Bytová situace mé matky - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.19 11:32
@Anonymní píše:
Jsem na nervy a v depresi z aktualni situace. V únoru dal majitel bytu vedet, ze v lete bude chtit zpet byt, kde jsem bydlela s matkou. Matka cekala a porad se chvastala ze bude mestsky byt, jak to ma slibene a blabla. 31.7. konci najemni smlouva a byt porad nikde! Par jich bylo, ale dostal je nekdo jiny. Ma byt neco v srpnu, ale nikde potvrzeni ze ho fakt dostane!! A ne, s majitelem se domluvit neda, ostatne to dal vedet dost dopredu. A jen diky matce a pristupu rodiny, kdy jak kolovratci melou o mestskym bytu, ze urcite bude, jsem samozrejme nic jineho driv nehledala, protoze jsem s tim pocitala a spolehala na to po vsech strankach. Davno mohl byt nejaky pronajem. Nad kterymi ohrnuji nos. Fakt podvod. A co asi ted? Narychlo shanet pronajem?! Z ceho, kdyz na netu zadne nabidky nejsou, max jedna!! Kam si jako mysli ze se 31.7. vystehujeme? Me trefi asi.Příspěvek upraven 14.07.19 v 19:14

Tak pokud si dospělá tak ses mohla zacit snazit sama. A měli ste cas všichni. :roll:
Nevim co tu čekáš.. Ze si te tu někdo nastehuje do bytu nebo ze ti pošlou nejak, prachy? Hele promin ale casu ste meli az az. Proc nenapíšeš aspon lokalitu? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
80125
15.7.19 14:15

Půjde udělat točo na sociálku - a možná jim tam nechá děti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 14:42
@inkakřivák píše:
Půjde udělat točo na sociálku - a možná jim tam nechá děti, ne?

A nebo. Opravdu nevim co slecna ceka jako! Dneska musí clovek spolehat sam na sebe a ne na druhy! Mela na to opravdu dost casu. :roll: a nebo at s detma zkusi azyl :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová