Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pokud je zápach, máš si dojít do špitálu na kontrolu - není to normální. co se týče kusů - ano, zažila jsem to u obou šestinedělí..
Jdi na gyndu..tam ti to řeknou. Muže a nemusí to byt nic ale na emiminu se to nedozvis.
@Malike píše:
Jdi na gyndu..tam ti to řeknou. Muže a nemusí to byt nic ale na emiminu se to nedozvis.
Nevím, jestli zrovna na gyndu, když je v půlce šestinedělí, nám říkali, že až do jeho konce do porodnice…
Já měla takové obrovské kusy už v porodnici, tam mi řekli že je to ok, pak po propuštění jsem si zašla na gyndu a ok to opravdu nebylo, kdybych tam nezašla tak nevím ![]()
Já jsem při očistkách po porodu taky ze sebe cítila jinou „vůni“. Asi bych neřekla přímo zápach, ale bylo to jiné než při menses. Takže pokud to není nic extrémního, tak je to asi normální. Na další už jsi odpověď dostala…
@Anonymní píše:
Já jsem při očistkách po porodu taky ze sebe cítila jinou „vůni“. Asi bych neřekla přímo zápach, ale bylo to jiné než při menses. Takže pokud to není nic extrémního, tak je to asi normální. Na další už jsi odpověď dostala…
Taky tak.
Čekám co mi dr. odepíše, třeba mě napíše ať zajedu do nemocnice, děkuji za info.
Dobrý den, jsem v polovině šestinedělí a mám dotaz, asi týden po porodu jsem měla nepříjemný zápach z pochvy, ten už ustupuje, ale trápí mě občasně když jdu na wc vypadne ze mě kus jakoby sražené krve, máte s tím některá zkušenost?