Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, potrebovala bych poradit, kde nejlepe na Praze 5 koupit kvalitni bryndzu. Farmarske trhy znam, jedna se mi spis o kamenny obchod, kam muze manzel zajet v poledni pauze ci v podvecer.
Dekuji ![]()
V Praze 5 nevím, ale výbornou mají v krámě Mašek&Zemanová na Malé Straně v ulici Karmelitská č.p. 30, asi 10m od Malostranského náměstí
(ze Smíchova ti tam jede 12 a 20 (z Anděla 10min)
otevřeno mají po-pá 8-18
na prahe 5 neviem ale v OC chodov na prahe 4 maju cely den stanok s liptovskymi syrmi .. takze klasicka slovenska bryndza a syry, mnam…
jo je to vedla alberta
nevím jak v Praze ale v Brně mají v každým nákupním středisku stánek se slovenskými sýry a tam prodávají i bryndzu, a vypadá že bude dobrá…
Diky vsem, nechavali sme si vozit primo ze Slovenska, ale ted mam chut na halusky a bryndza v nedohlednu
A to se mi vali doma vyuzena bokovina v lednicce
ginche píše:
Diky vsem, nechavali sme si vozit primo ze Slovenska, ale ted mam chut na halusky a bryndza v nedohlednuA to se mi vali doma vyuzena bokovina v lednicce
hehe no tiez kazdu navsetvu zo slovenska ideme vybaleny syrmi, bryndzou , maslami pre vsetkych znamych
ale samozrejme aj pre seba ..
Bryndzy je všude spousta…té Tatranské (z Polska). Vy musíte hledat slovenskou bryndzu, která má patent. Pokud tuto neseženete, nepoznáte pravou chuť halušek, protože v tatranské bryndze je asi 15% ovčího a zbytek kravské mléko.
@sandrik píše:
V Praze 5 nevím, ale výbornou mají v krámě Mašek&Zemanová na Malé Straně v ulici Karmelitská č.p. 30, asi 10m od Malostranského náměstí
(ze Smíchova ti tam jede 12 a 20 (z Anděla 10min)
otevřeno mají po-pá 8-18http://www.nelso.cz/…photo/115088
Plati stále?
@tasa obchod tam je pořád, ale jestli tam mají pořád bryndzu, to nevím, už bydlíme nějaký pátek jinde ![]()