Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsi za minimálně za týden od minulé diskuze nic nepodnikla? Vždyť jsi psala, že je to v pohodě.
Tak běžte na tu chvíli bydlet k těm chytrým příbuzným, co mleli o městským bytě a hledejte něco průběžně.
@Paola21 Babicka (od otce) je pekna…ocividne moc nechce abych za ni pri nejhorsim sla, ma tu vetsi byt, pry jak mam hroznych veci, ze to nejde…hlavne, ze se o me porad staraji a ve finale…
@Anonymní píše:
@Paola21 Babicka (od otce) je pekna…ocividne moc nechce abych za ni pri nejhorsim sla, ma tu vetsi byt, pry jak mam hroznych veci, ze to nejde…hlavne, ze se o me porad staraji a ve finale…
Vykašlete se na věci a když nebude zbytí, tak tam běžte, lepší než skončit pod mostem.
Fakt lituju ze jsem nic neshanela driv. Fakt jsem myslela ze ten byt dopadne, kdyz kolem toho bylo tolik kecu
@Anonymní píše:
Fakt lituju ze jsem nic neshanela driv. Fakt jsem myslela ze ten byt dopadne, kdyz kolem toho bylo tolik kecu
jo tak hodně lidí jenom kecá a skutek utek.
@Anonymní píše:
@Markéta80 Jen diky ni a rodine… porad jak to ma slibene a kecy, to vidim…neumela se vic starat aby ten byt dostala. Beru to jako podvod
a proč čekáš až to zařídí ostatní. Pokud Ti není 15. Pokud by do dubna nic nebylo, řešila bych sama, klidně přestěhovat sama a máma at si bydlení řeší dle svého. Ted moc řešení není, navíc jestli není nic v okolí? Jedině se přestěhovat kde bydlení bude. Pod most asi nepůjdete ![]()
@Anonymní píše: @Šarlota4? Jenze ja v tom byte bydlim
Jak jsi rekla : nejak bylo, nejak bude. No ne?
No minule jestli se nepletu nenapsala ani lokalitu, kde údajně byty nejsou. Myslím si, že problém bude asi jinde a to v penězích na kauci…To se pak těžko radí.
@Anonymní píše:
A jak velký okruh je ta „vaše lokalita“ kde nic není?
No teď piš všude kde je volno, nejen byty. Ubytovny, hotely…
Jo a začni vyhazovat věci, ať stěhujete co nejmíň když je to na poslední chvíli
@Tom-Jerry Tve domnenky nikoho nezajimaji.. problem je v tom, ze nic k dispozici neni
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Tve domnenky nikoho nezajimaji.. problem je v tom, ze nic k dispozici neni
tak to ti opravdu nikdo nevěří…Viz tvoje minulá diskuse.Tak pokud není problém v penězích jak tvrdíš, tak to řeší třeba penzion ne?
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Tak určitě.. 40 000 za pronajem na mesic v tehle dire![]()
za to mam apartma na Vaclavaku
Co z toho budu mit, kdyz shanim byt na dlouhodobe
Třeba to že nebudeš pod mostem? Pak ubytovna ta je levnější, i v Praze se dostaneš na slušnou cenu.