžte, lepší než skončit pod mostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:02

Fakt lituju ze jsem nic neshanela driv. Fakt jsem myslela ze ten byt dopadne, kdyz kolem toho bylo tolik kecu

• Citovat
  • Upravit
5866
14.7.19 20:05
@Anonymní píše:
Fakt lituju ze jsem nic neshanela driv. Fakt jsem myslela ze ten byt dopadne, kdyz kolem toho bylo tolik kecu

jo tak hodně lidí jenom kecá a skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
14.7.19 20:29
@Anonymní píše:
@Markéta80 Jen diky ni a rodine… porad jak to ma slibene a kecy, to vidim…neumela se vic starat aby ten byt dostala. Beru to jako podvod

a proč čekáš až to zařídí ostatní. Pokud Ti není 15. Pokud by do dubna nic nebylo, řešila bych sama, klidně přestěhovat sama a máma at si bydlení řeší dle svého. Ted moc řešení není, navíc jestli není nic v okolí? Jedině se přestěhovat kde bydlení bude. Pod most asi nepůjdete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.7.19 20:31
@Anonymní píše: @Šarlota4? Jenze ja v tom byte bydlim

Jak jsi rekla : nejak bylo, nejak bude. No ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
14.7.19 20:36

No minule jestli se nepletu nenapsala ani lokalitu, kde údajně byty nejsou. Myslím si, že problém bude asi jinde a to v penězích na kauci…To se pak těžko radí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.7.19 20:49
@Anonymní píše:
Fakt lituju ze jsem nic neshanela driv. Fakt jsem myslela ze ten byt dopadne, kdyz kolem toho bylo tolik kecu

A jak velký okruh je ta „vaše lokalita“ kde nic není?
No teď piš všude kde je volno, nejen byty. Ubytovny, hotely…

Jo a začni vyhazovat věci, ať stěhujete co nejmíň když je to na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:51

@Tom-Jerry Tve domnenky nikoho nezajimaji.. problem je v tom, ze nic k dispozici neni

• Citovat
  • Upravit
33022
14.7.19 20:53
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Tve domnenky nikoho nezajimaji.. problem je v tom, ze nic k dispozici neni

tak to ti opravdu nikdo nevěří…Viz tvoje minulá diskuse.Tak pokud není problém v penězích jak tvrdíš, tak to řeší třeba penzion ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 21:09
:andel:
  • Citovat
  • Upravit
33022
14.7.19 21:15
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Tak určitě.. 40 000 za pronajem na mesic v tehle dire :lol: :lol: za to mam apartma na Vaclavaku
Co z toho budu mit, kdyz shanim byt na dlouhodobe

Třeba to že nebudeš pod mostem? Pak ubytovna ta je levnější, i v Praze se dostaneš na slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.7.19 21:15
@Anonymní píše: :andel:

A co ti brání jít jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...