Kurz: Zdravotně-Sociální pracovník Brno, ví někdo kde?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@g.sandova píše:
Super! Odkud jsi? já teda objevila kurz v Mostě a čekám na vyjádření mzcr, zda je ještě něco.
já jsem z Olomouce:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sergej píše:
@g.sandovaasi ano, autobus mi jede v 6:30 hod.
Ja budu muset zajistit ubytování. Ještě trošku doufám, že třeba něco v tě Praze je, ale asi fakt není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Ja budu muset zajistit ubytování. Ještě trošku doufám, že třeba něco v tě Praze je, ale asi fakt není
možná v Praze něco bude, zkus ještě mrknout, taky nad ubytováním přemýšlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sergej píše:
možná v Praze něco bude, zkus ještě mrknout, taky nad ubytováním přemýšlím
no asi není, byl jeden, ale není aktivní nabídka. Psala jsem samozřejmě, ale nečekám kladnou odpověď. A vrchní psala na mzcr, tak kdyby byl, tak snad poradí.
Ten Most mám vzdálenostně blíž, ale tak blbý spojení, že časově je to steně jako Brno.
Takže nechám to Brno a nějaký ubytování tam nabízejí, jedině jednolůžko připadá v úvahu, nebo něco kolem snad bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurz zdravotne sociální pracovnik Brno
Dobrý den, je zde někdo, kdo kurz absolvoval? Jak náročné to z vašeho pohledu bylo, jaká praxe? Nastupuji v říjnu. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoňaR29 píše:
Dobrý den, je zde někdo, kdo kurz absolvoval? Jak náročné to z vašeho pohledu bylo, jaká praxe? Nastupuji v říjnu. Děkuji moc
Teď tam jde známá, já nakonec dělala kurz v Mostě.
Slyšela jsem, od kolegyň, že v pohodě. Člověk se učit musí, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoňaR29
Ahoj,
chystám se na kurz příští týden.
Mohu se prosím zeptat na Tvé dojmy? Na co se mám tak asi připravit. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sergej tak nakonec jdeš?
Známá má teď teorií za sebou a ceka ji praxe a zkoušky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit